Sakset fra en USA blogg fra 1999.

Lagt ut på FB 23. juni 2020

Her er litt info om observasjoner ang spraying av i USA for en stund tilbake. Det viser at har stått for og fortsatt står for sprayingen….også her i .

Mystery Contrails May Be
Endre vær
Av William ThomasKilde: Lycos Environment News Tjeneste1-14-99

Av William Thomas Kilde:
Lycos Environment News Service
1-14-99 SETTLE, (ENS) – USA. Luftforsvarets antennere kan forårsake og så skyer for å endre været. Kondensasjonsspor og kjemikalier spredt av disse flyene kan være det som gjør noen syke syke i Tennessee, Connecticut, , New York, Nevada, Idaho, Mississippi, Montana, Oklahoma, Washington delstat og California. Tommy Farmer, en tidligere ingeniørtekniker med Raytheon Missile Systems, har sporet mønstre av jet contrails fenomener i mer enn ett år. Bonde har “positivt identifisert” to av flyene som oftest er involvert i luftsprøytingshendelsene som Boeing KC-135 og Boeing KC-10. Begge store jetfly brukes av US Air Kraft for luft til luftpåfylling. En Boeing T-43 brukt til navigasjonstrening og kartlegging kan også være involvert. 

Bekreftende rapporter fra øyenvitner over hele USA rapporterer Farmer at alle fly er malt enten solid hvit eller solid svart med unntak av to KC-135s som var i treningsfarger – oransje og hvit. Ingen identifiserende markeringer er synlig. Bonde har samlet prøver av hva han kaller “englehår” sprayet av mysterieflyet på seks anledninger siden februar 1998. Fire prøver er tatt siden november, 1998. Farmer sier at kulefilamenter som ligner vanlige edderkoppnett, “faller vanligvis i klumper eller vader som spenner fra blyant viskelær størrelse til størrelsen på en ballet knyttneve.” Vind pisker ofte det spindelvevlignende materialet inn i filamenter så lenge som 15,3 meter.
Bonden fortalte ENS at klebrig stoff “smelter i hendene” og “tilknyttet hva som helst det berører.” Bonde oppfordrer til forsiktighet for samlere etter blir syk etter sin første kontakt med “englehåret.” Som Bakersfield, California tannlege Dr. Greg Hanford og andre bakkeobservatører utsatt for sprøyting, Farmers påfølgende sår hals og bihulebetennelse varte i flere måneder. Etter å ha observert sprøytefly gjentatte ganger partikler “foran og inn i skysystemer,” er Farmer “ganske sikker på at kontrastfenomenene er en del av et militært vær modifisering av våpensystem.” Han bemerker at fordi kjemikaliet er i strid la mye mer fuktighet dannes i skysystemer, alvorlig lokalisert stormer skyldes luftsåing mens områdene rundt har overga fuktigheten til stormcellene opplever tørke. 
De enorme X-ene blir sporet av formasjoner av tankfly på himmelen kan spores via og koordineres med kryssede bjelker av ionosfæriske varmeovner for å varme opp den øvre atmosfæren – endre temperatur og tetthet og forbedre stormens effekter. Basert i Gakon, Alaska, klassifiserte dette felles U.S. Air Force and Navy-prosjektet kjent som High Altitude Auroral Research Project () har de siste årene brukt faset matriseantenner for å styre kraftige bjelker med tettfokuserte radiobølger “til stimulere, “varme og styre deler av den øvre atmosfæren. Tildelt i 1985 til MIT-fysiker Bernard Eastlund, HAARPs kommersielle patentkrav som rettet energibjelker av mer enn en milliard watt kan brukes til å “endre den øvre atmosfæren vindmønstre ved bruk av plommer av atmosfæriske partikler som en linse eller med fokus enhet “for å forstyrre været tusenvis av kilometer unna. I et intervju med denne reporteren, Eastlund innrømmet, “Jeg hadde sett på å bruke denne intense strålen, som kan vinkles, å gjøre noen eksperimenter når det gjelder å lede jetstrømmen, flytte den fra ett sted til et annet. Jeg antar at det er mulig, noe som kan gi troverdighet til disse andre tingene.” 
I en U.S. Luftforsvarets forskningsstudie, “Vær som en styrkemultiplikator “utstedt i august 1996, syv amerikanske militære offiserer skisserte hvordan HAARP og luftfjerning fra tankskip kunne la amerikanske romfartsstyrker “eie været” innen året 2025. Blant de ønskede målene var “Storm Enhancement,” “Storm Modification” og “Induce Drought.” I følge flyvåpenets rapport, “In USA vil værmodifisering sannsynligvis bli en del av nasjonalt sikkerhetspolitikk med både nasjonale og internasjonale applikasjoner.”
 I løpet av 30 år forutsetter flyvåpenet bruker Weather Force Support Elements med “den nødvendige sensoren og kommunikasjonsevner for å observere, oppdage og handle på værmodifisering krav for å amerikanske militære mål “ved å bruke luftbårne skygenerering og såing “teknikker som utvikles i dag, heter det i flyvåpenrapporten fra 1996. Men på HAARP-nettstedet, USA. Navy sier: “HAARP-anlegget vil ikke påvirke været. overført energi i frekvensområdene som skal brukes av HAARP er underlagt ubetydelig absorpsjon i enten troposfæren eller stratosfæren – to nivåer av atmosfæren som produserer jordens vær. elektromagnetisk interaksjoner forekommer bare i nærvakuum i det sjeldne området ovenfor omtrent 70 km kjent som ionosfæren.” Likevel, ifølge Luftforsvarets 1996 rapport, andre rutinemessige værmodifiseringsoppdrag vil distribuere “cirrus skjold “dannet av de kjemiske kontrastene til høytflygende fly “å nekte fiendens visuelle og infrarøde overvåking.” Når den er fullført, HAARP-antennen array vil bestå av 180 antenner på et samlet landareal på omtrent 33 dekar. Det endelige anlegget vil ha en total sendereffekt på omtrent 3600 . Når HAARP-anlegget er fullført, vil senderen kunne produsere omtrent 3,6 millioner watt radiofrekvenskraft, HAARP-nettstedet stater. sier at HAARP-sendere er designet for å operere “veldig lineært slik at de ikke vil produsere radioforstyrrelser til andre brukere av radiospekteret.” Bonde gjetter at foruten det er åpenbart taktiske militære applikasjoner, luftsåing av contrail-skyer justert i HAARPs karakteristiske nettmønstre kan være en del av et hemmelig U.S. regjeringsinitiativ for å møte den globale værkrisen som ble ført til ved atmosfærisk oppvarming. Sprøyting av flyet som har blitt syk Amerikanere over hele landet er kanskje ikke begrenset til USA. 11. august 1998 rapporterte “USA Today” dusinvis av innbyggere av Quirindi, Australia “sverger de så spindelvev falle fra himmelen” etter at uidentifiserte fly passerte over hodet.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.