NORGE A.S. ? Ja dessverre, registrert i Brønnøysund !

SKREVET I 2020

Det skader ikke å vite forskjellen mellom et land og en stat, siden de fleste ikke aner forskjellen og hva det betyr for hver og en av oss.

En stat er et politikerstyrt verktøy, privateid, opprettet for å stjele alt fra et lands folk, stjele landets verdiressurser som eies av folkefellesskapet i utgangspunkt, samt fjerne det landets innbyggeres rettigheter på.

er en stat.

Norge som LAND, ble frastjålet nordmenn 27. desember, 1946 da norske politiskelandsforrædere skrev under på Bretton Woodsavtalen. Samme dag ble parkert og maritim rett innført, og derfor har INGEN i Norge rettigheter.

Staten, verktøyet for å stjele alt fra nordmenn, ble opprettet i det stille etter 1946 ved at den norske forvaltning som jobbet FOR folket, ble sakte og i det stille omgjort til utallige privateide selskap, alle opprettet etter hvert i Brønnøysundregisteret, så alt jeg skriver her kan DU sjekker etterpå ved å søke på Enhetsregisteret.

Norge, sånt sett, som land eid av folket, har ikke eksistert siden 1946. Du har INGEN rettigheter, fordi samtidig som Grunnloven ble parkert, ble MARITIM RETT innsatt, som fjerner alle menneskerettigheter.

STATEN AS NORGE, holdingselskapet til den norske stat, er et privateid holdingselskap registrert i New York og DC, hvor eierne er vel Heiberg/Stoltenberg/Brundtland og en haug med andre landssvikere innenfor politikk/næringsilv og det norske frimureriet og bakmennene bak STATEN AS NORGE igjen.

FN er et privateid selskap på lik fot som den norske stat. Ikke så mange år senere satte den også privateide globalistorganisasjonen FN ut den gedigne hjernevaskkampanjen som fortsetter den dag i dag som heter “Menneskerettigheter”, til TROSS for at hele Europas rettigheter ble fjernet ved hvert lands inngåelse av Bretton Woodsavtalen i 1945/1946 = den reelle årsaken til andreverdenskrig.

Dette var derfor et typisk New World Order (Den nye verdensordningen) et omvendt psykologisk verktøy, la oss kalle det en false flagg – hvor befolkning over hele begynner å prate om menneskerettigheter og tror at de har disse, til tross for det stikkmotsatte, som selvsagt og parlamenter holder skjult fra egne befolkninger.

Dere har sikkert hørt om personnummer, ikke sant? Når dette brukes er det DITT samtykke på at du går med på at du mister dine rettigheter i den handlingen du finner deg opp i. For eksempel, politiet sitter skjult i en billomme, stopper alle biler. Har ingen grunn til det, men det første de ber om det er førerkort med personnummer. De vil på død og pine ha personnummeret ditt. Dette er fordi DE tjener personlig på det.

Vit at mange innad i AS POLITIET (ja, politiet er også et privateid aksjeselskap fordi HELE DEN NORSKE STAT er privateid), mange jobber for SEG SELV som enkeltmannsforetak INNEN politiet også. Så, mon tro hvor mye provisjon tror du de får når de stopper deg og ber om personnummeret ditt ? Og hvor mye kommisjon når de er med i en kidnappingsaksjon for barnevernet? Eller som innleide vakthunder for å opprettholde vindmølle parken på Frøya ? Forstår du ?

Og tror du ikke mange i barnevernet også driver enkeltmannsforetak på si, som beleilig overfører barna til eget selskap? Tenk igjen, ser du logikken ?

Alt ble stjålet fra nordmennenes eierskap rett etter andre verdenskrig, men de fleste aner ikke, og vil gå i fullstendig fornektelse av fakta.

Og selvsagt holder politikerne kjeft om alt dette fordi de tjener millioner direkte overført til sine hemmelige bankkontoer i skatteparadis i utlandet for å svike, bedra og stjele alt fra folket.

Og norsk skole er deres svært nyttige hjernevask verktøy for å få oss til å tro at “demokrati” eksisterer i Norge og dessuten er noe bra for oss til tross for at det er en gedigen løgn, og til å sørge for at du DU fortsatt tror at politikere jobber for deg, fordi DU LÆRER IKKE PÅ SKOLEN om at stemmeseddelens reelle betydning: ditt samtykke for at politikerne kan gjøre hva f. de vil mot deg i 4 år til. Visste du det? Folk flest aner ikke. Din stemmeseddel er en blankofullmakt for overgrep mot deg selv. Om om dette ikke var nok, hjernevaskes befolkningen i barnehagen og skolen til å feire “FN” dagen, den privateide organisasjon som fronter hele New World Order! (Den nye verdensordningen.)

Politikerne gir bort landets verdiressurser og stjeler profitten fra salg av disse bak ryggen på folket, via private avtaler seg imellom direkte og delvis også gjennom de mange utallige privateide selskaper som de opprettet i etterkrigsårene for å gjøre landet Norge om til DERES privateide STATEN AS NORGE.

Brønnøysundregisteret er, med andre ord, opprettet for å stjele alt fra det norske folk og sile verdiene og profitt fra disse verdiene – opprinnelig tilhørende folket i fellesskap – til EGNE LOMMER til sine skjulte kontoer i skatteparadis i utlandet med god drahjelp av deres politikere i EU, som OGSÅ – i likhet med den norske stat – er et privateid selskap, OG HVOR NORGES STORTINGSPOLITIKERE SELVSAGT HAR EN EIERSKAPSANDEL!

Hele den norske stat er en privateid bedrift = JOBBER IKKE FOR FOLKET, men for egen lommebok og makt. Holdingselskapet heter STATEN AS NORGE og er registrert i New York som Kingdom of Norway og STATEN AS NORGE i Washington DC.

Ja, både Stortinget og Statsministerens kontor er egne privateide kontorer – i tillegg til selvsagt AS BARNEVERNET, AS POLITIET, AS DOMSTOLENE I NORGE og absolutt ALLE andre filialer/underselskap hørende innunder STATEN AS NORGE mens det blåøyde folket tror at at staten jobber for dem – MEN DE GJØR IKKE DET – fordi staten “fordeler” noen nyttige tjenester i form av sykepenger, arbeidsufør og pensjon slik at man skal IKKE SE virkeligheten.

Seg imellom er alle partiene enige alle om å selge ut landet, og dermed jobber ALLE politiske partier for STATEN AS NORGE og dens eiere og IKKE FOR DEG. Tenk bare på AS NVE og AS Statens Stråleverns konstante løgn utad til folket om at smartmålere (AMS) og smartteknologi/5G ikke er farlig.

På grunn av at staten har stjålet alt fra deg har du INGEN rettigheter. Ergo STATEN AS NORGEs bruk av maritim rett, hvorav den norske variant i dag heter Norges Lover som er et fullstendig falskt oppdiktet lovverk, og er IKKE det samme som Norsk Lov/Grunnloven.

Norske Lover er et makkverk som politikerne selv har forfattet og VEDTATT til fordel for SEG SELV OG SINE. Og de redigerer og justerer dette falske lovverket hele tiden for å kunne stjele alt fra deg, samt fatte lover som gjør at nå plutselig har de lov å innføre smartmålere – selv om de IKKE har lov til dette.

Som menneske har du krav på et lovverk som er ditt, nemlig Grunnloven/Norsk Lov. Men denne har alle Storting og regjering siden 1946 lagt i en skuff og stille oversett. Det går nemlig ikke an å stjele et helt land og alles rettigheter når DEN anvendes! Det er derfor splittflagget vaier fra masten på Stortinget. Det er ikke det vanlige norske flagget, som ville vært en erklæring om at Grunnloven gjelder, det er splittflagget = grunnloven er parkert og maritim rett = falske kaperfartsjørøverlovverk er brukt.

Folket har et alternativ på alt dette forræderi, og det er å opplyse seg om dagens virkelighet og samle seg om innføring av folkestyre, som på en og samme dag det innføres, vil gjenopprette dine rettigheter, gjenopprette ditt land og gjenopprette ditt eierskap til ditt lands verdiressurser som du eier i fellesskap med dine landsmenn.

Jeg tror at, om du først tar deg tid å lese grundig alt over, at du kanskje nå forstår hvorfor vi MÅ innføre folkestyre, og nedlegge parlamentarisme.

Alternativet er bare å fortsette å stemme på politikere og politiske partier fordi du er for lat eller uvillig til å sette deg inn i den politiske virkeligheten Norge befinner seg i, og vil unngå den svært ubehagelige sannheten om det store omfanget av overgrep og landsforræderi som er gjort mot deg selv og mot eget land av utallige regjering og storting siden 1946, og forTsette tyranniet mot deg selv og din familie i form av å bli strålt i hjel med smartmålere og andre tiltak du lider under i dag som følge av at staten as Norge er et privateid selskap og at hele dagens politiske verktøy, parlamentarisme inkludert dets partier, regjering og storting. Andre eksempler på overgrep er: bompengestasjoner for “veivedlikehold” av veier hvis penger du allerede har betalt over skatteseddelen, og AS BARNEVERNET.

Du kan fortsette å stemme på partier og bli forrådt, ranet, plyndret og drept eller innføre folkestyre og bli millionær nærmest natten over, jobber kortere arbeidsuker, ha gratis offentlig transport, gratis helsetilbud, stemme på umiddelbar nedleggelse og fjerning av smartmålere, fjerning av alt GMO fra Norge, velge FOR omleggelse av jordbruk i Norge til økologisk, nærmest gratis strøm og drivstoff (Hafslund har jo STJÅLET ditt vann for så å selge strøm tilbake til deg) og tusenvis av andre gode ideer som lett er gjennomførbare fordi LANDET norge har SÅ enorme verdiressurser, og når disse returneres til folkefellesskap blir disse pengene fordelt for hele befolkningen, og ikke stjålet av noen få gamle, griske, psykopater som eierne til STATEN AS NORGE eller EU som i dag. Den dagen får alle ENDELIG glede av oljefondet, som i dag er stjålet. I dag ser folket kun noen hurtigbevegende digitale tall på et skjerm som skal representere oljefondets verdi til enhver tid. Dette er kun en illusjon. Oljefondet er stjålet = gitt bort for lengst.

Derfor trenger landet et nytt styre i ren «Viking Ånd» ved å innføre FOLKET DIREKTE…..Valget er ditt.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.