Til de som ikke tror det benyttes fly til spraying av kjemikalier. Her evergreen aviation som viser sin Supertanker….Boeing 747-

Evergreen Aviation

Fly Fuselage til salgs > 

Supertanker

Supertanker tilbyr mange dramatiske effektivitetsforbedringer relatert til slippevne, misjonsmangfold og responstid. Og når det gjelder kostnader, vil Evergreen Supertanker slukke branner på kortere tid, kreve færre fly, flyoppdrag og flytimer.

Økt tankplass

Sammenlignet med den eksisterende luftbrannflåten Evergreen Supertanker tilbyr minst åtte ganger mer slippfunksjon over andre ofte brukte store lufttankere. Denne store gallonage-økningen gir Supertanker en mulighet til å spare en betydelig mengde tid og penger på å bekjempe ild.

Avansert slippkapasitet

Supertankers betydelige loiter-tid vil tillate den å plassere en enkelt stor dråpe eller forskjellige segmenterte dråper med flere intervaller mens du er på flukt. Dette gjør at flyet kan bekjempe flere branner på et enkelt oppdrag. Avhengig av oppdragets krav, vil Supertankers allsidige applikasjonssystem spre retardant under høyt trykk, for en overveldende respons, eller slippe retardant som tilsvarer hastigheten på fallende regn.

Et fly i denne størrelsen vil også gi en passende plattform for avansert GPS-navigasjon og fremtidsrettede infrarøde (FLIR) evner. Disse verktøyene kan forbedre navigasjonen, muligens føre til nattoperasjoner, og hjelpe flybesetningen med å identifisere spesifikke drop zone-lokasjoner.

Responstid

Flyet vil være fullastet og på varslingsstatus 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Den Supertanker vil kunne cruise på Mach .86 eller nær 600 mph, komme til en brann mye raskere enn eksisterende fly og godt innenfor flyets designbegrensninger. Nåværende lufttankskip, når de er fullastet, har sine maksimale designbegrensninger som hemmer flyets ytelse og manøvrerbarhet. I tillegg vil et større forhold mellom kraft og vekt levert av en Supertanker forbedre flyets ytelse i alle faser av flyging.

markeder

  • brannslukking
  • Olje Spillinneslutning
  • Værmodifisering
  • Biokjemisk dekontaminering

Evergreen Supertanker er ikke bare begrenset til å bekjempe ild. Det vil være et ekte utilitaristisk fly med evnen til å konfigurere til forskjellige applikasjoner på kort varsel. Dette multimisjonsflyet kan sensitive sikkerhets- og miljøoppdrag. Flyets eksepsjonelle slippmuligheter, loiter tid og størrelse gjør det til et ideelt verktøy for å utføre utfordrende hjemlandsikkerhetsoppdrag, i stand til å nøytralisere kjemiske angrep på militære avdrag eller større befolkningssentre, og bidra til å kontrollere store, miljøkatastrofe oljeutslipp.

I tillegg gir øvre dekk på Boeing 747 over 200 kvadratmeter med plass som kan tilordnes som et kommando- og kontrollsenter. EIA har et FAA-fritak nummer 1870C som tillater transport av opptil fem individer som ikke er besetningsmedlemmer i øvre dekk. Dette området er i stand til å gi rom for kommando- og kontrollkomponenter som vil hjelpe til med sofistikert kartlegging, hendelsesovervåking og video/kommunikasjons downlink relé som kan kreve ekstra personell utover det nødvendige mannskapet.

Hvorfor Supertanker?

Problemet:

I flere tiår har USAs regjering stolt på luftfartsressurser, først og fremst til støtte for bakkestyrker, for å bekjempe store branner. Men etter hvert som alvorlighetsgraden av brannsesongene har økt, har også problemene knyttet til den aldrende flyflåten.

Historisk sett, hvor alvorlig er brannproblemet? Siden 1990, ifølge National Interagency Fire Center (NIFC), har 60.594.824 dekar brent i USA. Dette enorme området tilsvarer hele staten Oregon, landets 10. største stat, som blir ødelagt av brann.

Disse brannene har kostet en ekstraordinær mengde penger å bekjempe. I følge NIFC, som har samlet brannbekjempelseskostnader siden 1994, ble over $ 6,9 milliarder brukt til å undertrykke disse brannene. Men de virkelige kostnadene ved brann er mye høyere. Disse kostnadene har ikke betydning for kumulative brannkostnader, som inkluderer tømmer, turisme og tap av eiendommer. Hvis du tar med deg disse kostnadene, bare i 2002, et år der over 88 000 branner brant nesten 7 millioner dekar, utgjorde kumulative brannkostnader nesten $ 10 milliarder kroner.

løsningen:

Evergreen International Aviation innser at nye utfordringer med brannbekjempelse krever et nytt og forbedret fly. Som svar på dette presserende problemet har Evergreen International Aviation kombinert sine år med luftfartsekspertise med sin erfaring som eier/operatør av Boeing 747-fly for å utvikle landets neste generasjons brannmannskap og luftapplikasjonsplattform — Evergreen Supertanker.

Evergreen Supertankers drop-evner, effektivitet, sikkerhetsstandarder og operativ fleksibilitet er revolusjonerende. Med veiledning fra passende byråer vil Evergreen hjelpe statlige, føderale og verdensomspennende eksperter med å omdefinere hvordan branner utkjempes og nødstyringsoppdrag utføres.

Dette flyet bygges ved hjelp av vitenskapelige data og studier med vekt på og effektivitet. Til dags dato har over 50 avgitte ingeniører / forskere investert anslagsvis 20 000 timer på dette prosjektet.

Evergreen utvikler ikke bare et nytt fly. I stedet har vi designet og vil distribuere det første ekte nøkkelferdige beredskapsprogrammet som er i stand til å støtte et stort spekter av presserende oppdrag over hele verden.

Hvorfor Evergreen?

B747 erfaring

Med over 25 års erfaring med passasjerer og flyfrakt, Evergreen International Airlines, Inc. (EIA) har en av de største all-cargo flåtene i bransjen. Over hele verden tilbyr flåten på 10 Boeing 747s fulle logistiske støttetjenester. Med Evergreen sin betydelige internasjonale rutemyndighet, overlegen sikkerhetsrekord og over 416 000 timer med Boeing 747-erfaring, overlater mange av verdens største flyselskaper og selskaper Evergreen til å utføre chartertjenester over hele verden.

Brannmannskap

Evergreen opprettholder en enestående forpliktelse til å beskytte ressurser mot trusselen om brann. Evergreen’s mangfoldige flåte på 54 lette, mellomstore og tunge løftehelikoptre, hvorav 30 er tilgjengelige for brannundertrykkelse, lar den utføre brannmannskapsoppdrag hvor som helst i verden.

I over fire tiår har Evergreen støttet privat, statlig og føderal brannundertrykkelsesinnsats. Department of Defense, US Forest Service, Bureau of Land Management, Department of Interior Office of Aircraft Services, Canadian Interagency Forest Fire Center og en rekke statlige myndigheter har alle vært avhengige av Evergreen sine tjenester.

Våre tradisjoner for av luftbrann går faktisk tilbake til 1924, med Missoula, Montana-baserte Johnsons Flying Services, som Evergreen kjøpte i 1975. I 1931 ble Johnson tildelt den første USFS Prime Contract for luftbrannarbeid og introduserte den første ‘ røykhopperen ‘ -flyet, den berømte Ford Tri-Motor. Det opprettholdt Forest Service-kontrakter inn på 1970-tallet.

Johnsons erfaring og tradisjon for dyktighet ble innprentet i Evergreen sin egen ‘ kvalitet uten kompromisser ‘ motto. Evergreen sin egen brannmannskapskompetanse begynte med grunnleggelsen av Evergreen Helicopters, Inc. (EHI) som siden 1960 har utviklet nye applikasjonsspesifikke flykonfigurasjoner for brannundertrykkelsesoppdrag.

Sikkerhetsforbedringer

Evergreen føler en systemnivåtilnærming som adresserer endringene som trengs for å forbedre sikkerheten til store lufttankfly er nødvendig. Mange rapporter har merket den nåværende store lufttankflåten, hovedsakelig pensjonerte militære fly fra andre verdenskrig som aldri var ment å utføre brannmannskapsoppdrag, uholdbare. Brannmannskapsoppdrag, som krever at lufttankskip skal operere utenfor konvolutter for flydesign, skiller seg veldig fra transport- og patruljeoppdragene disse flyene ble bygget for.

Evergreen velger Boeing 747 for Supertanker. Vi mener at neste generasjons lufttankskip bør være et for tiden produsert turbinedrevet fly sertifisert under transportkategori standarder.

I motsetning til dagens lufttankere, vil Supertanker fly innenfor Boeing 747 ‘ sin originale designkonvolutt. Boeing har jobbet med Evergreen for å støtte de foreløpige ingeniørstudiene og sertifiseringen av komponenter i 747 Supertanker-programmet. Basert på disse studiene støtter Boeing konseptet og evnen til 747 til å utføre luftapplikasjoner.

Supertanker-konseptet søker også å heve sikkerhets- og opplæringsstandarder for brannslukking. Evergreen føler at et treningsprogram for flytanker som er formatert under FAR del 121 og involverer både simulator og bakketrening, bør realiseres. Denne opplæringen vil bli forbedret for å adressere det unike driftsmiljøet og egenskapene til lufttankmannskaper. I tillegg, ved å gi flybesetningen et trykkfly utstyrt med autopiloter, vil forbedringer bli realisert relatert til mannskapstress og tretthet.

Supertanker vil gi luftbrannslukningsindustrien en patentert trykkfallfunksjon, noe som er en annen betydelig sikkerhetsgevinst for Evergreen-programmet. Dette gjør at flyet kan falle i større høyder mens det holder seg innenfor flyets designkonvolutt.

Ofte stilte spørsmål

Vil Evergreen Supertanker erstatte den eksisterende luftbrannflåten?

Supertanker er bare et annet verktøy i verktøykassen for brannslukking. Det er ikke ment å erstatte helikoptre eller alle lufttankskipene som kjemper mot branner i dag.

Hvor mye slipper Evergreen Supertanker?

Hvor trygg er Evergreen Supertanker?

Hvordan kan et fly på størrelse med en Boeing 747 fly lavt nok til å være et effektivt brannslokkingsverktøy?

Hva er Evergreen Supertankers fallhastighet over brannen?

Hvilke flyplasser vil Evergreen betjene Supertanker ut av?

Kan Supertanker bekjempe branner om natten, mens de er mest sårbare?

Er det noen andre markeder for Evergreen Supertanker? Kan den operere globalt?…….VÆRMODIFISERING! David Keith påstår at ved å benytte 14 stk Boeing 747 til spraying av kjemikalier er det nok til å dekke hele jordens overflate. (se egen video).

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.