Jakt på mikroroboter i COVID19 Uvaksinert blod – innsikt og observasjoner. Darkfield Live Blood AnalyseHunting For Micro robots In COVID19 Unvaccinated Blood – Insights and Observations. Darkfield Live Blood Analysis

ANA MARIA MIHALCEA, DOKTORGRADANA MARIA MIHALCEA, MD, PHD17. JULI 2024

JUL 17, 20241111

1111

DelShare

Bilde: Mikroroboter i COVOD19 uvaksinert blod. Pilene peker på dem. AM Medical

Jeg ønsket å forklare mer om mikrorobotene og hvordan jeg kan se dem. På bildet over peker jeg piler mot mikroroboter. Noen mennesker hevder feil at det vi ser i blodet er forurensning på lysbildet – med ren logikk kan man se at lysbildeforurensning ikke beveger seg med blodstrøm, de samhandler heller ikke aktivt med celler eller avgir lys. Jeg har tidligere uttalt at med mindre mikroroboten beveger seg, teller jeg den ikke. Imidlertid har jeg fortsatt å observere at du kan se mikrorobotene svømme i blodet når blodet plasseres på lysbildet. Her viser jeg at mikrorobotene beveger seg og deretter stopper opp og forblir stasjonære.

I denne følgende video 2000x forstørrelse kan du se en mikrorobot svømme rundt en gruppe på 3 hvite blodlegemer og deretter stoppe. Måten å differensiere mikroroboter fra chylomicrons er at de er større og avgir lys i forskjellige , så vel som at de klarer å svømme veldig raskt med ekstrem presisjon rundt hindringer som røde blodlegemer. Fordi de er veldig raske og nesten ser ut til å bli klar når du peker mikroskopet på dem – kan det være utfordrende å bevege målet raskt nok til å innhente dem, dette er grunnen til at bildet blir litt uskarpt.

Dette er den samme mikroroboten som stoppet i videoen med 4000x forstørrelse under oljemål. Flere roboter er satt sammen, men den som er sett i videoen over, er den øvre som tydelig avgir lys i blått og fiolett:

Bilde: Mikroroboter Forstørrelse 4000x. AM Medical

I denne videoen nedenfor i høyre øvre hjørne kan du se en mikrorobot som har sluttet å bevege seg, men som fortsatt dirrer på plass og sender ut blått lys. Forstørrelse 4000x.

Her kan du se en mikrorobot manøvrere gjennom rennende blod. Blodet ser bra ut, mange chylomicrons (fete molekyler) blir sett, men mikroroboten avgir lys og er større. Forstørrelse 2000x.

En annen lys mikrorobot som svømmer gjennom rennende blod. Forstørrelse 2000x.

En annen lys mikrorobot som står stille, men som fremdeles gyrerer, ser ut til å snurre med lysemitterende. Forstørrelse 4000x.

Nok en stasjonær mikrorobot med utslipp av blått lys. Forstørrelse 4000x.

Sammendrag:

Mikroroboter svømmer gjennom blodet og kan sees bevege seg innledningsvis, men så blir de stasjonære. Vi bør fortsatt vurdere disse funnene og ikke avfeie dem alle siden de slutter å bevege seg og feste seg til lysbildet etter en stund, men fremdeles tydelig avgir lys. Meget høy forstørrelse er nødvendig for å studere disse mikrorobotene.

Her er ytterligere artikler om emnet:

Gjennomgangsartikkel: Kunstig intelligens forbedret biomedisinsk mikro / nanoroboter i mikrofluidikk

Kunstig intelligent transformasjon av menneskeheten – Nano og mikro roboter i menneskelig blod

Kvanteprikker eller selvmonterte optogenetiske mikroroboter – indusere mulig oksidativ stress og Rouleaux-formasjon i C19 uvaksinert blod?

“Multifaceted Applications of Micro / Nanorobots In Pharmaceutical Drug Delivery Systems: A Comprehensive Review” And Correlation To Darkfield Live Blood Analysis In C19 Unvaccinated Blood

Polymerbelagte kvanteprikker – Darkfield Live blodanalyse, insulinanalyse og C19 biovåpenpatenter alle viser nanoteknologi Biosensorer som kan brukes til overvåking og tankekontroll

Jeg anbefaler pasientene mine EDTA 450 mg, vitamin C opp til 10.000 mg, metylenblå opp til 50 mg for nanotek detox i tillegg til full ernæringsstøtte.

Kalsiumdinatrium EDTA

Metylenblått

Dr Tennants fulle ernæringsstøtte for elektrisk restaurering av celler

Tennants gjenoppretting

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.