“Den kontrollerte opposisjonen i Norge spiller samme spillet i negativ sektor som nazisten Henry Oliver Rinnan.

UKJENT FORFATTER. 2019.

De to redaktørene av Document.no og Resett gir seg ut for å være vernere av ytringsfriheten og tar opp tema som ikke den hjernedøde etablerte pressen gjør.

De fleste sakene deres er likevel ikke mer kontroversielle enn hva vi i redaksjonen av NRKs flaggskip i 1980-årene, Ukeslutt, holdt på med hver lørdag den gang NRK var et monopol, takhøyden stor og kravene til objektivitet og korrekt reportasje var høye fra sjefene våre og ikke som nå, når NRK er kuppet av venstreekstremister som seiler under falskt flagg og driver bare med propaganda og løgner om de mest bestydningsfulle forhold i .

Document.no og Resett er ikke mer høyreekstreme enn enhver reporter i NRK Dagsnytt som gjorde jobben sin i min tid i studio i institusjonen på Marienlyst fra 1979 til 1986.

Jeg kan ikke huske at vi noensinne ble stanset i å formidle viktige nyheter. Vi gikk fritt løs på makta med revolverintervjuer. Og laget det mest populære programmet i NRK i mange år. Vi forandret nordmenns handlevaner på lørdager.

Når ordinær kritisk journalistikk kan kalles høyreekstremisme, er det på tide å rydde både mediene og det meste annet som skulle holde samfunnet oppe og gjøre det trygt og godt.

Aktiviteten fra en tidligere marxist-leninist fra NTB i Document.no, Hans Rustad, og en mann med bakgrunn fra den russiskkontrollerte militære etterretningstjenesten, Helge Lurås, er likevel av en helt annen og bedragersk karakter. Da betyr det lite at de begge har medarbeidere som er bra og er gode og modige skribenter.

Denne sensuren og undertrykkelsen som skjer hver dag fra de to redaktørene av hva som kalles alternative medier på nettet, gir nemlig god kamuflasje for å undertrykke de virkelig store nyhetene og særlig sannheten om hva som virkelig betyr noe for nordmenn og verden.

For Norges del ikke minst, er det først og fremst den ubehagelige sannheten om statens terror mot eget folk både 22. juli og før det også, helt tilbake til mellomkrigstiden, og sette disse statlige angrepene og utallige narrespillene fra skyggene mot egen befolkning inn i sin sanne og rette kontekst.

Og dermed fortelle at Norge i virkeligheten har en doblet og stjålet stat fra utlandet etter Stalins opplegg under nå forsterket fordekt russisk herredømme som følge av en bølge av terror mot eget folk.

Dette er nyheter som angår liv og død for mange mennesker, og å undertrykke dem er kriminelt. Ingen hendelser og ingen nyheter kan bli forstått uten å bli satt i den rette sammenhengen.

Slike mennesker som gir seg ut for å være gode nordmenn når de er kanskje de lureste og farligste av alle, i alle fall innen norsk presse, følger akkurat samme oppskriften i prinsippet som nazisten og den dårlige nordmannen Henry Oliver Rinnan under den tyske okkupasjonen som lurte gode nordmenn til å tro at han også var det. Han kalte det spillet i negativ sektor.

Kommunistene og Putins folk av i dag og Kremls mafiaadvokater i kaller bedraget spillet i det negative rom, og disse toppjuristene har et høyt sofistikert nivå på hva de holder på med når de snur alle forhold opp ned kontinuerlig. Etter hva som passer utfallet.

kopierte sovjetkommunistene så godt som de kunne, men kom ikke lengre enn til den enkleste utgaven, nemlig å utgi seg for en venn når du i virkeligheten lurer andre godtroende landsmenn og er en fiende. Den farligste av alle.

Slik du ser hele politikorpset og PST holder på med dagen lang i Norge.

Hans Rustad og Helge Lurås driver også med den helt enkle utgaven av spillet i det negative rom, og lyvingen deres om 22. juli i årevis avslører dem grundig i så måte.

Resett sensurer nå meninger så hardt og fremmer løgnen om 22. juli så innbitt, at jeg venter at Helge Lurås snart stenger hele kommentarfeltet. Slik resten av den norske pressen har gjort for lenge siden for å undertrykke hva som sant og rett er.

Den offisielle historien om 22. juli 2011 er nonsens og alle med en IQ på vanlig nivå vet det.

Ingen kan gjøre det umulige.

At en enslig mann som ikke en gang kan skyte, skal kunne løpe rundt på en stor øy i en hel time med to våpen og skyte og drepe og skade to mennesker i minuttet, ofte med flere skudd i hver, og i tillegg snakke med politiet på mobiltelefon inn i mellom, er det reneste vrøvl. Det er løgn fra ende til annen.

Det ble drept 69 barn og ungdommer på Utøya og 66 andre av nasjonens barn ble skadet, mange av dem svært alvorlig.

Likevel har dagens utgaver av nazisten Henry Oliver Rinnan i medier, embetsverk, politikk og ellers hamret inn den store løgnen om terroren i Norge i hele åtte år, og det er gjort bevisst og mange med ansvar har dermed medvirket til massedrap på eget folk. Med de følger som det skal ha.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.