Thorbjørn Morstad 02.07 2024

Det kommer tydelig frem at Leger og Folket fremdeles ikke begriper nanopartiklenes størrelser!. Det hjelper IKKE å sette seg inn i “nano-meter størrelser & mål, eller sammenligning med feks hårstrå-tykkelse. Jeg har skrevet om hvor AVGJØRENDE det er, å begripe disse partikkel-størrelsene ca 10-20 ganger..både på live-forum og via tekst…men til ingen nytte.
Folk hører om giftige metaller (fast) og giftige mineraler (flytende) i sprøyte-innhold, gass i vår luft, forgiftet mat og vann. Leger og Folket kan ikke skille mellom de 3 fundamentale…Nano-partikler / nano- materie, Nano-kapsler og Nano-krystaller…og kan heller ikke separere Spike-proteiner fra Lipide nanopartikler.

Forskere finner nå, mer bly (Pb), enn de finner graphene, i mat, vann, luft og blod, uten å vite hvorfor???!!!. Mer og mer funn av kvikksølv og giftig sink også!!!. Når nano-kapsler (fra metaller og mineraler) får god nok tid, kan nevnte nano- krystaller bli så store, at forskere kan se og separere metallene (for sent)!.

Analyser fra leger, forskere og professorer rundt i verden..driver med feildiagnostisering og folke-fiendens bio-våpen..begripes (unødvendig) for sent. Universiteter som nå tilbyr opplæring i “nano-kjemi” og “nano-fysikk” er indoktrinerte og dypt teknokrati-befengt. Universitetene lærer IKKE deres elever om Fundamental Nano-kjemi..mens Nano-fysikken (sammenlignet med kjemien) er en enkel dans på Roser. Nevn en (1) fysiker, forsker eller professor, som virkelig vet hva en “Superleder” eller “Supeledende stoffer” er og betyr ?. 🥶 .

Eksakt HVORDAN..kan feks Kvikksølv eller Aluminium-partikler bli så små, at de kommer seg inn i hjernens mikro-nerver ???. 🥲. Eksakt hvor stor er en pore i huden, sammenlignet med en (1) Nano-kapsel (gass eller fra oksid?) ? 🥶. Et Elekronmikroskop som forstørrer partikler ca 8000-9000 X (for å kunne se en n-kapsel), koster rundt 5oo,ooo kr og oppover. DETTE..er det drepende Kaoset vi befinner oss i!!!!.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.