En av mange måter å begripe ordet “Superledende partikler”, er partikler som gir øyeblikkelig respons via frekvenser (som feks EMF-stråling).

V/ Thorbjørn Morstad 30.05 2024

“Rettet energi-våpen” som sender ut slik stråling, kan og er ofte..basert på temperaturer. Superledende nano-partikler kan fryses ned, eller varmes opp spontant..til utenkelige temperaturer. Om disse partiklene temperatur-aktiveres i vår blodsirkulasjon, ville feks vaksinerte personer dø øyeblikkelig. Effekten kalles “Kill switch” og er påtenkt til de som enten ser kritisk på å leve i “15 minutter byer” eller personer som ikke liker å bli vaksinert eller få helsestell under tvang. “Det er ingen behov får å straffe de vaksinerte..foreløpig” 🤪.

Genmanipulerende -innhold (som for litt siden ble satt i folkets skuldere), hadde en lekkasje ut i hele blodsirkulasjonen og ble beskrevet i alle aviser som “en lekkasje-katastrofe!!!”. Ingen av de vaksinerte reagerte over hodet ?. Folk i vaksine-køene viste ingen nysgjerrighet om vaksine-innholdet ?. Flere så og folk med spasmer ble båret ut av vaksine-telt..men reaksjonen var og er som nå, apatisk og likegyldig. Likevel, holdt denne enorme folkegruppen ikke-vaksinerte for narr ?. Det viste seg tidlig etter, at sprøyte-innholdet spredde seg i hele kroppens blod etter ca 10-11 timer og at energien fra sprøytenes partikler var ekstremt magnetiske. Derav: Superledende partikler og stoffer. Vi snakker om partikler som er så ioniserte, at partiklene også drenerer energi fra ikke-vaksinerte, som kan sitte 1-2 meter unna!.

I dag, har vaksine-stoltheten funnet sykehus, sykdommer og død, mens mange av vaksine-kø folket, har fått vite at vaksine-innholdet nå blir sprayet ut i luften vi puster inn, i vannet vi må drikke og i maten vi må spise. Den absurde Kø-kulturen med stats-støttere er blitt “Skal jeg dø, dør jeg slett ikke alene”. Lyset i tunnelen her, er at jeg snarlig får en lab-stadfestelse om nano-kjemikalske, superledende kapsler fra sink er (eller ikke er) 2-dimensjonale heptagonale kapsler. At kapslene eller krystallene fra sink er selvensemblerende er irrelevant, da de naturligvis IKKE skal inn i kroppen for helingsprosess.

Mark Steel.


Mine studier av “Regn-dråper” fra onsdag 28 mai 2024 👇!!!. Morgellon-trådene er tilbake. Halvt bevisste kryp i regnbuens farger. Men!!!…denne gangen, med “oljen” eller “gass-oljen” vi har snakket mye om den siste tiden. Ellers, ser vi bilde av måten pollen-frø blir energi-drenert av de parasittiske trådene. Trådene er av magnetisk Nano-fiber og / eller av Polymer-celler, mens slagget av Hydrogele fortsetter. Hint, hint..oljen fra fly, viser også regnbuens farger. Kan slik “olje” ta fyr vilkårlig på vannet ?. Bærer ikke nano-krystaller også på regnbuens farger..uansett fra hvilket metall ?.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.