Bekymringsmelding til luftfarttilsynet 28.05 2024

Dette dreier seg om deres agenda om å påføre mennesker, dyr, hav og havliv, planter og trær – alt som er på jorden – der i skalkeskjulet av klimakrise gjømmer dere bak noe så totalt landssvikeri mot egen befolkning som påfører deres egen befolkning biologisk nano-teknologisk våpen, tungmetaller og annen for å kunne kontrollere befolkningen, drepe befolkningen i proffeti av noen andre ledere (Yuval Noah Harrari/WEF, WHO, osv), der dere selv og familie til slutt vil bli offer for deres egne agendaer.

La meg summere opp:

Dere driver med , blocking/dimming the sun i regi av og gjengen, USA’s militære som har baser her, der norske myndigheter ikkje får lov til å etterforske hva de gjør på , HAARP-anlegg som totalt forandrer atmosfæren, DEW’s – Direct Energy Weapon som har ødelagt mange byer som Haiti, California osv. Cloudseeding, og ikkje minst drivstoffet flya kjører med som inneholder mye av denne teknologien – samt annen teknologi direkte sprayet fra fly.

Ja for å nevne vær, så ligger det ein rekke patenter, dokumenter, vitenskapelige dokumenter og utregninger fra forskjellige myndigheter, spesialister i sitt fag, forskere og analytikere om akkurat dette samt værkontroll, der de kan påføre ein stor mengde kunstig/giftig og teknologisk snø (som vi såg i vinter), regn som inneholder selvensemblende nano-teknologi, aluminium, borium osv, hagl som er av samme klassen osv…(Les , USA, Norge, UK osv).

Hvorfor kjører dere denne agendaen, som UN, FN, Rockefeller, , USA, EU osv vil påføre dere?

Tenker dere at jo fortere verden dør jo bedre?

Det finnes ingen klimakrise annet enn hva dere driver med.

P.S: Agendaen om Al Gore er for lengst satt bak mål. Hvert 10 år skulle jorden gå ned. Vi skulle ligget under et hav nå.

Jorda koker, med røde kart og greier. Jorden koker ikkje bare vi legger rød-farge på et bilde….

Jorda er i ein kuldeperiode og om dere ser 800millioner tilbake i tid vil dere se skyhøye nivåer av co2 – men de var vell menneskeskapte de også?

Samt CO2.

Et kjapt regnestykke:

Det er 0.04% CO2 i atmosfæren. 3% av de 0.04% er angivelig menneskeskapt, sier de uten særlige gode bevis. Hvor mye utgjør det og hvor farlig er det?

I samma likningen kan man dra ut at co2 er noe hav/alger, trær, blomster, dyr og mennesker tar inn. Nå er det mest hav, planter og trær som omgjør dette til co2, altså jo fleire trær, busker, planter, alger osv – jo meir oksygen får vi tilbake. Øker vi co2, øker vi oksygen. Klima blir bedre for planter og dyreliv, menneskeliv og mindre sykdom.

Når man derimot blokkerer det livsviktige sollyset som i milliarder av år har bidrat til fotosyntese/oksygenlaging så får vi mindre oksygen, får mindre D-vitamin, får dårligere helse, og dårligere psykisk helse.

Det er jo dette som er agendaen 2030/UN-agenda, FN, og NATO-agendaen samt WHO/WEF-agenda…

Dere må vite avslutningsvis – dere kan gjømme dere bak ord som konspirasjonsteoretikere, høyreekstreme, farlige, terrorister osv… Bare synd de ordene ikkje har noe og si lengre for befolkningen, og dere kan ikkje begrunne disse ordene med alle dokumentene og patentene som ligger ute.

Alt såkalte tinnfoliehatter og konspirasjonsteoretikere er kalt for – er nøyaktig slik dere er.

Takket være deres agenda, og myndighetenes event 201, så har folket våknet. Og det finnes ingen ting som kan stoppe ein sinna viking-nasjon når de ligger nede og einaste de kan gjøre er å kjempe for sitt liv og seier…

Tenk litt over hvem side du er på.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Kenny Haugen

Jan Erik Winås Sannheten… Takk som støtter, dog det burde vært 4.millioner av oss som drog disse landssvikerne ut i gatene, av deres behagelige villaer, skattefrie, 0-strøm, lønnsgodtgjørelses-bonuser, samt ingen formueskatt, kan gjøre som oss andre prøver på – bare de får ikkje , kun vi, de betaler ingenting, likevell får de mange-millioners-lønninger – betalt av oss.

Du er ein Windir (Norrønt Norskt ord for ein Høving som Krigar) Jan Erik, og mange av oss er det, som prøver og opplyse med både logikk, matte, vitenskap, spesialister i sitt fag osv…

Noen er bare fortapt. Totalt cyborgs.

Noen har litt menneske i seg og må føle selv på kroppen at det myndighetene gjør mot deg er galt.

Noen trur på myndighetene, fordi sannheten er for grusom…

Men for mange, etter event 201, som trudde på propagandaen, og kjent på kroppen hva konspirasjonsteoretikere sa fra dag 1 – og hva de faktisk har i dag – mange av de har våkna.

Se denne også, har delt den på

min facebook…

Det skjer ting, og når det smeller, så går alt ned…

Ivan The Great, eks Green Berret. Hvorfor eks? Ikkje så vanskelig og finne ut.

https://www.bitchute.com/video/Wiey8KNuyr7H

"IVAN THE GREAT" THE VIDEO THAT SHOCKED THE WORLD - THE LIST - IVAN RAIKLIN

BITCHUTE.COM

“IVAN THE GREAT” THE VIDEO THAT SHOCKED THE WORLD – THE LIST – IVAN RAIKLIN

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Eg har sett mange videoer av han, de folka har mista jobben som spesialkommando fordi de ikkje ville ta et biologisk nanoteknologisk våpen, som

han sier: har mange navn på listen om vanlige folk og . Disse eks-green berrett er forbanna og skjønner svindelen – så de har nå over 300 deep state folk på lista…

Og han går viralt. Når

andre eks-offiserer, spesialkommando, militære, superhackere osv, samt useless eaters (90%av befolkningen) ser disse handler, og det du hørte han sa i videoen… så rakner alt.

For Bill, Klaus og heile dems ideologi, og hvem tar vi først her til lands og holder til veggs…

Er bare ein veg ut av dette. De dreper og misshandler våre barn, barnebarn, og alle andre, milliarder av de…

På tide og la de som bestemmer dette, noen få

tusen mennesker, betale for alt de har påført oss.

Og var ein som sa til meg:

Hva med USA sine baser i Norge, som vi ikkje har lov til å etterforske ein gang?

Eg svarte: USA sine baser i NORGE……

Trenger kanskje ikkje utdype meir?…

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.