Thorbjørn Morstad FB 01.08 2024

Hadde det ikke vært for Kognitiv Dissonans (en ubehagelig tilstand som oppstår som følge av kognitiv konflikt), hadde folket våknet opp og kommet sammen over natten!

Her 👇 forteller den sylskarpe Greg Reese RIKTIG OG RETT UT (for de som kan høre og se)..om vår kollektive mareritt-situasjon!. Har lagt ut utallige bilder av vårt giftige drikke-vann og regn-dråper..plukket opp tusenvis av nano-krystaller fra bakken..postet detaljerte analyser fra leger, forskere og professorer ets, men det skal tydeligvis langt mer perverse og drastiske saker til..FØR Folket samles enhetlig, mot de få patetiske “investorene” og mentalt syke politikerne.

Overhører samtaler rundt i by (fra unge og eldre), og kan med understreke at FOLK SOVER GODT. Hva skulle folket pratet om..uten TV’n (som avgjørende inspirasjons-kilde) ? 🥶. En tannlege i melder at “det er ulovelig å importere eller ta i bruk bedøvelser uten nano-tech!. Andre folk rundt i Norge har tatt fotografier av drikke-vannet vårt, med samme livstruende parasitter og Hydro-saus, som vi ser i mine bilder…så, hva MER skal til ?.

Giftige sky-striper som transformerer vår sommer til 4 sesonger”s grimaser og mareritt…tror ikke folket på ???🥵. Tenker at ekstremt utbredt Sult & Fattigdom..er det eneste Hestesparket som kan vekke folket. Er vi ikke der allerede ?. Menneskehetens skjebne, utspilles over de 6 kommende måneder!. 🙏


Montage of Nano Tech in Vax by Greg Reese and Dr. Ana Mihalcea!

https://www.bitchute.com/video/ZqBNAoeHYrRI

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.