Jens Stoltenberg vil at NATO plasserer/ lagrer atomvåpen i alle Europeiske NATO land.

forbereder sine på grunn av økende fra Russland og , ifølge Jan Stoltenberg. Han antyder at å vise NATOs atomarsenal til verden er en måte å sende en melding til fiendene sine. Denne nyheten kommer midt i samtaler om utplassering av flere atomvåpen og en økende tro blant russere om at andre verdenskrig er uunngåelig. Situasjonen kan potensielt påvirke USA og verdensøkonomien, og folk anbefales å forberede seg på mulig konflikt.➡ Artikkelen diskuterer de eskalerende spenningene mellom NATO, Russland og Kina, og antyder at verden blir mer bipolar. Det fremhever hemmeligholdet rundt antall operative atomvåpen, med estimater som antyder at Storbritannia og USA har et betydelig antall. Artikkelen nevner også potensialet for en forebyggende atomangrep og devalueringen av menneskelivet i krigens tider. Det råder folk til å forberede seg på potensiell konflikt ved å bevege seg bort fra tettbygde områder og lagre viktige forsyninger.➡ Artikkelen diskuterer tilstedeværelsen av russiske ubåter i Atlanterhavet, noe som kan forklare den økte militære aktiviteten fra den amerikanske marinen og kystvakten. Ubåtene ‘ hovedoppgaven er å motvirke amerikanske streikegrupper for flyselskaper, potensielt ved bruk av atomvåpen. Forfatteren promoterer også nettstedet deres, canadianpreparedness.com, der de selger overlevelsesutstyr og snart vil gi ut videoer om beredskap for forskjellige økonomiske situasjoner. Til slutt oppfordrer forfatteren leserne til å fortsette å forberede seg på potensielle kriser, og understreker viktigheten av å overleve av hensyn til fremtidige generasjoner.

transkripsjon

Nyheter om dette er din oppdatering fra andre verdenskrig. Tok en pause fra hjemstedet for å komme inn i studio i dag for å gi deg denne informasjonen. Nå, i motsetning til folketro, nei, sluttet jeg ikke YouTube. Jeg forlot imidlertid byen. Så mye er 110% sant, og derfor måtte jeg gjøre dette veldig raskt. Men dette er viktig. NATO setter atomvåpen i beredskap. Jan Stoltenberg insisterer på at blokken må vise sitt atomarsenal til verden og nå har gitt en sterk advarsel om trusselen fra Kina. Dette er mainstream tilstøtende nyheter fra Telegraph NATO er for tiden i samtaler om å distribuere flere atomvåpen i møte med en økende trussel fra Russland og Kina.

Jan Stoltenberg hadde sagt. Husk nå bare i går jeg viste deg bilder av f 35s som for øyeblikket er lagret i norske fjellbunkere. Den eneste grunnen til at du praktiserer dette strategiske spredningskonseptet er hvis du forbereder deg på atomkrig. Jeg kan ikke oppregne alle datapunktene i dag som antyder at vi er på stupet av en stor konflikt mellom NATO og Russland fordi tiden er trang og helt ærlig, Hvis du trenger at jeg skal gjøre det hver eneste dag, mangler noe. Jeg tror 99% av dere er med meg i at vi ikke har mye tid igjen. Hva med dette er mistenkelig? Jan Stoltenberg la til at blokken må vise sitt atomarsenal til verden for å sende en direkte melding til fiendene.

I intervjuet med Telegraph avslørte han at det var levende konsultasjoner mellom medlemmene om å ta missiler ut av lagring og plassere dem i beredskap. Dette vil egentlig være en oppkjøring av Defcon-stigen, som vanligvis ikke er noe du vil røpe for publikum, eller hvis du gjorde det, du vil gjøre det på en slik rundkjøringsmåte for ikke å utløse panikk. Dette står imidlertid ikke for at 60% av russerne nå mener at andre verdenskrig er uunngåelig, og de tror bare at Ukraina. Bare en av ti av disse menneskene mener at Ukraina er den faktiske legitime trusselen.

Syv av ti tror faktisk at USA er en trussel. Så hvis du er en av menneskene som sitter her koselig i vest, atskilt av to massive hav, og tenker at dette ikke kommer til å påvirke oss, tenk på nytt. Dette kommer tydeligvis til å innebære at USA engasjerer seg i en viss kapasitet, selv om det bare utgjør en fullstendig opphør av varestrømmen over de store havene, som selvfølgelig fullstendig vil kollapse økonomien vår og gjøre livet elendig for alle rundt om i verden, sa Mister Stoltenberg, jeg vil ikke gå inn på operative detaljer om hvor mange atomstridshoder som skal være operative, som bør lagres, men vi må konsultere om disse spørsmålene.

Det er akkurat det de gjør. Igjen er kjernefysisk distribusjon og beredskap vanligvis noe som holdes klassifisert. Så det at de åpent snakker om det, betyr faktisk at det er litt av en flex, det er litt av en telegraf, eller som de kaller det, avskrekking for russerne. Nå ser det ut til at begge sider gjør dette. Akkurat i dag var det en russisk atomubåt som gyte utenfor kysten av Storbritannia, nå fremdeles i internasjonalt farvann. Imidlertid er dette selvfølgelig interessant, ettersom det sammenfaller med en atomdrevet ubåt som noen tidligere CIA-analytikere som Ray McGovern, mener faktisk bærer atomvåpen, til tross for at mange analytikere sier, nei, dette er bare en atomdrevet ubåt.

Så du har alt dette på gang og mye mer. I mellomtiden vet vi at fredsinitiativet, hvis du til og med kunne kalle det at det virkelig var et krigsinitiativ. Den tingen som gikk ned i Sveits nylig, det var i utgangspunktet bare å få alle på krig. Det var det motsatte. Uansett hva de sier er det motsatte. Men det er interessant at de telegraferer dette, selv om vi allerede visste at atomkreftene gikk opp før de gjorde dette. De har allerede spredt f 35-er, distribusjonssystemene spredt. Vi har allerede de nye og forbedrede b 61 taktiske atomvåpnene levert av USA.

Vi vet allerede at alle disse eiendelene, inkludert atombombere, den nye stealth-bombeflyen, er satt ut, er i full utplassering. Og vi ser også en rekke andre fremtidige utplasserte våpensystemer, rakettforsvarssystemer på begge sider, og signaliserer at når som helst, når som helst, hele saken kan gå av. Som vi snakket om for noen uker siden, har selvfølgelig Alexander Vusik spådd at denne tingen kommer til å dukke opp i løpet av tre måneder, muligens før den tid. Det jeg vil oppfordre folk til å gjøre akkurat nå, er å oppføre seg som om du vet at dritt kommer til å treffe viften om tre måneder og leve livet ditt deretter.

Dette betyr ikke panikk. Dette betyr ikke forhastede beslutninger. Dette betyr bare at hvis du visste at noe dårlig skulle komme, og du var ganske sikker på at det kom, lever livet ditt til det fulle, få i best mulig fysisk tilstand som du kan, lagre så mye som er økonomisk bærekraftig for deg å gjøre det igjen, ikke ta noen form for forhastede, impulsive økonomiske beslutninger. Men akkurat nå er forfatterskapet på veggen. Og det er grunnen til at jeg flyttet ut av byen, fordi jeg vet at den kommer. Så i et bredt intervju ved NATOs hovedkvarter i Brussel, sa han, vil jeg ikke gå inn på operative detaljer om hvor mange stridshoder som skal være operative og hvilke som skal lagres.

Men vi må konsultere om disse spørsmålene. Han ga en sterk advarsel om trusselen fra Kina. Han sa også at forventet at en arbeidsregjering skulle være en solid NATO-alliert og forsvarte planer for Trump-bevis våpenleveranser til Ukraina. Nå, om temaet om Trump kommer til å fortsette i sin til NATO, er det en ferdig avtale. Døen er allerede kastet på denne verdenskrig tre ting. Det kommer, uansett hvem, hvilken president som kommer til makten. Et av ultimatumene som Trump ga NATO var at de må begynne å overskride bidragene til 2% militær utgiftsgrense for at USA skal forbli involvert så aktivt som det har vært i NATO.

Alle intermariumstatene, de tidligere Warszawa-pakten, de som er rett i frontlinjen av denne tingen, har faktisk overskredet sine forpliktelser. Så Amerika er opptatt av å støtte dem. Og jeg tror ikke det er for mange nå som fremdeles ikke oppfyller forventningene til en andel av BNP å bruke på våpen. Og hvis de ikke har det, er de ubetydelige når det gjelder militært uansett, når det gjelder NATO. For et tiår siden, da. Beklager, la meg fortsette her. Mister Stoltenberg sa at kjernefysisk åpenhet burde være hjørnesteinen i NATOs kjernefysiske strategi for å forberede alliansen på det han beskrev som en farligere verden.

Så de prøver å få opp Kina her? Vel, selvfølgelig, NATO, er NATO-alliansen først og fremst rettet mot Russland. Det er i utgangspunktet å forsvare deres østlige flanke, som den eneste østlige flanken de har er Russland. Så han prøver å få opp Kina som om dette har noe med Kina å gjøre. Jeg mener, det gjør det til syvende og sist, fordi ja, mange tror at Kina og russerne, som faktisk trener sammen i grøftekrigføring og andre forskjellige metoder, kommer til å gjennomføre og synkronisere store pilangrep samtidig. Og Nord-Korea kan også være med på det, så vel som Hizbollah og Israel.

Så de prøver definitivt å finne ut av det som om dette er for en fjern trussel og ikke for noe som potensielt kan skje noen dag nå. Vi vet at Zelensky bekreftet i dag at 16 leveranser er overhengende. For et tiår siden, da 65-åringen inntok sin rolle på toppen av blokka, ble kjernefysiske øvelser gjennomført i fullstendig hemmelighold. OK, så nå gjør de det ikke lenger. Nå berømmer han åpent en rekke av de 32 allierte for å ha bidratt til avskrekkeren, inkludert senest Nederland, for å ha investert i dobbelt kapable jagerfly som kan være vert for atomvåpen.

Hvis du er i besittelse av et distribusjonssystem, hvis landet ditt har et distribusjonssystem, uansett om du har atomvåpen på det tidspunktet eller ikke, du vil være et mål. Det er et sarmat-missil for alle involverte, for hver av de 32 statene. Åpenhet hjelper oss med å kommunisere den direkte beskjeden om at vi selvfølgelig er en atomallianse, sa Mister Stoltenberg at NATOs mål selvfølgelig er en verden uten atomvåpen. Men så lenge atomvåpen eksisterer, vil vi forbli en atomallianse. Fordi en verden der Russland, Kina og Nord-Korea har atomvåpen og NATO ikke er en veldig farlig verden.

Og det betyr at i en ikke så veldig fjern fremtid kan NATO møte noe som den aldri har møtt før. Husk at de aldri kommer til å fortelle deg den nøyaktige tidslinjen når de sier ting som 20 år ut, ti år ute. De bare mykgjør og masserer folks sinn for å akseptere det som sannsynligvis kommer mye før. Mister Stoltenbergs advarsler kom etter at de syv kritiserte Kina og Russland kraftig i en kommunikasjon forrige uke som ba Beijing. Du ser hvordan Kina plutselig plutselig har blitt fienden. For to år siden da denne konflikten dukket opp, var det en debatt om hvorvidt Russland og Kina i det hele tatt var strategisk på linje.

Og nå har de fullstendig gjort den foreningen fullstendig sammenfiltret slik at å angripe en er å angripe en annen. Og selvfølgelig begynner de å stille det opp slik at hvis og når noe blusser opp i Taiwansundet, de kommer til å nærme seg det fra perspektivet til Axis kontra allierte og avgrense det langs østlige og vestlige linjer. Ikke denne multipolare verdenen. Det er virkelig et bedrag. Og jeg vet ikke hvem som startet den terminologien, men jo mer jeg tenker på den, er det virkelig ikke en multipolar verden. Det vil fremdeles være en bipolar verden. Og ja, du kan hevde at Kina og Russland på et tidspunkt vil måtte ordne opp i enhver form for konkurranseevne som kan dukke opp som et resultat av at begge er nabosupermakter.

Men foreløpig er det en bipolar verden, ok? Og det kommer alltid til å være det fordi du alltid kommer til å alliere deg mot din primære fiende til den fienden er beseiret. Så hvis det er noen igjen på det tidspunktet, kan Russland og Kina gå i krig om 100 år. Antall operative atomvåpen er hemmelig, men estimater antyder at Storbritannia har omtrent 40 av 225 utplassert til enhver tid. USA har rundt 1700 av 3700. Disse tallene er tilnærmet meningsløse når du virkelig tenker på det. Dette er tilnærmet meningsløse tall, spesielt når kineserne ikke røper.

Så alle slags estimater om hvor mange atomvåpen som er i beredskap eller kan gjøres klare veldig raskt, er, Jeg tror det bare er fôr til offentlig konsum fordi det på slutten av dagen kommer til kontinuitet i myndighetene, og dette er klassifisert informasjon. Akkurat som Defcon France, gjør ikke NATOs tredje atomkraft sitt atomarsenal tilgjengelig for alliansen på grunn av en langvarig beslutning om å opprettholde uavhengighet over sin egen avskrekking. Så i så måte er det grunnen til at mange mennesker har mistenkt at Frankrike er valgt til å spisse med hele dette, vi kommer til å distribuere tropper ting fordi selvfølgelig, den tar ansvaret bort fra NATO i kjernefysisk forstand og setter det firkantet på Frankrike, og minimerer risikoen for en katastrofal oppblussing, for full blåst, gjensidig forsikret ødeleggelsestype av atomkrig.

Så dette fortsetter og fortsetter, og denne artikkelen er ganske omfattende. Så det er klart som dag at NATO forbereder atomvåpen. Mange mistenker på den andre siden at dette faktisk er i forberedelse til en atomangrep, en forebyggende atomangrep. Vi må huske hvem vi har å gjøre med her. Selv om du cheerlead og forkjemper den israelske saken, selv om du forkjemper den ukrainske saken, eller selv om du er den av 1000 mennesker som syntes Irak-krigen var en god idé, uansett hvilken av disse krigene, du må innrømme at verdien på menneskelivet på den siden av ligningen ikke er noe som har en høy premie i hodet til våre ledere.

Greit? Nå er det vanlige temaet som jeg hører diskutert at russerne og de kinesiske, autoritære samfunnene, det er de som devaluerer menneskelivet. Og de har det bra med denne menneskelige bølgetaktikken der tusenvis av gutter dør og bare kaster så mange mennesker som mulig i kjøttkvern. Men vi har blitt desensibilisert her også. Så ikke bli overrasket om vi er de, hvis vi er like tilbøyelige til å ta den en forhastet og veldig konsekvensvedtak som kommer til å fordømme oss alle til en fremtid i et radiologisk hellscape som ingen kommer til å bli i stand til å flykte.

Den beste måten du kan forberede deg på, er selvfølgelig å fjerne deg selv så langt det er mulig fra de tettbygde byområdene og prøve å ha de selvopprettholdende systemene på plass, men enda viktigere, lagre energi, energi i form av mat, drivstoff, forskjellige typer utstyr, verktøy. Dette er alle ting du må gjøre. Derfor går vi tilbake til det grunnleggende. I løpet av neste uke skal vi trene noen nye mennesker. Så vi kommer til å gjøre noe lettere innhold for folk som bare blir nye til å bare bli kjent med denne beredskapsplassen.

Og ofte hører jeg, du vet, kritikken av, jeg har aldri råd til dette, eller jeg kan aldri være så forberedt i staten som jeg er nå. Og hvis du går inn på dette stadiet av spillet, vil du være begrenset med tanke på hva du sannsynligvis kan oppnå hvis du er en person med mindre enn beskjedne midler. Det er ikke å si at du ikke kan forbedre situasjonen din, men det du ikke vil gjøre er å forberede situasjonen din til noen som har forberedt seg i 15 år. Jeg mener, det er som å gå inn på et treningsstudio når du har brukt hele livet på å ikke ta vare på deg selv og tenke at du kommer til å bli en treningsidrettsutøver på høyt nivå med en toppnivå kroppsbygning innen noen dager, og bli frustrert og demoralisert fordi du ikke kan oppnå det, være bedre enn du var i går, det er det beste du kan gjøre.

Andre datapunkter for opptrapping i dag, Polen har bedt om Russlands splittelse. Du hadde en annen leder. Jeg kan ikke huske hvilken. Det var. Den nederlandske lederen. At kom ut med dette tullete fredsforslaget, er dette et direkte sitat. Han sverget i går, er et tegn på at han får panikk. Dette er gode nyheter. Vel, jeg tror Putin får panikk fordi han ikke vil at verden skal gå til randen av kjernefysiske Armageddon. Jeg mener, det er derfor. Jeg tror at hvis han ville, kunne han bare kaste flere mennesker i kjøttkvern og fortsette i en konvensjonell krig med NATO.

Men han vet at innsatsen kommer til å bli hevet mye høyere, og det er grunnen til at Russland har flyttet 500 systemer inn i den krimregionen. Og bruker du bare disse? Vel, ikke bare har de utvidet radarer som kan se dypere inn i land som Polen og Romania, men den primære bruken av dette systemet er mot satellitter og interkontinentale ballistiske missiler. Så det at de blir distribuert så nær fronten, betyr at denne tingen kan bli veldig varm, i kjernefysisk forstand, ganske snart. Malonia eller Maloney, skal jeg si, har bedt om Russlands overgivelse. Nå er det en viss uenighet når det gjelder oversettelse av uttalelsene hennes.

Noen mennesker sier at det ikke var så hawkisk og aggressivt som det sitatet indikerer at det å be om Russlands overgivelse. Noen mennesker sier at det var noe mer i retning av, vi nekter å forhandle med Vladimir Putin eller noe sånt. Men uansett peker alle ting mot overhengende opptrapping og sammenstøt mellom NATO og Russland. Den russiske atomubåten som ble oppdaget utenfor Storbritannias kyst, utløste et nødmøte. Midt i forsvarsfrykten ble den atomdrevne angrepsubåten Kazan oppdaget av Royal Air Force da den seilte like ved Storbritannias kyst. Så det skjer. I følge Stockholm International Peace and Research Institute øker atomutbredelsen.

Vi fortsetter å se økning i antall operative stridshoder fra år til år. Så kanskje ikke nødvendigvis mengden stridshoder, men de operative. Av de anslåtte 12.000 stridshodene som ble registrert over hele verden, var rundt 9500 en del av militære lagre for potensiell bruk. Rundt 3900 av disse stridshodene ble montert på og fly, 60 flere enn i samme måned året før, ifølge rapporten. Og jeg ville ikke engang ta det som nødvendigvis for en. Vi vet egentlig ikke hvor mange som faktisk er utplassert, spesielt i Russland, da det ikke lenger er noen form for strategiske traktater.

Men mange av disse tingene kan settes sammen ganske raskt. Så det spiller ingen rolle hvor mange som er utplassert akkurat nå. Det gjør det til en viss grad, for det tar selvfølgelig tid å gjøre disse tingene klare. Og hvis du snakker om overhengende atomkonflikt, så teller selvfølgelig minutter. Men at mange av disse tingene blir lagret på steder som atomvåpen kanskje ikke kan berøre. Det er enda mer problematisk. Greit. Av grunner som jeg ikke en gang kommer til å komme inn på, i denne spesielle videoen, simulerte tilsynelatende russiske krigsskip en atomangrep. Så den ubåten som dro til Cuba nylig deltok i øvelser som simulerte en atomangrep på amerikanske krigsskip.

Dette er ifølge en russisk militærekspert, Khorachenko. Han nevnte at russiske krigsskip gjennomførte øvelser i Atlanterhavet på vei til Cuba, som rapportert av det russiske forsvarsdepartementet. Departementet sa at et russisk marineskip og Moskvas Kazan-atomdrevne ubåt gjennomførte øvelsen for å simulere en missilangrep på en flåte av fiendens skip. Og selvfølgelig, hvis du snakker om en mot vest og en flåte av skip, har ikke Ukraina en flåte av skip. Dette er ikke en konvensjonell øvelse om ankomst av våre skip og ubåter til Cuba. Det ble offisielt uttalt at Kazan er den eneste suben som kom dit som en del av marinegruppen av krigsskip.

Imidlertid sa Khoroschenko, i virkeligheten, kan vi gjette at Kazan ikke var den eneste ubåten. Veldig viktig. Han mistenker at det var flere ubåter, noe som kan forklare den økte militære tilstedeværelsen av den amerikanske marinen og kystvakten. Selvfølgelig vil de minimere det og si at det ikke er så farlig, ikke sant? Selv, du vet, sa Trump, til hans ære, like mye i en nylig Q og en økt at han var i hvordan media bagatelliserte dette. I virkeligheten er det veldig viktig. I virkeligheten kan vi gjette at Kazan ikke var den eneste, men at det var noen få russiske kjernefysiske subs i forskjellige deler av Atlanterhavet som utførte oppgavene sine.

Nå er Atlanterhavet massivt, men vi vet selvfølgelig at russiske ubåter allerede er i Atlanterhavet. De er overalt. De ville være der for å støtte akkurat denne ubåten hvis noe skulle dukke opp. Han sa at oppgavene er klare. Motvirke amerikanske hangarskip streikegrupper. Hvis en streik gjennomføres, som det ble sagt, flere hundre kilometer unna mot den amerikanske streikegruppen for hangarskip, ville denne streiken blitt utført med spesielle ordnance atomvåpen for maksimal effektivitet, hastighet og pålitelighet. Hvis du ikke tror meg om at NATO øker beredskapen. Det er artikkelen der.

Du kan gå og lese den selv. Det er på Telegraph. Greit. Jeg har ingen grunn til å gjøre opp dette på dette tidspunktet. Jeg er veldig opptatt på hjemstedet. Det er faktisk det jeg måtte komme til akkurat nå. Så jeg kommer til å kutte det kort i dag. Hvis du vil støtte kanalen, kan du gi deg et toppnivå gear@canadianpreparedness.com. men vi kommer til å lage en video de kommende dagene fremover som skal vise deg tre forskjellige alternativer. En for hvis du ikke har penger, hva du kan gjøre i alle aspekter av beredskapen.

En hvis du er en person med beskjedne midler, og en hvis du er en person der penger ikke er noe alternativ. Greit? Så følg med for det. Denne uken viser vi selvfølgelig kroppens rustningskomponent av ting. Hvis du ikke har kroppsrustning og har mye våpen, er det som å gå inn i et hockeykamp og ikke ha en målvakt. OK, så sørg for at du får førstehjelpsrekvisita, traumesett, alt det der. Du kan stort sett finne alt@canadianpreparedness.com. men det kommer ikke til å vare. Så jeg vil oppfordre deg til å låse inn det du trenger så snart som mulig, spesielt beredskapsrekvisita.

De svekkes egentlig ikke i det hele tatt, mener jeg, med unntak av visse teknologiske aspekter. Og akkurat nå skal jeg minne deg på at det er en teknisk flaskehals med termiske bilder. Termiske bilder er sannsynligvis en av få typer , vil jeg si, som ikke vil svekkes når som helst. Hvis du har en, hold faktisk fast på det fordi de er etterspurt akkurat nå. Det er en etterslep som de ikke har sett siden krigens start. Så sørg for at hvis du kan øse en. Få en. Vi selger for øyeblikket ikke termiske bilder@canadianpreparedness.com. vi var i samtaler med noen selskaper for å gjøre det, men det og droner.

OK, så hvis du vil skaffe deg en , kan du hente en DJI mini-drone før de blir utestengt direkte fordi de snart blir utestengt. De er bare de billigste og mest dyktige dronene på markedet som du lovlig kan fly uten lisens. Jeg tror huset bare passerte en regning der de også vil forby DJI Jones veldig raskt. Gå tilbake og se videoene våre om dette. Ting som vil bli gjort ulovlig. Vi spådde at jeg for lenge siden, for mange år siden, laget en video der jeg snakket om forskjellige ting som skulle gjøres ulovlige.

Blant disse var ting som kroppsrustning eller ting som høydrevne lommelykter. Regjeringen har ikke funnet ut noe om det ennå, selv om de har begynt å regulere av klasse tre b, som bruker en hvit fosfor-type teknologi mange lommelykter bruker. Så de har blitt regulert ut. Men hva annet? Ulike typer skinkeradio og sånt. Så, du vet, bare sjekk ut vårt forrige innhold. Vi har stort sett en video om hvert eneste mulig prepping-emne du kan forestille deg, som ikke er å si at jeg er en ekspert. Det er faktisk derfor jeg måtte komme i gang.

Jeg har mye arbeid å bygge ut et drivhus akkurat nå. Så følg med, folkens. Bare fortsett å preppe og oppfør som om du bare har noen måneder. Bare ikke gjør noe dumt. Ikke bli demoralisert. Hvis du ser på denne kanalen, og du er en av disse menneskene som tror at du bare ikke kommer til å klare å kutte hvis og når noe dårlig skjer, Jeg vet ikke hvorfor du til og med vil fokusere på disse tingene. Bare gå og sett hodet i sanden. Du har det bedre. Greit? Men hvis du er noen som føler at det klør inni deg, at du trenger å overleve uansett grunn, om bare for ettertiden din, neste generasjon, samfunnet ditt, noe utenfor deg selv, nå er det på tide å virkelig få alt ringt inn.

Greit. Takk for at du så på.
[tr: tra].

Se mer av Canadian Prepper på deres Offentlig kanal og MPN Kanadisk prepper kanal.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.