Egne innlegg FB 05 nov 2020

Vi er nå 585 pers i denne gruppa. Lurer fortsatt på hva de har fått med seg av det som er lagt inn her?

Gruppa ble starta for over 3 år siden med mål om å informere om og 5G

Etterhvert har vi..rruss kommet til som tema og som jeg utallige ganger har påpekt at Chemtrails, 5G og virruus har en sammenheng(Tar også med AMS i denne sammenhengen).

Det er lagt ut masse videoer og bilder som er ment å underbygge denne sammenhengen.

Jeg har helt siden 3 år tilbake påstått at sprayingen av chemtrails var starten. Det neste var utrullingen av 5G samt pålegg om smartmålere.

Nå sist virruss som mange “uavhengige” leger, forskere har bevist er et verktøy som kjøres frem nå med mål om å kontrollere egen befolkning samt å ødelegge verdens land sin økonomi slik at Rotchield kan gå inn og overta “styringen” av de landene som er med på Agendaen som igjen har som mål EN VERDENSREGJERING iscenesatt bla av FN som statsminister Erna jobber for…mao NWO.

De som enda ikke har skjønt dette går nå en trist tid i møte.

Erna har helt siden hun kom inn i rikspolitikken Kommunalminister) hatt en fremdriftsplan styrt av denne “eliten”. MAo har hun videreført arbeidet som GHB startet med Stortingsmelding 74 1979, Barcelonaavtalen, tilknytningsavtalen til EU(EØS avtalen) jobben i WHO osv.

Erna har fått igjennom ACER, Finanstilsynet til EU(Siv Jensen) samt til , plass i Sikkerhetsrådet i FN samt bidratt til Stoltenberg til , kompaniskap med Merkel osv.

Ikke minst Migrasjonsavtalen hun informerte minimalt om til det norske folk og som hun fortalte IKKE var forpliktende…noe den helt klart er og det er å lese i avtalen som begynner med ADMIT, We admit!

For de som enda ikke vet så er NATO/EU osv underlagt et visst styresett/ideologi.

Skal avslutte som jeg begynte:

Det som gjør at denne “pandemien” øker i slikt omfang beror vesentlig på 3 ting:

  1. Flere folk som tester seg (i skjær som myndighetene har klart å få til blandt befolkningen)
  2. En økning av spraying fra fly med enda farligere giftstoffer enn tidligere.
  3. Testen er dokumentert ubrukelig til å påvise virrusset.

Når det gjelder dokumentasjon ang spraying av farlige giftstoffer som sett seg i foreligg masse dokumentasjon på det i denne gruppa samt i bloggen.

Jeg vil anbefale å søke på feks: Chemtrail i gruppa..der finnes mye stoff om dette temaet.

Til sist vil jeg anbefale noen ting. Løft blikket mot himmelen og se etter “striper”..følg med på skyene(spes når sola er oppe). Gå ut om kvelden …ta lommelykt og lys opp mot himmelen(du vil se tett med partikler). Jeg vil og anbefale zink og D3 vit. Det har hjulpet meg etterat jeg hadde luftveisinfeksjon i febr/mars.

Er du forkjølt så hark opp slim og spytt feks på toalettpapir. Blir spyttet til brune partikler? Ja da er du i faresonen.

Sikker mange som vil stusse over dette innlegger og kanskje tro et jeg vil fremheve meg selv….men det er absolutt ikke derfor jeg de 3 siste årene har brukt mye av min fritid til spesiellt chemtrails.

For all del folk får tro hva de vil.

Ha en fortsatt fin dag.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.