Brev til statsministerens kontor 2014 (Erna Solberg) skrevet av en bekjent.

I dag kom det opp i feeden et gammelt brev jeg sendte til statsministerens kontor i 2014. Jeg kan bare ikke få sagt hvor befriende det har vært for meg å få ta autoriteten over eget liv helt tilbake, og på den måten få slippe og være med på mange ting jeg ikke vil være en del av mens jeg lever her på jorden. Især vold og krig. Mitt spørsmål til min egen sjel var: Er det trygt å følge sin samvittighet mens vi lever her på jorden, eller kan vi ikke det? Er vi tatt vare på hvis vi gjør det? Hjelper universet oss? Og det har vi fått bevist så til fulle i våre liv: Vi er alltid tatt vare på, og universet sender alltid tilbake den resonnansen vi selv sender ut.

Fra 2014: Dagens brev til statsministerens kontor:

Jeg har nylig blitt gjort oppmerksom på at fødselsattestene våre er opprettet som transportdokumenter/konossement (bills of lading), som er negotiable dokument.

Det betyr at vi gjort om til bond-servants, “borgere” for statens gjeld fra den dagen vi blir født. Vi er med dette registrert som et maritimt pant som staten kan bruke til å opprette nye finansielle instrument.

Ikke bare det: staten har også IP rettigheter (intellectual property rights) til NAVNENE våre gjennom registrering, og kan også bruke navnene som security ved lånopptak, -ikke sant? Implikasjonen er at all bruk av navnene våre er ulovlig; dersom vi bruker det registrerte navnet bruker vi en annens intellektuelle eiendom uten tillatelse.

Sitatet under viser hvordan banker kan kapitalisere gjentatte ganger på lånedokumentet vi leverer fra oss fordi kreditten opprettes på basis av fødselsattestene våre/ konossementene (transportdokumentene ihht sjølov/banklovterminologi).

Det betyr også at rettinstanser som Tingretten KUN forholder seg til oss som juridiske personer og at intl handelslov trer i kraft i det sekundet vi setter foten innenfor en rettssal. “Only admiralty court can settle bill of lading disputes”.

Rettsapparatets kjennelser har ingenting med levende kvinner og menn å gjøre.

Bills of Lading and Bankers’ Documentary Credits

By Paul Todd

The bank obtains the rights of bills of lading holder and the bill of lading effectively secures the loan. The pledge of documents remain the basis of modern day credit.

There was also no reason why the same document should not be used to effect a re-sale.

Spørsmålet mitt er: refererer dere til mandatet dere har fått gjennom folkestyret for å rettferdiggjøre denne slavehandelen? Ser dere ikke at dere bidrar til å opprettholde et ufattelig svik overfor folket?

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.