Thorbjørn Morstad 23.06 2024

Mange (om ikke alle) Tannleger i , har juridisk, ikke lov å bruke bedøvelser uten livsfarlige Nano-kjemikalske partikler og Polymer-kjemiens Lipide Nanopartikler. Altså.. Tannklinikker og enkelt tannleger har IKKE LOV til å ta inn eller ta i bruk uregistrerte legemidler / ikke godkjente bedøvelser..som ikke inneholder Nano-tech!!!.

Vi vet (med dokumenterte bevis) at lokalanestesi for andre avgrenset områder, også besitter nevnt gift. Disse “bedøvelsene” forårsaker Svulst, Kreft-celler, Blodpropp, Blodforgiftning og kan senere føre til demens..Alzheimers sykdom (innen ca 4 år). I beste fall, fører “bedøvelsene” til forferdelig betennelser, hudutslett, kløe og eksemer.

Folk opererer bort Gummi-aktig blodpropp i tannkjøtt, mens jeg skriver!!!. Ved å unngå slike operasjoner, går bedøvelse-infeksjonen på flere tenner!. En Tannlege skrev for noen dager siden “tatt i betraktning din kritiske tilstand, betyr det lite om du får i deg noen få nano-partikler”!!!!!. Nok en Tannlege som over hodet ikke vet hva hun snakker om!!! 🙁 . Den hippokratiske ed ???.

Folk har fått med seg hva “Selvensemblerende nano-partikler” betyr..MEN dessverre IKKE partiklenes størrelser eller partiklenes egenskaper til å vokse i MENGDER!!!. Noen få milligram med Nano-partikler fra “bedøvelsene”, blir til milliarder fler..2-3 timer etter injeksjon!!!!. Er dette krevende å begripe 😵‍💫???. Hernevnte “Bedøvelser”..direkte i slekt med Wikipedia’s def : “Aerosol er ørsmå, finforstøvede partikler av enten fast stoff eller væske i en gass”. DEL & DEL!!!. Jeg er i toppform og har absolutt ingen selvmordstanker 😉. Og, jeg er fremdeles ingen lege eller tannlege!.



Ikke bare dårlige nyheter hos Geoengineering-Norway.org!. Hurra for Nano-partikkel/Polymer-FRIE “Rørosmeieriet’s..økologiske 4% fett, hel-mjølk” 👇 🙂 Polymer-trådene / Morgellon-trådene dukket opp mellom melke-dråpene..etter at jeg hadde melken på prøve-brettet!. Lot meg ikke lure. Gjelder denne god-nyheten også Rørosmeieriet’s smør ?.

Se innsikt

110 rekkevidde for innlegg

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.