COVID19 Bioweapons and Geoengineering Link bekreftes av People’s Voice Media ReportsCOVID19 Bioweapons and Geoengineering Link Is Being Confirmed By People’s Voice Media Reports

ANA MARIA MIHALCEA, DOKTORGRADANA MARIA MIHALCEA, MD, PHD21. JULI 2024

JUL 21, 20245454

18181313

DelShare

Vaksinerte lik sender ut radiofrekvenser som sporer tilbake til Bill Gates

Nylig Folkets stemmekanalhar gjort noen fantastiske rapporter om alt jeg har snakket om og avdekket de siste tre årene. Disse videoene er verdt å se på. Det skjer så mye åpenbaring, mye politisk uro med det nylige Trump Assassination-forsøket, Biden dropper ut av presidentvalget. Jeg vil fortsette å rapportere om hva folk ikke bør glemme – at selvmontering nanoteknologi nå er blitt distribuert i blodet til alle mennesker, via biovåpen, , mat, vann etc. Å gjøre folk oppmerksom på at de kan gjøre noe med forurensningsstatusen, rester og viktig innsats for å sikre overlevelsen av artene våre. Dødeligheten overalt øker, og jeg vet at en del av det som forårsaker dette er selvmontering nanoteknologi i folks blod.

Dette er sammenhengen mellom selvmontering nanoteknologi i COVID19 biovåpen, RF-frekvensoverføringen av den avdøde COVID19 injisert. Denne uken på showet mitt intervjuer jeg Dr. Pedro Chavez, som vi har sett i dokumentaren Bluetruth comusav, hvor han viste sin eksperimentering og studie av vaksinerte personer som sender ut MAC-adresser, samt gravsteder for COVID-injisert. Dr Chavez har hatt utmerkede resultater med klordioksid, og jeg er så glad for at han nå også inkluderer behandlingsprotokollene mine med EDTA, vitamin C og metylenblå, inkludert andre kosttilskudd jeg har brukt på klinikken min for å deaktivere og avgifte denne diaboliske teknologien. Ikke gå glipp av denne ukens show! Vi har noen fantastiske nye avsløringer for deg!

Jeg vil minne folk om at jeg har vist bevis på selvmontering nanoteknologi fra balsamert blod fra en COVID19 injisert person som hadde dødd 8 måneder før med de gummiaktige blodproppene – jeg hadde mottatt denne prøven fra balsamer Richard Hirschman og rapportert først om dette i juni 2023 på Maria Zeees show:

Mitt intervju med Maria Zeee – Bidens Universal Nanotechnology Vaccine & “ Zombie ” BloodMy Interview With Maria Zeee – Biden’s Universal Nanotechnology Vaccine & “Zombie” Blood

ANA MARIA MIHALCEA, DOKTORGRADANA MARIA MIHALCEA, MD, PHD·

·14. JUNI 2023

14. JUNI 2023

Mitt intervju med Maria Zeee – Bidens Universal Nanotechnology Vaccine & “ Zombie ” Blood

Her er lenken på Zeee media Dr. Ana Mihalcea – Bidens Universal Nanotechnology Vaccine & “ Zombie ” Blood Her er lenken på Rumble: Dr. Ana Mihalcea – Bidens Universal Nanotechnology Vaccine & “Zombie” Blood I dette viktige intervjuet diskuterer jeg med Maria Zeee:

Les hele historienRead full story

Jeg har også vist at den samme teknologien kan finnes i uvaksinert blod, og det er det jeg er veldig opptatt av. Dr Chavez har bekreftet – og du vil se denne torsdagen – at 1/3 av uvaksinerte personer som mottok PCR-vattpinnen også sender ut en MAC-adresse, som indikerer fullt funksjonell installert AI-programmerbar programvare. Jeg har dokumentert dette mye i COVID19 uvaksinert levende blod:

Samme selvreplikerende nanoteknologiske sfærer sett i C19 uvaksinert levende blod som i avdøde Embalmed C19 Vaksinert blod med gummiklotter – Hva vil menneskeheten gjøre med dette?

Transformation Of Blood Documented Via Darkfield Microscopy – CDB / Morgellons Bruk Blood As Substrate for å lage Polymer Hydrogel Network

Jeg har også dokumentert mikrobrikkeenheten hos COVID 19 uvaksinerte individer og har vist at disse mesogen DNA-biosensorene er det Dr. Hildegard Staninger dokumenterte i 2012 hos målrettede individer.

Darkfield Live Blood Microscopy Of A Discoid Mesogen Self Assembly Nanotechnology Device In C19 Unvaccinated Blood

Er programmerbare nanoteknologi Biosensing Mesogen “Computer Chip” -enheter selvmontert i C19 Uninjected Blood ? Hvor farlig er selvspredende nanoteknologi?

Jeg og Clifford Carnicom har lenge dokumentert at den samme selvmonterende nanoteknologien som er sprayet via kjemikalier, er i COVID 19 biovåpen og at det er kjemisk overlapping av miljøpolymer filamenter og COVID lipid nanopartikkel-teknologien.

2007 Kjemisk analyse av Morgellons Fibers viste polyetylen nanoteknologi. Pfizer C19 Bioweapon Polyethylene Glycol LNP’s Create Filaments And Micro Chips. Er de relatert og en del av WBAN?

Sammenligning av kjemisk analyse av hydrogelfilamenter fra C19-skudd og miljømessige geoengineering-kilder – Prosjekt Hva skjedde med humaniora blod?

Lignende kjemiske komponenter ble funnet i hjernebrikkene til målrettede individer:

GLOBAL BRAIN CHIP OG MESOGENS Nano-maskiner for ultimate kontroll av falske minner – Datasystem for kollektiv tankekontroll

Dette er hva varslere nå sier:

Pilot vitner om Bill Gates Spraying ‘Air Vax’ mRNA på menneskeheten via Chemtrails

Husk at Sars Cov “ ” er et syntetisk biologisk biovåpen av masseødeleggelse og alle komponenter i mikrobrikke- og elektronikkutviklingen er blitt syntetisert av sekvensen. Dette er i tillegg til metaller og polymerhydrogeler som var i COVID19-skuddene. Husk også at influensaskudd og alle barnevaksiner jeg så på hadde den samme selvmonterende nanoteknologien – det samme gjorde andre medisiner som Insulin, Dexamethason, Enbrel, dental anestetikk etc.

Legg merke til denne russiske studien som fant amyloidlignende (som også kan være hydrogelpolymerer) nanopartikler og fibre:

Russian Study Finds Self Assembly Nanoparticles and Nanofibers: “Selvmonterende amyloidlignende nanostrukturer fra SARS-CoV-2 S1, S2, RBD og N rekombinante proteiner”

Denne vitenskapelige artikkelen beskrev at piggsekvensen koder for hydrogel ved pH7, ikke amyloid – uansett dens selvmonterende nanoteknologi.

Amyloid og Hydrogel Dannelse av en Peptide Sequence fra et Coronavirus Spike Protein Its ‘Hydrogel produsert i C19 injisert, ikke Amyloid!

Husk alle artiklene som har dokumentert teknologien i skuddene, og jeg har tidligere skrevet om med omfattende funn av metaller brukt til halvleder nanoteknologi.

Denne britiske rettsmedisinske rapporten fra COVID 19 biovåpenanalyse brukte bevegelsessensorer for å bevise at selvmontering foregår i hetteglassene. De fant Graphene-arter.

Storbritannias rettsmedisinske rapport finner Graphene: Kvalitativ evaluering av inneslutninger i Moderna, AstraZeneca og Pfizer Covid-19 vaksiner – av UNIT: Selvforsamling Graphene Nanopartikler bekreftet

Vi vet at grafen og metaller sprayes på oss via Geoengineering-operasjoner

Nanoparticle Contamination Cover Up – Viktig intervju med Dane Wigington – 40 millioner tonn metall nanopartikler og grafenoksid blir sprayet over hele verden – mennesker inhalerer det

Jeg har diskutert de argentinske funnene fra Graphene og 54 ikke avslørte metaller som lantanider brukt til lysstoff biosensorteknologi:

Diskusjon av argentinsk C19 Bioweapon-analyse Finne byggesteiner av selvmontering Nanoteknologi Diskusjon av argentinsk C19 Bioweapon-analyse Finne byggesteiner i selvmontering Nanoteknologi

Jeg har også analysert edderkoppsilke sprayet i California, og vi vet at spidroins gensekvenser for å lage dragline silke, den sterkeste formen for edderkoppsilke i militær klasse, er funnet i COVID DNA-forurensningen.

Spider Silk Polymer Sprayet Via Geoengineering Operations Fra California – Darkfield Microscopy Analyse

Rest-DNA-fragmenter Analyse oppdaget i monovalente og toverdige Pfizer / BioNTech og Moderna modRNA COVID-19-skudd bekrefter edderkoppsilkegener kodet i piggen åpen leseramme

Jeg har også diskutert at edderkoppsilken, som er et polyamidprotein er nøyaktig den kjemiske sammensetningen Clifford og jeg fant i menneskelig blod, og hvordan dette brukes i bioteknologisektoren for å skape nanoteknologiske biosensorer. I tillegg hadde de gummiaktige blodproppene, som ikke kunne oppløses, kjemiske signaturer av polyamid. Så de kan være begge deler, et våpen som dreper mennesker via gummiaktig koagulasjonsdannelse og et biosensor AI hjerne datamaskingrensesnitt.

Bruksområder for edderkoppsilke polyamidpolymerer i selvmontering Nanoteknologi, biosensorer, vaksineutlevering, syntetisk biologi, hjernedatamaskingrensesnitt

Polyamider, polyetylen og polyvinylalkohol ble funnet via nær infrarød spektroskopi i menneskeblod.

Kjemisk komposisjonsanalyse av syntetisk biologi korsbakterier (CDB) alias Hydrogel / grafenfilamenter i uvaksinert blod- Ana Mihalcea, MD, PhD i forbindelse med Clifford Carnicom

Når det var dannet, kunne ikke gummipropp oppløses, de mest kaustiske midlene:

Blodproppanalyse fra levende og avdøde individer – foreløpig kjemisk løselighetstesting – Del 3 av 3 – Dr. Ana Mihalcea With Clifford Carnicom

Sammendrag:

Det er mye avsløring som skjer overalt. Det er viktig å huske alle bevisene på årsaken til den pågående overflødige dødeligheten og transformasjonen av menneskeheten til Cyborg AI-kontrollerte automater som foregår under folks nese, ignorert av mange.

Jeg er bekymret for denne valgtiden og den fullstendige stillheten til presidentkandidater angående det pågående menneskelige COVID19-folkemordet.

Det nåværende VP-valget har dype bånd med Silicon Valley sete for den nye AI-teknokratiske transhumanisten “ religion ”. Han har investert i bioteknologiselskaper.

Hvordan et nettverk av teknologiske milliardærer hjalp J.D. Vance Leap Into Power Mr. Vance tilbrakte mindre enn fem år i Silicon Valley teknologi

Battelle, investorer inkludert J.D. Vance, start genterapi oppstart, AmplifyBio

Googles Peter Thiel har støttet Vance.

Hvordan Peter Thiel og Silicon Valley finansierte den plutselige økningen av JD Vance

Vance forventes å avregulere AI – som er det motsatte av det vi trenger – gitt at AI-kontrollen over folks nanoteknologi i blodet kan føre til menneskelig utryddelse.

J.D. Vance’s A.I. Agenda: Reduser forskrift

Silicon Valley er der de virkelige Masterminds av den transhumanistiske teknokratiske agendaen er bosatt, inkludert Google-ingeniøren Ray Kurzweil. Kurzweils nyeste bok “ Singulariteten er nærmere – når mennesker smelter sammen med AI ” er ganske eksplisitt om opprettelsen av zombier, og han diskuterer hvordan zombien ikke ville være gjenkjennelig for andre mennesker, men deres bevissthet er fullt AI-kontrollert. Fusjon av mennesker med AI via implanterbare nanoroboter som svømmer i blodstrømmen vår og den militære agendaen for å styrke mennesker langt utenfor supersoldater, blir også omfattende diskutert med mange omtaler av Fjerde mål for bærekraftig utvikling og full godkjenning av Gates, WEF-talsperson Yuval Harrarri og til og med Tony Robbinson. Uautoriserte mennesker vil være mindre enn kjæledyr for disse allmektige teknokratene.Jeg vil diskutere Kurzweil ‘ sin nye bok i en egen artikkel snart. Den tidligere presidenten Trump møtte selv Victor Orban, Ungarns statsminister, for “fredsmisjon 5.0” https://x.com/PM_ViktorOrban/status/1811570519818269128. Society 5.0 er en visjon om japanerne som ble adoptert internasjonalt som den fjerde industrielle revolusjonen, og betyr et “overordnet” basert på nanoteknologi, AI https://www8.cao.go.jp/cstp/english/society5_0/index.html(Fred 5.0 lenker høflighet Dr Geanina Hagima).

https://www.youtube-nocookie.com/embed/SYrv6kOsU1o?rel=0&autoplay=0&showinfo=0&enablejsapi=0

Så vil nanoteknologi 4. industrielle revolusjon bli implementert uavhengig av hvem som er i verv? Jeg er nervøs for disse kraftige politiske båndene til Silicon Valley og den fortsatte stillheten om selvmontering nanoteknologi i COVID19 biovåpen og andre kilder, nå utplassert mot menneskeheten overalt.

Dette er grunnen til at det er så viktig å fortsette å varsle folk om emnet.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.