Ionospheric Heaters – Space Weather Control and Geophysical Warfare.

Climateviewer.com

Tilbake i 2011, var alt “ en . ” NEXRAD doppler radarer, ELF og VLF overføringssteder, og alt som hadde mer enn ett tårn. Denne presentasjonen vil forklare i detalj hva en ionosfærisk varmeovn er, hva de gjør og hvorfor de gjør det.

Denne presentasjonen er en historietime, så vel som en manual for å forstå de elektromagnetiske modifikasjonene som gjøres i vår magnetosfære og ionosfære. Jeg håper denne presentasjonen vil skille fakta fra fiksjon for deg, og jeg håper at du vil klikke på referanselinkene som finnes her for å fortsette å lære om dette fascinerende emnet.

Når vi forstår at mye av dette emnet inneholder fortsatt klassifisert forskning og lite kjent historie, vil det alltid være skepsis til noen aspekter ved denne presentasjonen. Teslas er i hendene på militære operatører. Selv om mange av disse fasilitetene nå drives av universiteter og vitenskapelige organer, kan vi ikke redegjøre for aktivitetene til båt- eller satellittbaserte ionosfæriske varmeovner som er i bruk i dag.

Hvis du har spørsmål, kommentarer, rettelser eller bekymringer angående denne presentasjonen, kan du gjerne sende meg en e-post jim@climateviewer.com eller legg igjen en kommentar nedenfor.

Last ned og distribuer denne PowerPoint-presentasjonen fritt:
● Ionospheric-Heaters-Space-Weather-Control-and-Geophysical-Warfare.pptx
● Scribd
● Google Dokumenter

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.