Thorbjørn Morstad 15.07 2024…..jeg er ikke lege….men…..!

Her kan det lønne seg å lese sakte og nøye!. Tidligere prognoser m.h.t helsetilstand og gamle diagnoser, blusser opp igjen med Lipide nanopartikler (LNP) i lungene og/eller i blodet. LNP er “kryss domene celler” som gir ny næring og nytt liv til tidligere sykdommer…MEN, hvor tidligere medisiner, behandling og protokoller er EKTREMT tidsbegrenset!!!.

Dette skjer, fordi LNP ikke bare skaper økende cellekultur av ubalanserte celler og organer..men også bygger, former og legger til, nye syke celler, bakterier og parasitter!!!. LNP er immunforsvarets Fiende nr1!. LNP, Nano-krystaller og Polymer-celler sprayes ut fra fly og har en direkte sammenheng med flybåren -innhold og nano-kjemikalsk gass.

Forskere finner IKKE grapheneoksid / graphene i luften eller i folkets blod. Derimot, finner de bly, nano-bots og polymer-strukturer under fagterminologien “Nano-fiber”. Fibre som IKKE lar seg separere med vanlig eller rutinemessig opløsningsmiddel. Gragheneoksid / Graphene er substansen / oksidet, som blir brukt til å masse-produsere ALLE ANDRE farlige oksider / nano-kapsler!. Jeg skriver om partikler, celler, mønster og former..hvor samtlige av dem, er bygget opp av Nano-kapsler og Karbon nano-tubes, som konstruerer vev, ledd og bindinger leger og forskere aldri tidligere har sett. Derav retorikken : “vi har ingen behandling for dette som hjelper, og må ta flere prøver”.

Hydrogele og Polymer-varianter er vanskelig å skille, samtidig som de begge utvikler seg raskt og bygger lag på lag med gift i blodet. Når slike lag danner feks “skorper” på huden, er helse-situasjonen kritisk og dette inkluderer også dyr som katter og hunder (som drikker forurenset vann i naturen). Det er hovedsaklig LNP og mikroskopiske metall-fragmenter som forårsaker feks “Turbokreft”, “Hjerne-tåke” og “Blodpropp”. Vi har midler som tar livet av LNP’s halve eksistens…den organiske / biologiske, mens de andre 50% (syntetiske)..går (med tiden og ny helse-kultur) ut av kroppen. Det er livsfarlig å ikke følge med i våre dager!. Vi, Folket, har nå flere gode løsninger mot samtlige av nevnte helse-trussler. DEL info!..fremfor 😥. Jeg er ikke en Lege.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.