Influensa sesongen er rett rundt hjørnet. FB 30.okt 2019…og historien gjentar seg (2024 Fugleinfluensa).

Influensa sesongen ( )er rett rundt hjørnet, og sant å forme, mainstream media og såkalte medisinske fagpersoner stevner for massene for å få sin årlige dose med gift , ellers kjent som “influensa” skudd .

Det skumle faktum er at kroppene våre allerede er forurenset av giftstoffer vi uforvarende spiser, drikker og puster hver dag. Kvikksølv, arsen, bly, kadmium, plantevernmidler, bisfenol-A (BPA), ugressmidler, du nevner det, du har blitt utsatt for det.

Det som er enda skumlere, men ikke overraskende i det hele tatt, er at alle disse giftstoffene er helt LEGAL! Og ikke bare ignorerer regjeringen det, men de ØNSKER at vi målrettet injiserer mer giftstoffer i kroppen vår, hvert år, praktisk pakket i med enkelt skudd.

Giftstoffer kan drepe deg. Alt fra tretthet til kreft kan tilskrives effekten av giftstoff og kjemisk eksponering. Så hvorfor skulle de fortelle oss å målrettet injisere flere giftstoffer i kroppene våre hvert år?

Fordi Big Pharma foret lommene mens de tjener milliarder av kostbare reseptbelagte medisiner. Bare tenk på hvor mye penger som tjenes på mengden mennesker som lider av allergi, enn si den konvensjonelle kreftbehandlingsindustrien.

Hver av oss må ta helsen vår i egne hender, ignorere pengedrevet Big Pharma, og være åpne for naturmidler som naturen har å tilby.

Derfor gjorde vi vår egen undersøkelse og fant et sjeldent mineral som trygt og effektivt kan kvitte kroppen din med skadelige giftstoffer og tungmetaller, men uten harde bivirkninger. Du må lese dette nå: Secret Mineral som fjerner dødelige giftstoffer endelig utsatt

RED

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.