Planlegging for «2030 Agenda for Sustainable Development»:

Abonner her for merFN spår MASSEFERTILITETSSLUTT i 2030! Hva har de planlagt for oss?10 FN-grafer som viser skyhøye dødsrater og fruktbarhet som krasjer nedover i 2030AGENT13171127. JUNI LES I APPEN 
Jeg kom over dette dokumentet kalt World Population Prospects 2022: Summary of Results som ble utgitt av FN i 2022:Ifølge FN er formålet med dette dokumentet for nasjonal utviklingsplanlegging og implementering av 2030-agendaen for bærekraftig utvikling :Hvis du ikke er kjent med 2030-agendaen , er det den der de gir oss ytterligere 30 % av verdensgrensen i henhold til «30×30» -ordningen. Dette henger også sammen med Agenda 21, The Wildlands Project (ta bort landet og gi det til dyr, få oss til å bo i Rockefellers MegaRegions , halvere karbonutslippene som forberedelse til Net 0 Carbon- ordningen). 2030 er en fast frist for fremdriften mot 2050-agendaen. 2050-agendaen er alt fra én verdensregjering til mikrobrikker til transhumanisme, å leve i pods, digital ID, virtuell valuta, hjemmeeierskap er avsluttet, spise insekter, 0 karbonutslipp, alt det der.
Alle nasjonene i FN har nylig lovet på nytt sin troskap til Agendas og 30×30, ” bærekraft ” (2021 FNs toppmøte om biologisk mangfold).Når det er sagt, da jeg kom over dette dokumentet og begynte å skumme det, la jeg merke til at grafene ser ut til å vise begynnelsen på en massereduksjon i befolkningsveksten som starter innen, eller i, 2030.La oss sjekke det ut: Abonner2022 vs 2030 vs 20502022 til 2030 er åtte år, men 2030 til 2050 er 20 ÅR.
Hvis du ser på tallene nedenfor, er i mange tilfeller befolkningsveksten på åtte år nesten identisk med den anslåtte befolkningsveksten om 20 ÅR , med massereduksjonen som starter i 2030 :TOTALE FRUKTILITETSPRISER OG “ERSTATNINGSFERTILITET”Enda mer urovekkende er spådommen om at en stor del av verden vil operere under “Erstatningsfertilitet” innen 2050 . Erstatning Fertilitet betyr at en familie bare produserer nok barn til å erstatte seg selv, derfor forblir befolkningen den samme.TOTAL FERTILITET 1990 vs 2021 vs 2050I dette diagrammet ser vi at fruktbarhetstallene over hele verden vil bli halvert i 2050 (mot 1990):DØDSFALLFra omtrent nå (2023/2024), vil skyte i været:
Urapporterte OVERDØDSDØDHer påpeker de at fra januar 2020 til desember 2021  over 14,9 millioner mennesker av ” Covid” . Det betyr at nesten 15 MILLIONER flere enn normalt døde. Som de påpeker, er dette nesten 3 ganger rapporterte tall: AbonnerDØDSFALL ØKER RASK, FØDSEL MINKERHer får vi vite at fra og med 2020 begynte dødsfall å skyte i været og vil fortsette på denne trenden mens fødsler vil stupe i løpet av de samme årene :KICKOFFEN BEGYNTE I 2022
Noe stort er spådd å skje i . Uansett hva det var, begynte det i 2022:GLOBAL BEFOLKNINGSREDUKSJONI denne grafen, Global Population Size, ser vi et stort fall i 2020 etterfulgt av et fall som er langs den nedadgående trenden:Jeg la også merke til at vekstraten begynte å bli drevet ned i 1990:Noe som er veldig interessant fordi på 1990-tallet:Nye  ble lagt til barnevaksineplanen og nåværende vaksiner ble omutviklet :Sukkererstatninger, spesielt dekstrose og maissirup med høy fruktose.
Dekstrose er laget i et laboratorium og er ofte GMO fordi maisen er laget av er genmodifisert. Dekstrose er produsert ved hjelp av sterke kjemikalier som svovelsyre. Maissirup med høy fruktose er et fruktbarhetsreduserende middel i tillegg til å bidra til fedme og type 2 diabetes.Faktisk begynte genetisk modifisert mat å bli mainstreamOg det er det jeg kan tenke på over hodetDE UNYTTIGE ETERESelve sitatet av Henry Kissinger er ” eldre er ubrukelige spisere” …Så det er interessant at den eneste aldersdemografien FN er interessert i å analysere er 65 år og eldre … den samme gruppen mennesker som de ønsker skal være først i køen for å få vaksiner … massevis av vaksiner :I
FN-diagrammet ser vi at det vil være en økning i eldre, men totalt sett vil det begynne å avta etter 2030.Og når disse menneskene er borte, vil den store reduksjonen i befolkningsveksten være i kraftFØDSEL PER KVINNEHer ser vi en stor reduksjon i gjennomsnittlig antall barn en kvinne har fra 1970-tallet, noe som er interessant fordi Rockefellers befolkningsråd møttes i 1969 for å diskutere det umiddelbare behovet for fertilitetsreduksjon :
Så det var dokumentet deres. Jeg vet ikke hva de har planlagt, men uansett hva det er, forvent at det begynner å slå hardt inn i, eller i, 2030, som er bare seks år unna, maks. Vi kan ikke stoppe det som kommer, men vi kan forberede oss og en stor del av forberedelsene er å kjenne vår fiende. Tenk som : ved å studere motstanderen(e) kan vi planlegge vårt. Fordi tidligere atferd er den beste prediktoren for fremtidig atferd, er det nøkkelen å lære så mye vi kan om motstandernes taktikk og å prøve å forstå hvordan de tenker og hva målene deres er for å legge strategier for hvordan vi kan beskytte oss mot disse onde jævlene.
Sjekk deretter ut noe av det historiske innholdet mitt om våre rivaler, men først:Hemmelige BEFOLKNINGSKONTROLL-operasjoner: Drug the Water Supply, Destroy the Family, Reduce Fertility (1969)AGENT131711·14. MARSHemmelige BEFOLKNINGSKONTROLL-operasjoner: Drug the Water Supply, Destroy the Family, Reduce Fertility (1969)“La oss anta at dagens nasjonale familieplanleggingsprogrammer, hovedsakelig basert på frivillig prevensjon, ikke er “nok” – når “nok” ikke nødvendigvis er definert som å oppnå nullvekst i en utvidet nåtid, men ganske enkelt som å senke fødselsratene raskt og betydeligLes hele historienFORSYNING AV GIFTMAT: Historien om “FORTIFIKASJON” Tilsetning av GIFTIGE KJEMIKALIER under dekke av VITAMINER (en massiv PSYOP) DEL 1AGENT131711·17. FEBRUARFORSYNING AV GIFTMAT: Historien om "FORTIFIKASJON"☢️ Tilsetning av GIFTIGE KJEMIKALIER under dekke av VITAMINER (en massiv PSYOP)☠️ DEL 1Tilfeldigvis har jeg nettopp avdekket et autentisk FN-dokument som skisserer nøyaktig hvilke kjemikalier som må tilsettes maten vår under dekke av berikelse og berikelse! I tillegg angir dokumentet hvordan kjemikaliene skal tilsettesLes hele historienMilitært FORÅRSAKER STRØMBRUDD. Droppe agner: Blackout som et VÅPENAGENT131711·30. MARSMilitært FORÅRSAKER STRØMBRUDD. Droppe agner: Blackout som et VÅPEN

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.