Egne innlegg FB 15 mai 2023

Ja…hva sier dere til dette? Les teksten….Jeg kommer ofte over helt vanvittige konspirasjonsteorier og en av dem er at kondensstripene etter fly er såkalte . Her er det altså folk som mener at myndighetene via flyselskapene sprer ut giftige kjemikaler i atmosfæren vår for å oppnå et eller annet.

Dette er så full av feil at den skal ikke stå uimotsagt. Jeg kommer til å invitere han til en sending for å få oppklart dette.

Jeg kommer til å legge ut et innlegg der jeg kan dokumentere at han sprer feilinformasjon.

Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig.

Einar R. Bordewich  · Kondensstriper fra fly eller Chemtrails?Jeg kommer ofte over helt vanvittige konspirasjonsteorier og en av dem er at kondensstripene etter fly er såkalte Chemtrails. Her er det altså folk som mener at myndighetene via flyselskapene sprer ut giftige kjemikaler i atmosfæren vår for å oppnå et eller annet.Her er litt fakta som dere kan benytte mot slike konspirasjonsteoretikere:Flybensin eller JET-A1 vil etter forbrenning i flymotoren etterlate seg små forbrenningsrester (partikler) som fungerer som kondensasjonskjerner for vanndampen som finnes i den klare luften. Vannmolekylene klinger seg raskt til partiklene og det dannes vanndråper. Det du ser er altså skyer.Noen ganger oppløses de ganske raskt og andre ganger kan de bli hengene i timevis og sprer seg utover som et slør. I sistnevnte tilfeller så skjer dette fordi vannet raskt fryser til is. Hva som skjer avhenger av temperatur, trykk og mengden vanndamp i atmosfæren der flyene flyr.Alle skyer dannes rundt små partikler og skyene kan som kjent også henge der, eller spre seg utover avhengig av situasjonen som nevnt før.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.