SLIK BYGGER FRIMURERIET DERES EGET FREMTIDS-NORGE

SATIRE OVER DEN NORSKE VIRKELIGHET AV I DAG

Stortingspolitikere og statsministeren på besøk hos Stormesteren i Den norske Frimurerorden i et eller annet knokkelkammer flere etasjer under Stortinget.

Erna, sprudlende med iver, i prat med Stormesteren:

“…og så er folket så dumme at de fortsatt går med på å være et (person)nummer…og godtar alle våre falske lover og skjønner ikke en gang at disse IKKE gjelder dem og LANDET . De gjennomskuer ikke svindlerbrevene fra strømselskapene og tør ikke en gang si nei til installatørene, selv når disse kommer med et drapsvåpen i hånden … er det mulig?

Og vi er nesten i mål med å fjerne de aller siste naturressursene fordi de har fortsatt ikke gjennomskuet at vi gir DEM verdiløse digitale penger ….er det mulig? Og fortsatt går de fleste rundt og vil feire 17. mai, rope hurra til kongen, feire frigjøringsdagen og jubler over å bli plyndret… er det mulig?

Og ikke bare det, nå er vi snart i mål med å drepe folket med 5G og fortsatt er det nesten ingen som reagerer på DET heller, er det mulig?”

Stormesteren, iført alle pavens symboler:

“Dere har gjort en kjempeinnsats for oss og snart er vi i mål med å stjele alt de eier og har. Godt jobbet!

Erna: “Takk”.

Erna gir beskjed til politikerne om at de kan tre av og ta heisen 5 etasjer opp til Stortinget, så fortsetter hun den hyggelige praten med Stormesteren.

Stormesteren:

“Har alle mottatt betalingen sin for utføringen av oppdraget med å bli kvitt folket? Husk at pengene overføres enten Bahamas eller Cayman Islands taxfree selvsagt, så det er bare å gi beskjed.

Og husk, vi har fortsatt noen ledige plasser i våre smartmålerfrie og Gfrie palasser i New Zealand, så husk å melde dere på før vi skrur opp strålingen til kokepunktet – og da går DE strålende fort i graven! Jetflyene kommer til å stå klare som avtalt på oppmøteplassene, det er bare å huske dagen – i det samme de slår på 5G nettet.

Da kan vi glede oss til å komme tilbake om 5-10 når alle er , og fordele hele landet oss imellom. Norge er et fantastisk paradis for oss landssvikere.”

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.