Til dere her i .gruppa som har tro på værmodifisering dvs at været/klimaet er menneskestyrt kan jeg informere om følgende: FB. 26 sept 2022

Det brygger opp til som starter i Mexikogulfen og som allerede har nådd land i Sør Carolina/ Florida og som beveger seg nordover til New Foundland og som ventes bevege seg lenger nord mot Grønland .. og N .

Kort fortalt blir dette styrt av bla anlegget utenfor samt radaranleggene Jan Mayn…Grønland…Skibotn og for å nevne noen her nord.

HaARP/ styrer jetstrømmene via ionosfæriske heatere(varmeovner) i ionosfæren som igjen varmer opp luften over arktis.

Det som nå er i ferd med å skje er begynnelsen på hva jeg tidligere har påstått ved innlegg her i gruppa. N Norge vil få en heftig høst vinter der meterologene vil informere oss om at dette er helt “vanlige” høst stormer. MEN det som kommer vil IKKE være “vanlige høst stormer” og det vil man ganske sikkert få oppleve innen kort tid.

Man kan nå se at araberflyenes flyruter legges mer og mer langs ekvator og ikke SÅ mye over arktis som før. De flyene som fortsatt flyr over arktis er speialbygde og går gjerne høyere enn vanlige rutefly.

Mao vi går en skremmende fremtid i møte.

Vel…denne infoen står for min påstand og folk må tolke det som de vilDette er mine betraktinger ut fra digitale karter/observasjoner fra offentlige nettsteder.

RED

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.