Piloter vitner om at Gates er teppebombing av byer med kjemikalier Pilots Testify Bill Gates Is Carpet Bombing Cities with Chemtrails

SPRYER OSS LIKE BUGSSPRAYING US LIKE BUGS

FORBUDT.NYHETERFORBIDDEN.NEWS02. JULI 2024

JUL 02, 2024273273

1121126767

DelShare

Sean fra Folkets stemme er tilbake med denne bombeskallrapporten fra varslerepiloter som er involvert i -programmer.

###

@TPVSean: Vi har alle sett de freakish og unaturlige Chemtrail-mønstrene i himmelen over større byer og regionale sentre. Mens mainstream media prøver å overbevise publikum om at det ikke er noe å se her, disse freakish geometriske passer ikke inn i noe naturlig skymønster, og de har bare begynt å vises de siste tiårene.Piloter vitner om at Gates er teppebombing av byer med kjemikalier

Hva sprayer de på himmelen? Hvem gjør det? Hvorfor gjør de det? Og hva er motivene deres? Viktigst er det, hva kan vi folket gjøre for å få slutt på dette?

I følge kommersielle som har undersøkt fenomenet, er svarene på disse spørsmålene mørke og urovekkende, og papirsporet avslører avfolkingsagendaen til den globale eliten.

Alle som har vært oppmerksom på verden rundt seg i nyere tid, har lagt merke til at himmelen vår endrer seg. Solen, en gang en stor oransje ildkule, fremstår nå hvitere og mindre. Der skyer en gang brøt ut i vakre naturlige former, inkludert cirrus cumulus og nimbus formasjoner, de virker nå rutenettlignende, og ligner barene på en gigantisk fengselsplanet.

Modige sannhetsfortellere, som ikke er redd for mainstream-medienes og andre eliteportvakters vrede, har snakket om fenomenet i årevis. Her er Prince i 2009, og snakket om Dick Gregory og sosialteknikk fra himmelen.

Prins: Han sa noe som virkelig slo hjem om dette fenomenet Chemtrails. Og du vet, da jeg var liten, så jeg disse løypene på himmelen hele tiden. Og så det er kult. En jet bare gikk over. Og så begynte du å se en hel haug av dem. Og det neste du vet, alle i nabolaget ditt kjempet og kranglet, og du visste ikke hvorfor. Greit? Og du visste virkelig ikke hvorfor. Jeg mener, alle kjempet.

@TPVSean: Prince var alltid uredd og foran sin tid. De siste årene har piloter og fagfolk innen luftfartsindustri, inkludert flygeledere, kommet frem for å blåse fløyta på det unaturlige og farlige chemtrail-fenomenet.

Jeff Nelson, tidligere kommersiell flygerpilot som vitner på Shasta County styremøte: Kontrailene, ikke kjemikaliet, kontrastene oppstår på grunn av kald luft, – 30oF. Det tar en høy høyde, rundt 30 000 fot pluss. Det er karbondioksid og vanndamp i den eksosen. Det blir til iskrystaller. Og det er det du ser, den hvite strømmen bak den. De hvite iskrystallene varmes opp, løses opp, og røyken forsvinner. Og det varer aldri mer enn et minutt.

Det vi ser nå – og jeg kunne først ikke tro det – og jeg begynte å se på himmelen, og disse er ikke normale. De er ikke naturlige. Det er noe som skjer. Jeg vet ikke hvem det er eller hvorfor de gjør det. Alt jeg kan vitne om er at det ikke er naturlig og at det ikke er normalt. Det må være en viss innflytelse utenfra. Takk skal du ha.

Allan Buckman, tidligere militær meteorolog / fisk og spillbiolog som vitner på Shasta County styremøte: Jeg er her for å gi deg vitnesbyrd om at Chemtrails, de ikke er i strid, faktisk er ekte. De sprayer nesten hver dag. Jeg ser på skyene og ser på sprøyteprogrammet som skjer. Jeg vil fortelle deg at vi er i veldig stor fare fra forurensningen som kommer over oss. Og vi har blitt ført på villspor av det militære industrikomplekset. Og de er ansvarlige for skyenes opprettelses- og værmanipulasjonsprogrammer. Det er mørke operasjoner. Derfor er de ikke ute i media.

Dr Frank Livoisi, lege og pilot, vitner på Shasta County styremøte: Jeg ser meg rundt og ser at folk begynner å slå opp og se dette. Mange ganger har jeg snakket om Chemtrails, og jeg får dette blanke blikket i ansiktet. Hva snakker du om? Jeg sier: “Se opp.” Som pilot, før jeg flyr, ser jeg opp. Og så gutt, de er virkelig der ute og jobber. Når du ser opp på solen, ser du en hvit dis.

Mark McCandlish, tidligere forsvarsindustri-tekniker: Det er aluminium som flyter i luften akkurat nå.

@TPVSean: Han tar ikke feil med aluminiumet. Men hva annet er det i Chemtrails? Richard Vobes intervjuet to kommersielle piloter forrige uke som har forsket grundig på Chemtrails, etter å ha blitt forstyrret av det som skjedde i bransjen. For å beskytte deres anonymitet fikk de to pilotene sine stemmer digitalisert for intervjuet.

Uidentifisert varsler: Ja, det kan jeg svare på, Richard. Så hva de sprayer, rundt om i har vi testet fra støvet på bilen din, fra støvet på takene. Og jeg har lagt merke til Chemtrails, personlig i omtrent de siste 10 årene. Så de er testet. Hvis du går inn på et nettsted som jeg vil gi deg i utgangspunktet, er det: geoengineeringwatch.org. Det er geoengineeringwatch.org. Mye bekreftende informasjon finner du også på det nettstedet.

Så vi har fått testet mange prøver fra forskjellige laboratorier, der de har massespektrometre. Og hovedbestanddelene er barium, strontium, aluminiumoksyd. De to første er karciogene. Aluminiumoksyd fremmer blant annet Alzheimers sykdom. Og det er forskjellige mikroplaster, opptil 2% uran og grafenoksyd, som vi alle vet om. Dette har en tendens til å være de grunnleggende elementene i det de sprayer.

Begrunnelsen for det, sier de, – og vi snakker om den nye verdensordenen, , osv., Et cetera – er å “dimme solen” fordi det er “” eller hva de vil kalle det neste uke. Det er for å dempe solen og å snikende forgifte alt. Det er avfolkingsprogrammet. Det hele fører tilbake til det. Det fører tilbake til Verdens helseorganisasjon. Det fører tilbake til WEF, W-E-F på .

Og hovedaktørene som sponser dette er Foundation og forskjellige andre. Men dette er i deres Agenda 2030, i Agenda 2021. Det er godt dokumentert i John Hopkins University agendaer. De er alle offentlig tilgjengelige.

Så det gjør egentlig to ting. Det er for å blokkere solen og å snikende forgifte alt.

@TPVSean: Eliteagendaen for å blokkere Solen har tatt en alvorlig vending i år, med Bill Gates og George Soros som pumper titalls millioner dollar i ordninger for å spraye aerosoler i atmosfæren for å beskytte jorden mot de livgivende solstrålene.

I mellomtiden, takket være ekstreme værhendelser i Dubai, ble mainstream media tvunget til å innrømme at regjeringer driver med værmodifisering i form av skyfrø.

I følge pilotene er Chemtrail-agendaen en del av dette komplottet for å ødelegge livet på jorden ved å blokkere Solen – og gårder, spesielt opplever allerede de negative effektene av elitenes anti-life agenda.

Uidentifisert varsler: Og ja, dyrene spiser gresset. Det er i gresset. Vi har snakket med mange bønder. Som jeg sier, jeg er fra Belgia og mange bønder der rapporterer om alle slags problemer med dyr, spesielt nyfødte dyr som lam. Og ja, det begynner å påvirke alt. Og det er lumsk. Og selvfølgelig, legen din, når du går til deg har noe galt, har de ingen anelse om hvor det kommer fra.

@TPVSean: Mens kildene til finansieringen til Chemtrial-agendaen kan hentes tilbake til de vanlige mistenkte, inkludert Gates og Soros-stiftelsene og deres kolleger ved WEF, hvem er menneskene som flyr flyene og sprayer de giftige Chemtrails på tettbygde bysentre? Og hvor mye vet disse menneskene om hva de gjør?

Svarene kan overraske deg. Chemtrails er ikke en konspirasjonsteori. De er et konspirasjonsfakta. Den spanske regjeringen beordret til stille å spraye dødelige kjemikalier på innbyggerne med FN-autorisasjon under dekke av “Nødstilstand for styring av helsekrisesituasjonen forårsaket av .”

Chemtrail-programmet, som involverer sprøyting av biocider på befolkningen, ble godkjent ved kongelig resolusjon og ble rolig anerkjent av regjeringen 16. april 2020, bare en måned etter at Verdens helseorganisasjon kunngjorde at COVID-19 var en “pandemisk”.

Selv om vi vet at regjeringer sprayer dødelige kjemikalier på befolkningen, vet vi fortsatt veldig lite om logistikken til de hemmelige og svært ulovlige programmene.

Uidentifisert varsler: De første skyldige var fraktfly som er konvertert. Vi har forsket mye på dette i Europa, og vi finner ut at det er et selskap som leverer fraktfly kalt “ASL”. De har faktisk levert noen av disse flyene – minst noen av disse flyene – til forskjellige selskaper rundt om i Europa; fraktfirmaer som deretter søker om konvertering, som er ganske enkle å gjøre.

I Storbritannia er det et par selskaper som vi også har holdt øye med. De har ganske enkelt enten et roll-on, roll-off-system, som er containert som et fraktfly normalt ville ha. Så det er en pall med en pumpe som kobler en beholder med kjemikaliene i.

De blir lastet inn på flyet, de blir sortert i posisjon, en ingeniør vil koble dem alle sammen, og han blir luftbåren. De andre flyene har allerede montert permanente tanker. Og igjen er de bevisst og med vilje montert.

Så CAA i hvert land har godkjent disse systemene. Så CAA vet om hva de gjør. Vi har også sett nærmere på selskapets luftfartssertifikater, og noen av disse selskapene har mer enn ett. Og noen av dem har for eksempel lov til å spraye oljevernresponsen. Deres “legitimitet” er at de kan spraye vaskemidler lavt nivå over havet på en oljeslick.

Men faktisk, når du tenker, hvor mange oljeslip som var der rundt om i Europa eller rundt om i verden de siste 20 årene, har det vært minimalt. Så det vakte mistanken min. Slik kom jeg inn på dette for mange år siden. AOC sier også at noen av disse operatørene kan spraye plantevernmidler over skogkledde områder. Og det er klart det er i strid med AOC fordi de er de viktigste byene ikke har skogkledde områder.

Så ja, det har pågått en god stund. Det er bare det at vi nå begynner å legge merke til.

@TPVSean: Som pilotene forklarte, involverer chemtrail-operasjoner både militær og sivil sektor, og hele foretaket er tett kontrollert for å forbli fullstendig utilgjengelig for publikum.

Uidentifisert varsler: Både militære og sivile operatører sitter faktisk side om side i ett kontrollrom. Det som skjer er en flyplan vil bli arkivert. De vil da ha, hvis du vil, forkunnskapene om rutene som disse flyene skal ta, høyde, hastighet, retning osv. Og hva vi finner –, og dette er veldig viktig for seerne dine å forstå – mange bruker flysporingsappene, spesielt FlightRadar24. Det er andre der ute, men det er bevist at disse … blir blokkert fra kundene; blir blokkert fra å se flyet fly.

Derfor kan du se ut på himmelen og fysisk se, du vet, de store nettmønstrene bygger, da disse flyene flyr ikke-kommersielle ruter. De flyr ikke de normale mønstrene som noen kan få tak i et luftfartsrute-diagram og se på hvor de skal være. De følger ikke disse flystiene, men de blir kontrollert av både militære og sivile kontrollører.

Det de gjør, er at de tydeligvis kan se flyet av sikkerhetsmessige årsaker og for å holde dem, vet du, få dem gjennom, men problemet er at appene ikke lar Joe Public se dem. Så det er derfor du vil se en med en sti, kanskje tre eller fire, og de har en tendens til å komme gjennom et halvt dusin, som en skvadron om gangen, kommer gjennom bølger og bygger disse mønstrene, spesielt foran solen. Jo mer du er vitne til dette, vil du innse at det er deres mål med det de kaller “Solar Radiation Management”.

Og så i løpet av få minutter til noen timer, vil du se himmelen bare sky over. Og hvis du ikke får regnet, er du heldig, men det er derfor vi lider av denne mangelen på vitamin D blant annet.

@TPVSean: Vet pilotene og luftfartsfolkene hva de gjør? Hva slags person kan muligens spraye disse dødelige kjemikaliene over tettbygde bysentre?

Uidentifisert varsler: Svaret er kanskje da de begynte på dette, så de det som en forretningsmulighet. “La oss ikke stille for mange spørsmål.” Kort sagt svar på det spørsmålet, vil jeg si ja, de skjønner helt hva de gjør. Når du først har funnet ut de deler av det du sprayer, kan hvem som helst slå det opp. Du kan Google det hvis du må, og du kan finne ut hva nettoeffekten av disse kjemikaliene vil ha på menneskeheten, menneskelivet, plantelivet og så videre.

Pilotene, det andre tangensielle spørsmålet jeg blir stilt, er: “Vet pilotene hva de gjør?” Ja, det gjør de, 100%. Hvis du har farlig gods om bord, som disse kjemikaliene vil bli klassifisert som “farlige varer”, må kapteinen ha noe som heter en NOTOC, som er en melding til kaptein og som vil liste hvor farlig gods er.

Dette er veldig vanlig med godsfly. Så fraktfly kan ha tusen forskjellige produserte varer på, men da tar han kanskje radioisotoper for en røntgenmaskin. Nå, det er “farlige varer”. De må håndteres, og de må pakkes til et minimumskrav. Og det kan være visse deler av flyet som ikke er tillatt i og så videre.

Så ideen bak dette er at hvis et fly må avlede, på grunn av en nødsituasjon, så løper kapteinen av flyet med NOTOC og han sier til brannsjefen, “Ja, jeg har radioisotoper om bord, og de er i den delen av flyet.” Det er det det handler om. De vil vite det.

I tillegg til å ta det litt lenger, fant vi ut at i Europa, omtrent to tredjedeler av kjemikaliene kommer fra Amerika og omtrent en tredjedel av kjemikaliene kommer fra India. Og det er forskjellige selskaper som bringer dem inn. Militæret, tror vi også, bringer dem inn.

Som jeg sa før, jeg er fra Belgia og det er en base der, Zuttendal, og de har operert, militæret hadde sprayet i ganske lang tid. Faktisk hadde militæret sprayet mye lenger enn de sivile operatørene. Sivile operatører har sannsynligvis vært de siste 20 årene, og de har lagt det opp de siste fire til fem. Men militæret før det – ja, de andre pilotene vet hva de sprayer.

@TPVSean: Nå som flere piloter og fagfolk i luftfartsindustrien kommer frem for å avsløre agendaen for å blokkere solen og sakte forgifte alt på jorden, hva kan vi folket gjøre for å stoppe dette?

Uidentifisert varsler: Nummer én, nå vet du om det, vær mer oppmerksom. Vi vet at flyene som sprøyter fysisk over landet er mellom 10 og 15.000 fot. De har en tendens til å fly ganske sakte, og de er ikke på flyradarappene dine.

Så hvis du har noen med et godt kamera eller en god kameratelefon, eller faktisk et teleobjektiv, noen som er en fotograf, fotografier av disse flyene med beliggenhet, tid, dato, retningen de flyr. Når de drar til flyplassene, noe uvanlig, uvanlig utstyr.

For eksempel er noen av disse godstransportene malplassert. Det viktigste er at noen må kjenne noen som jobber på en flyplass. Det er virkelig nøkkelen.

Og det vi skal gjøre er at vi bare spør noen som jobber på en flyplass, det er naboen din. Det er din venn nede i veien. Spør dem, nå er det et lite triks som de kan gjøre. Som sagt, ikke fortell meg, bare skriv det ned. Så hvis de får en registrering av et fly eller noe sånt, er det bare for å være mer oppmerksom. Den andre tingen vi vil si er over havet, over havet, de sprayer også havet.

Vi vet dette. De har en tendens til å falle ned til rundt 5000 fot. Og vi har lagt merke til forskjellige steder, spesielt Stillehavet. Du kan faktisk se Chemtrails med noen av de levende satellittfeedene du kan få. Vi vet også at de har sprayet over vannstrekningen mellom, jeg tror det er Cornwall og Devon, tror jeg det er, og Sør-Wales-kysten på 5000 fot. Så fiskere, bønder, alle sammen, ja, bare vær mer oppmerksom.

Fotografier, og det er mange nettsteder der ute nå som du faktisk kan legge ut disse på.

@TPVSean: Dette er kritiske tider, og her på The People’s Voice er vi fast bestemt på å eksponere eliten og holde dem til ansvar før de fullt ut kan implementere sin ødeleggende agenda. Bli med oss i vårt oppdrag for å vekke massene ved å abonnere på kanalen og bli med i The People’s Voice lokalbefolkningen for å bli med i vårt fantastiske team.

Løpetid: 21 minutter

= = > Bli forberedt og ikke bli underlagt Normie-leger! < = =

273 liker273 Likes·

·

67 Rygg67 Restacks273273

1121126767

DelShare112 kommentarer

112 Comments

dubbydove1@yahoo.comdubbydove1@yahoo.comFanget i Sparta nyhetsbrevTrapped in Sparta Newsletter2. julJul 2Likte av Forbidden.NewsLiked by Forbidden.NewsSkremmende som faen, men takk for dette. Jeg har alltid sagt at hvis Charles Manson var en milliardær, ville han være Bill Gates. Og som J.P. Morgan sa visstnok: “Vi kan ansette halvparten av arbeiderklassen for å drepe den andre halvparten”. Spørsmålet jeg i økende grad har, er disse skapningene til og med jordplanter? I økende grad høres det ut som svaret er “Nei”.Frightening as hell, but thank you for this. I’ve always said if Charles Manson was a billionaire, he’d be Bill Gates. And as J.P. Morgan supposedly said, “We can hire half the working class to kill the other half”. The question I increasingly have is are these creatures even actually earthlings? Increasingly, it sounds like the answer is “No”.SOM (21)LIKE (21)SVARREPLYDELSHARE

17 svar av Forbidden.News og andre17 replies by Forbidden.News and others

BezoarBezoar2. julJul 2Likte av Forbidden.NewsLiked by Forbidden.NewsJeg tenker at det er mange av oss som vil være interessert i å lære om den spesifikke infrastrukturen til denne operasjonen, dvs. hvor flyet er stasjonert, som nøyaktig driver dem , opprinnelse og distribusjon av kjemikaliene og systemene. Noen varslere kanskje? Lenge leve Wikileaks!I’m thinking there are many of us who would be interested in learning about the specific infrastructure of this operation, ie. where the aircraft are stationed , who exactly operates them , the origin and distribution of the chemicals and the systems. Some whistleblowers perhaps? Long live Wikileaks!SOM (11)LIKE (11)SVARREPLYDELSHARE

4 svar av Forbidden.News og andre4 replies by Forbidden.News and others

110 kommentarer til…110 more comments…Topp

TopSiste

Latestdiskusjoner

Discussions

CIA Agent: “We Designed mRNA to Kill” CIA Agent: “We Designed mRNA to Kill”

AV MENNES STEMMEBY THE PEOPLE’S VOICE

2. JUNIJUN 2••

FORBUDT.NYHETERFORBIDDEN.NEWS511511

174174

Folk fant døde etter å ha oppdaget gratis fornybar energiPeople Found Dead After Discovering Free Renewable Energy

H / T The Why FilesH/T The Why Files

10. MAIMAY 10••

FORBUDT.NYHETERFORBIDDEN.NEWS430430

5959

Dr David Martin Interview — US Gov koordinerer et avfolkingsprogram mot verden Dr David Martin Interview — US Gov Is Coordinating a Depopulation Program Against the World

DET VAR ALDRI EN “KINA VIRUS”THERE NEVER WAS A “CHINA VIRUS”

21. JUNIJUN 21••

FORBUDT.NYHETERFORBIDDEN.NEWS205205

138138

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.