TOTAL EKSPONERING! 5G TOTAL BEFOLKNING SINN KONTROLLER ALLSEENDE KAMERAET DEN MEST SINNSYKE ARTIKKELEN DU NOENSINNE HAR LESTE OG SANNHETEN KOMMER UT

Videresendt denne e-posten? Abonner her for merEn FCC-rapport må lese må deleOPERASJON REDDE MENNESKEHETEN2. JUL LES I APPEN VENNLIGST DEL DETTE Efeserne 5:11-14 Ikke delta i mørkets verdiløse og uproduktive gjerninger, men avslør dem i stedet [ved å eksemplifisere personlig integritet, moralsk mot og gudfryktig karakter]; for det er skammelig til og med å nevne de tingene som slike mennesker praktiserer i det skjulte. ARTIKKEL MED HELLIG RØYKEGEVÅN LES HVER BITT AV DETTE, DA DET ER VELDIG VIKTIG KUNNSKAP OM 5G SOM VIL BLIVE DET! Det er den desidert mest skumle artikkelen jeg noen gang har delt, jeg mener kan du forestille deg å bli født inn i tankekontroll og vokse opp hele livet med tankene dine som ikke er dine med AI så kraftig som den er, og disse teknologiene er akkurat det som kan skje ikke bare det, men i artikkelen sier de at 5g kan indusere hvert symptom på influensaviruset via 5G ..Så ikke ta lett på dette siden det er i tallinformasjon som kommer til oss rett fra FCC selv.
Jeg tror du vil finne deg selv i å umiddelbart ta ned 5g-tårnene og ikke for all del la demonene i Sveits ved UTI distribuere 6g-en. Jeg så på denne videoen nedenfor og gjorde et raskt Google-søk på noe jeg hørte i den og følgende lenke og artikkel dukket opp så jeg måtte dele den https://www.fcc.gov/ecfs/search/search-filings/filing/1092223856297 
Å BRUKE 5G HAR ENORM OVERVÅKNINGSKAPABILITET OG VIL BLI MISBRUKT I HENHOLD TIL LOVHÅNDHÅVELSE OG ETTERLEGGINGSESTABILITET. MILLIMETER BØLGE ER DEN SAMME FREKVENSEN SOM BRUKER AV FLYPLASSSKANNERE FOR Å SE UTOVER KLÆR TIL DEN NAKEN KROPPEN. DENNE FREKVENSEN HAR SAMME MULIGHETEN NÅR DEN RETES MOT VEGGEN RUNDT HJEMENE. DET GJØR ET UTSIKT INNE I HJEMMET DER BEVEGELSER OG AKTIVITETER TIL FOLKET INNE KAN OBSERVERES. DET VIL KUNNE GI IKKE BARE DATA OM BEVEGELSE INNE I HJEMMET, MEN HVILKE PRODUKTER FOLK BRUKER. DETTE ER EN MASSIV FORBRUKELSE MOT MENNESKER, DYR OG BØR STANSES PÅ HVA MULIGE MIDLER. FOLK MÅ UTDANNE SEG OG ANDRE OM HVA 5G MILLIMETER-BØLGEN VIL BETYRE FOR HELE SAMFUNNET. MILLIMETER BØLGE (5G) OG MIKROBØLGE SINNKONTROLL av Tim Rifat UK INTELLIGENCE FORCES AND MICROWAVE SIND CONTROL SINNKONTROLL
Som en forsker som forsker på mikrobølgevåpen brukt på allmennheten, bevis på at GM900 mikrobølgenettverket som brukes av Vodaphone og British Telecom, er en stor helsefare, har kommet til min oppmerksomhet. Defense Intelligence Agency (DIA) dokumenter med tittelen: Biological Effects Of Electromagnetic Radiation (Radiowaves and Microwaves) Eurasian Communist Countries, viser at mikrobølgefrekvenser som ligner på mobiltelefonene kan forårsake helseproblemer i følgende områder: Blod. Sirkulasjonssystem. Celler. Sentralnervesystemet. Fordøyelsessystemet. Kjertler. Metabolisme. Reproduksjon. Visuelt system. Intern lydoppfatning. Utstyr for å teste frekvensen og intensiteten til mikrobølgetelefoner viser at de produserer signaler som ligner på mikrobølgeovner. To Vodaphone-mobiltelefoner produserte henholdsvis 100 mW/cm2 og 50 mW/cm2. Farenivået for mikrobølgeovner er 5mW/cm2 og russerne brukte jevnlig 10 mW/cm2 til våpenforskning. Disse Vodafonene vil derfor forårsake betydelige helseproblemer hvis de brukes.
En rekke mobiltelefoner kan testes for å se hvor farlige de er. GM1800-systemet som brukes av Orange bruker høyfrekvente mikrobølger. Australske forskere fant at dette forårsaket kreft hos mus som ble utsatt for stråling av denne typen. Dokumentene i min besittelse viser at mikrobølger går dypt inn i kroppen og kan ha en negativ effekt på hjernen og kroppen. DIA-forskningen stammer fra 1976 og viser at farene var kjent for over tjue år siden. Sovjet brukte frekvensene og intensitetene som ble brukt av mobiltelefoner, 1800 MHz og 900 MHz, som våpen.
Det er en regel for etterretningssamfunnet at du skjuler ting i klarsyn, og å få publikum til å akseptere mikrobølgetankekontrollvåpen som påvirker deres oppførsel under dekke av mobiltelefoner var et genistrek. Å få publikum til å betale for disse mikrobølgetankekontrollenhetene, slik at hjernen og oppførselen deres kan bli skadet, for å gjøre dem mer føyelige og enkle å kontrollere, var et rent djevelsk geni. STORBRITANNISKE UNDERSØKELSESKRAFTER OG MIKROBØLGEMANDSKONTROLL Mikrobølgevåpen som gjør folk til stressede, forvirrede, underdanige zombier blir brukt i Storbritannias indre byer. Mikrobølgevåpen som ligner på mikrobølgeovner, utviklet av kommunistene, har siden 1980-tallet vært målrettet mot eiendommer i indre byråd. 
Disse våpnene sender ekstremt lavfrekvente (ELF) signaler som etterligner naturlige hjernebølger; ved å trykke på en bryter blir alle menneskene rundt disse mikrobølgesendere forvandlet til underdanige zombier som ikke kan tenke klart, blir deprimerte, apatiske og vil slappe av hele dagen og ikke gjøre noe: ubehaget i indre by som finnes i Storbritannias gater.
Med ankomsten av nye ELF-detektorer designet av forfatterens forskerteam, kan massetankekontrollen til storbybefolkningen i Storbritannia bevises. ELF-signaler finnes offisielt bare på atomubåtkommunikasjonsstasjoner, så forskerne ble sjokkert da de fant mikrobølge og UHF, tankekontrollsignaler i bysentre, forfatterens leilighet, som ble sendt gjennom mobiltelefoner, BT-telefoner og fra de mange senderne som prikker landet.
Den massive økningen i mobiltelefoner har gjort det mulig for britiske sikkerhetsstyrker å bruke dette nettverket av sendere til å sende tankekontrollsignaler inn i hjernen til alle som bor i nærheten av disse senderne. Mikrobølgetelefoner bruker pulsmodulerte mikrobølger med riktig intensitet for å passere gjennom hodeskallen inn i hjernen og kontrollere atferd.
Mikrobølgesendere er derfor det perfekte mediet for overføring av ELF-signaler for å kontrollere den britiske befolkningen. Forskere er av den oppfatning at de indre byopptøyene på begynnelsen av åttitallet tvang Thatcher-regimet til å sette inn ELF-tankekontrollutstyr utviklet på 1970-tallet for å gjøre arbeiderklassens boligfelt til totale politisoner. I disse sonene gjorde ELF-sendere innbyggerne til føyelige zombier. Så vellykket var denne teknologien at den ble utvidet til å dekke alle større byer. Massekontroll av den britiske offentligheten for å gjøre dem underdanige og adlyde autoritet ble utvidet, hånd i hånd med mobiltelefonnettverket og mikrobølgesendere fra og politiet. Nå er hele London-bydelen dekket av UHF og mikrobølgebærende sinnslidende ELF.
Forskning på bruk av mikrobølgevåpen og deres bruk for tankekontroll begynte på 1950-tallet ved Tavistock Institute, en av Storbritannias ledende psykiatriske forskningsinstitutter. Det britiske instituttet forsket på måter å kontrollere den britiske befolkningen på uten at de visste det. Monkey submission-responsen, der den dominerende apen forårsaket underdanig oppførsel hos de underordnede, var hjernetilstanden av mest interesse for de britiske forskerne.
Etter å ha funnet denne spesifikke hjernerytmen for føyelig underdanig, zombie-lignende oppførsel, ble den deretter tatt opp og brukt som mal for ELF-signalet som ble sendt på britiske mikrobølgesendere. Storbritannia var den første oppdageren av mikrobølgeteknologi, brukt til radar, på 1940-tallet og hadde derfor en ledende ledelse over alle andre på dette feltet. 1970-tallet brakte en mørkere side til historien, med nyheten om at russerne var I stedet for å bruke eksitasjonspotensialer, bruker man en transduser for å modifisere det talte ordet til ELF-audiogrammer, som deretter legges over den pulsmodulerte mikrobølgestrålen. Å diskreditere kjente mennesker som skaper problemer for den skyggefulle eliten, ved å gjøre dem gale, ser ut til å være standard operasjonsprosedyre for etterretningsmiljøet.
Ofre er utsatt for pulsmodulerte mikrobølger som bærer forskjellige typer galskap og atferdsavvik, kodet som ELF-eksitasjonspotensialer. Dette gjør at den plagsomme høyprofilerte personen viser manisk eller sinnssyk oppførsel som diskrediterer dem. Eksempler på denne teknikken er angivelig: David Icke, Fergie, Prinsesse Diana… Utenfor miljøforsterkning, ved bruk av medieagenter i liga med MI5, gjør det sikret at den høyt profilerte personens sinnskontrollerte galskap vil bli satt i verst mulig lys for å diskreditere dem. På denne måten blir høyt profilerte undergravere som ikke feilaktig kan fengsles (i motsetning til Carl Bridgewater-fangene, Birmingham Six, Guilford Four…) på normal måte av Storbritannias politi, eller drept av attentater, som Pegasus-gruppen. å se latterlig ut. Offentlig ydmykelse er det beste våpenet myndighetene har, for å ufarliggjøre en potensiell velkjent skikkelse, som skaper problemer. Hvis VIP-en må gjøres midlertidig syk, kan mikrobølgestråler som inneholder signalet hjernen avgir under en ond influensa, skytes mot offeret. Dette får målet til å vise alle symptomene på influensa, selv om de ikke har fått viruset. Major Ed Dames, fjernvisningsspesialisten, som har nære forbindelser med det amerikanske hemmelige militæret, hentydet til denne enheten i et amerikansk TV-program.
Intelligensagentene kan også bruke lavnivåmikrobølger for å forårsake mental og fysisk forvirring som fører til sykdom. Strålende mikrobølger mot ofre gjør dem trette, skader immunforsvaret deres, forårsaker nevrologiske skader som påvirker deres tenkning, og evnen til å utføre oppgaver, induserer for tidlig aldring, kreft og grå stær. Sussex-politiet bruker regelmessig denne lavnivåmikrobølgeovnen for å fjerne fylliker fra sentrum. Mens jeg undersøkte denne saken, var jeg utsatt for høye nivåer av mikrobølgefag https://www.fcc.gov/ecfs/search/search-filings/filing/1092223856297
Takk for at du leste operasjon redde menneskeheten ! Abonner gratis for å motta nye innlegg og arbeidet mitt.Lov din støttePatenter for tankekontrollteknologi6. mai 2018 kampmonarkNedenfor finner du over hundre patenter for noen av tankekontrollteknologien som blir brukt mot oss.
Du kan finne det nyttig for rettssaker, videre etterforskning og generelle informasjonsformål.I The Minds of Men, en film av Aaron og Melissa Dykes, kan du lære hvordan CIA utviklet denne teknologien så tidlig som på 1950-tallet, og implanterte den. https://fightingmonarch.com/2018/05/06/patents-for-mind-control-technology/ Alt du vet kan være feil, lite mer enn rekonstruerte minner plantet av regjeringens tankekontrollprogrammer. David Guyatt sporer historien til tankekontrolleksperimenter og teknologien som kan forme et fremtidig psykosivilisert  http://all.net/journal/deception/MKULTRA/www.forteantimes.com/artic/95/mind.html     klassifiseringerA61M21/00 Andre enheter eller metoder for å forårsake en endring i bevissthetstilstanden; Enheter for å produsere eller avslutte søvn med mekaniske, optiske eller akustiske midler, for eksempel for hypnoseA61M2021/0055 
Andre enheter eller metoder for å forårsake en endring i bevissthetstilstanden; Enheter for å produsere eller avslutte søvn ved hjelp av mekaniske, optiske eller akustiske midler, for eksempel for hypnose ved bruk av en bestemt sans, eller stimulering med elektriske eller elektromagnetiske feltA61B5/0507 
Detektering, måling eller registrering for diagnose ved hjelp av elektriske strømmer eller magnetiske felt; Måling ved hjelp av mikrobølger eller radiobølger ved bruk av mikrobølger eller terahertzbølgerA61B5/0006 EKG- eller EEG-signalerA61B5/369 Elektroencefalografi [EEG]A61B5/384 Opptaksapparater eller skjermer spesielt tilpasset der forA61M21/02 Andre enheter eller metoder for å forårsake en endring i bevissthetstilstanden; Innretninger for å produsere eller avslutte søvn med mekaniske, optiske eller akustiske midler, f.eks. for hypnose for å indusere søvn eller avslapning, f.eks. ved direkte nervestimulering, hypnose, analgesiA61M2021/0027 
Andre enheter eller metoder for å forårsake en endring i bevissthetstilstanden; Enheter for å produsere eller avslutte søvn ved hjelp av mekaniske, optiske eller akustiske midler, f.eks. for hypnose ved bruk av en bestemt sans, eller stimulering av hørselssansen Klassifikasjoner H01S1/06 Gassformig, dvs. strålemasereA61N1/08 Arrangementer eller kretser for overvåking, beskyttelse, kontroll eller indikeringH04B1/68 Detaljer om overføringssystemer, ikke dekket av en enkelt av gruppene H04B3/00 – H04B13/00; Detaljer om overføringssystemer som ikke er preget av mediet som brukes til overføring for helt eller delvis å undertrykke bæreren eller det ene sidebåndetH01S3/0007 Søknader som ikke annet er gittH01S3/102 
Kontroll av intensiteten, frekvensen, fasen, polarisasjonen eller retningen til den utsendte strålingen, f.eks. svitsjing, gating, modulering eller demodulering ved å kontrollere det aktive mediet, f.eks. ved å kontrollere prosessene eller apparatet for eksitasjonTankekontrollpatenterOPERASJON REDDE MENNESKEHETEN·18. NOVEMBER 2023Tankekontrollpatenterhttps://rumble.com/v2jobne-vaccines-are-a-bio-chemical-frequancy-nanotech-weapon-of-mass-destruction.html Målrettet person kan referere til: Emnet for: Mobbing, mobbing eller trakassering av en person av en gruppe gjengen forfølger, en forfølgende tro på mobbingLes hele historien5G eller cellulær stråling og ferritin-forbindelse til kjønnsidentitetskrise som manipulerer kjønnshormonetOPERASJON REDDE MENNESKEHETEN·7. MARS5G eller cellulær stråling og ferritin-forbindelse til kjønnsidentitetskrise som manipulerer kjønnshormonetTakk for at du leste operasjon redde menneskeheten Substack! Abonner gratis for å motta nye innlegg og støtte arbeidet mitt.Les hele historienJesaja 54:17 “Intet våpen som er laget mot deg skal lykkes …” “Ingen våpen som er laget mot deg skal lykkes, og du skal forvirre hver tunge som reiser seg mot deg i dommen.
Dette er arven til tjenerne til Herren og deres rettferdiggjørelse fra meg, sier Herren Kjærlighet, Omvendelse, Tro, Lydighet, Hensikt, Fryktløs og Bønn Takk for alt du gjør for å stoppe denne biohacken på alt som er naturlig og laget i Guds bilde og må romerne 8:31 være vårt ledelys 6831Takk for at du leste operasjon redde menneskeheten Substack!
Abonner gratis for å motta nye innlegg og støtte arbeidet mitt.Lov din støtteoperasjon redde menneskeheten Substack er gratis i dag. Men hvis du likte dette innlegget, kan du fortelle Operation save humanity Substack at skrivingen deres er verdifull ved å love et fremtidig abonnement. Du blir ikke belastet med mindre de aktiverer betalinger.
Lov din støtte DELE SOM KOMMENTAR STABLE PÅ NYTT© 2024 operasjon redd menneskeheten
548 Market Street PMB 72296, San Francisco, CA 94104, USA
Avslutte abonnementet 

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.