Demoner av mRNA Vaxx – Ana Mihalcea, MD, PhD Demons of the mRNA Vaxx – Ana Mihalcea, MD, PhD

DE BYGGER ET NEURALT NETTVERK I HJERNEN, SÅ AT DIN SIGNALBEHANDLING IKKE GÅR GJENNOM DIN EGNE NEURONER, MEN DET GÅR GJENNOM DENNE KUNSTLIGE PLATFORMEN SOM ER AI-KONTROLLERTTHEY BUILD A NEURAL NETWORK IN THE BRAIN SO THAT YOUR SIGNAL PROCESSING DOESN’T GO THROUGH YOUR OWN NEURONS, BUT IT GOES THROUGH THIS ARTIFICIAL PLATFORM THAT IS AI-CONTROLLED

FORBUDT.NYHETERFORBIDDEN.NEWS11. JULI 2024

JUL 11, 2024129129

76763333

DelShare

I 2023 Lancet sensurert og fjernet en vaksineskade og obduksjonspapir innen 24 timer etter 100 000 nedlastinger. Den utrulige Dr. William Makis, MD, forteller oss nå at denne artikkelen nettopp har passert fagfellevurdering og at den vil bli publisert. Det viser at 74% av de plutselige dødsfallene som nå oppstår skyldes COVID-19 biovåpen.

(Roll-video av An Injection of Truth-konferansen med diagrammet deres som viser hvordan de hadde det en dødelighetsøkning blant barn 3.328% ved bruk av data fra Alberta Health):

“Hvem kan forklare eller hvorfor kan vi forklare mengden uforklarlige hos Alberta-barn? Og i går hadde jeg indikert at jeg gjorde en feil, at antallet uforklarlige dødsfall ikke var 350%, som vi hadde uttalt. Det er faktisk 3.328%. Og så beklager jeg feilen, men det var en, vi kunne ikke tro det da vi gjorde det. Og jeg gjorde en feil med desimalet. Så det er faktisk 3.328%.”

Francis Boyle, som skrev loven som kongressen vedtok for biologiske våpen, har gitt ut en erklæring som bekrefter at COVID-vaksinene er “biologiske masseødeleggelsesvåpen”, som bryter lovene om biologiske våpen, våpen og skytevåpen lover.

Så hva betyr alt dette? Det betyr at det er på tide å gå av rumpa og starte saksøke minions som fortsetter å insistere på å injisere og gi oss mandat, ifølge Dr Ana Mihalcea, som slutter seg til Sean i SGT-rapporten med mer absolutt grufulle detaljer om dette pågående biologiske krigsføringsangrepet på menneskeheten.


= = > > Klikk på dette nettstedet å lære vitenskapen bak Glutathione Discount Code: FORBIDDEN – GRATIS FRAKT < < = =


Hun antyder at siden Big Pharma er vanskelig å saksøke, at vi kunne jobbe oss opp ved å saksøke helsepersonell for pre-meditert mord når de injiserer oss med dette kjente biovåpenet – og at vi på lignende måte skal saksøke alle Chemtrail- vi måtte tilfeldigvis finne.

Hva stopper oss? Dr Mihalcea sier at dessverre, en stor komponent i menneskehetens manglende evne til å stå opp mot denne forargelsen skyldes medienes tankekontroll og på grunn av hjerneskadelige effekter av vaxx, som var en del av beregningen av biovåpenet og er det ønskede resultatet av denne kognitive krigføringen.

Jeg blir påminnet om et intervju av Steve Bannon med Dr Yan Li-Meng, som avhoppet til USA i april 2020 fra sin stilling som virolog ved University of Hong Kong, med påstand om at SARS-CoV-2 ble laget av det kinesiske og at de spesielt hadde lett etter et som kan forårsake hjerneskade, mens de la merke til at omtrent en tredjedel av koronaviruspasienter er rapportert å ha hjerneproblemer.

Dette sier Dr. Mihalcea at hun ser i sin kliniske praksis:

“Jeg ser det på hjerneskanningen, og det skal jeg vise deg om bare et øyeblikk. Så her igjen, “Lang COVID” er assosiert med lang og alvorlig kognitiv bremsing. Det var en annen studie som viste at opptil ni poeng av IQ går tapt av mennesker som er vaxxed!

Så jeg vil bare si til folk: Dette er et angrep på erkjennelse, og dette er en del av grunnen til at folk ikke våkner raskt nok, eller at de ikke forstår hva vi viser dem!”

Dr Mihalcea sier at funksjonelle hjerne-EEG-skanninger viser henne at hippocampus blir angrepet av biovåpenet. Hun sier: “Dette er grunnen til at jeg bruker elektrongivere, som metylenblå, som EDTA, som vitamin C, humisk og fulvinsyre for å regenerere hjernen, og jeg har vist på min understabel hvordan jeg funksjonelt kan aldersrevers folks hjerne med 20, 30 år, men det er veldig spesifikt at folk ser at dette er for ekte, og jeg kan hente dette med disse funksjonelle hjerneskannene.”

Hun fortsetter, “Vel, hvordan gjør de dette? Vi har alle sett disse menneskene som bare ikke lenger kan behandle informasjon. De har tatt skuddene som, du vet, uansett bevis du gir dem, de ikke rasjonelt virkelig kan forstå det. Og det som igjen er vist, er det den karbon nanorørelektroder og at de danner superledere som fungerer som en kunstig Axon, som om de bygger et nevralt nettverk, en parallell prosesseringsplattform i hjernen slik at signalbehandlingen din ikke går gjennom dine egne nevroner, men det går gjennom denne kunstige plattformen som er AI-kontrollert.

Så dette er hvordan du lager cyborgs, zombies, et cetera, som bare følger [instruksjoner] fordi denne teknologien er toveis. Den overfører informasjon, men den kan også motta informasjon. Og jeg vil bare minne folk om at igjen, dette er et lysbilde fra Karen Kingston, at det globale patentet for COVID-19-vaksinene inneholdt grafenoksid, som er kritisk.

“Dette er også hva Dr Ian Akyildiz diskuterte, som fra IEEE sier at mRNA ikke er annet enn bio-nano maskiner. Og det er her krigføringen Kognitiv krigføring kommer inn. Og jeg skrev om dette nettstedet, fra US Naval Institute og det diskuterer virkelig at kognitiv krigføring for militæret er av stor interesse og at den menneskelige dimensjonen virkelig skal manøvrere; det er deres mål.

“Så hva sa de? De sa at ‘slagmarkene over konfliktkontinuum nå når utover det fysiske og cyber-domenet, og et individs erkjennelse er nå et mål.’ Så du kan ha kognitiv, psykologi og informasjonskommunikasjonsteknologi for å gjøre det mulig for aktører å målrette individuell situasjonsforståelse med presisjon. Så du kan gi dem informasjon for i utgangspunktet å føre dem på villspor, men du kan også påvirke for eksempel politiske saker og synspunkter.

“Og du kan spesifikt, den eksplisitte målretting av menneskelig kognisjon, hvordan mennesker oppfatter og tolker informasjon for å få kunnskap og forståelse, er veldig spesifikk Cognitive Warfare. Hvordan gjør du det? Med disse nano elektronikken. Du kan overta noens hjerne helt.

“Dette er ikke bare US Naval Institute. Dette er NATOs kognitive krigføring. (Viser lysbilde rundt NATOs kognitive krigføring). Hva diskuterer de? ‘Cognitive Warfare inkluderer aktiviteter som utføres i synkronisering med andre maktinstrumenter for å påvirke holdninger og atferd ved å påvirke, beskytte, eller forstyrre kognisjon på individuell gruppe eller populasjonsnivå for å få en fordel i forhold til en motstander.’ Forresten, vi folket er motstanderen.

“Designet for å endre oppfatninger av virkeligheten og manipulering av hele samfunnet har blitt en ny norm, med menneskelig erkjennelse, som former seg til å være et kritisk krigføringsområde. Kognitiv krigføring fokuserer på angripende og nedverdigende rasjonalitet, noe som kan føre til utnyttelse av sårbarheter og systemisk svekkelse.”

Ovennevnte avsnitt beskriver for en T hva militæret har gjort mot oss.

Dr Mihalcea viser til et skille mellom kollegene; de i “piggproteinleiren” og de, som henne i “teknologileiren”. Hun sier: “Det virker som om vi alle sier motsatte ting, men faktisk er det begge deler.

Så det som er vist er at piggeproteingensekvensen koder for hydrogel for å lage amyloid [plakaten som forårsaker Alzheimers], hvis pH er 4, ville det gjort amyloid, som mange leger sier, vet du, at lange COVID og vaxx er tilknyttet amyloidose. Men hva disse forskerne har funnet ut at ved en pH på 7 produserer disse tingene hydrogel. Så dette er syntetisk biologi, som vil produsere en polymerplast og den er inne i sekvensen.Og derfor er vi egentlig ikke motsatte av det vi sier, men det er begge deler.”

Hun fortsetter, “Det som er viktig for folk å forstå at disse tingene selvmonterer, men at disse motgiftene som jeg har diskutert i Moderna-patentet, er EDTA med vitamin C. Enhver polymer krever at metaller begynner selvmontering. Og når du drar metallene ut – og spesifikt EDTA også hemmer selvspredningen av nanopartiklene. Så det er det jeg har brukt, veldig vellykket.”

Hun avslutter med å si: “Alle tingene jeg sier virker fryktelige, men ta hjerte og slåss. Vi har makt … det er på tide å kjempe for livene våre. Som Todd Callender sier: ‘Enten vinner vi og de dør eller vi dør og de vinner.'”

Løpetid: 58 minutter

Et fullstendig transkripsjon av denne videoen vises under videoen som er lenket ovenfor.

= = > > Klikk på dette nettstedet å lære vitenskapen bak Glutathione Discount Code: FORBIDDEN – GRATIS FRAKT < < = =

129 liker129 Likes·

·

33 Rygg33 Restacks129129

76763333

DelShare76 kommentarer

76 Comments

Ask 1952Ash 195211. julJul 11Likte av Forbidden.NewsLiked by Forbidden.NewsDa de opprettet denne vaksinen ved hjelp av mRNA, leste jeg mye om den og nektet å bli irritert. Jeg stolte bare ikke på den teknologien .When they were creating this vaccine using mRNA, I read up on it extensively and refused to be vexed. I just didn’t trust that tech .Men det jeg leste nå er langt verre enn jeg noen gang hadde forestilt meg.But what I read now is far worse than I ever imagined.Det er definitivt en sammensvergelse av stillhet og mektige enheter som prøver å undertrykke sannheten, slik alle sosiale medier gjorde under Covid .There is definitely a conspiracy of silence and powerful entities trying to suppress the truth, like all social media did during Covid .SOM (14)LIKE (14)SVARREPLYDELSHARE

14 svar av Forbidden.News og andre14 replies by Forbidden.News and others

Mois78mois78mois78 ‘ s Substackmois78’s Substack11. julJul 11Likte av Forbidden.NewsLiked by Forbidden.NewsLegen din som rådet deg til å ta morderen, kan saksøkes. Malpractice forsikring vil dekke ham.Your doctor who advised you to take the killer shots can be sued. Malpractice insurance will cover him.SOM (10)LIKE (10)SVARREPLYDELSHARE

7 svar7 replies

74 kommentarer til…74 more comments…Topp

TopSiste

Latestdiskusjoner

Discussions

CIA Agent: “We Designed mRNA to Kill” CIA Agent: “We Designed mRNA to Kill”

AV MENNES STEMMEBY THE PEOPLE’S VOICE

2. JUNIJUN 2••

FORBUDT.NYHETERFORBIDDEN.NEWS511511

174174

Folk fant døde etter å ha oppdaget gratis fornybar energiPeople Found Dead After Discovering Free Renewable Energy

H / T The Why FilesH/T The Why Files

10. MAIMAY 10••

FORBUDT.NYHETERFORBIDDEN.NEWS430430

5959

Piloter vitner om at Gates er teppebombing av byer med kjemikalier Pilots Testify Bill Gates Is Carpet Bombing Cities with Chemtrails

SPRYER OSS LIKE BUGSSPRAYING US LIKE BUGS

2. JULJUL 2••

FORBUDT.NYHETERFORBIDDEN.NEWS

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.