Å bli “uforvirret” om Alzheimers 27.07 2023

Av Bill Gates | 27. juli 2023
Det er ikke lett å finne humor i tøffe emner, spesielt når de involverer en kjær som er syk. Så jeg ble overrasket over hvor mye jeg lo mens jeg spilte inn den første episoden av min nye podcast, Unconfuse Me with Bill Gates – som nå er ute på alle – mens jeg diskuterte Alzheimers sykdom.
Men jeg burde ha forventet det. Tross alt var gjestene mine Seth Rogen og Lauren Miller Rogen. Hvis noen klarer å lyse opp en ellers mørk samtale, er det dem. Faktisk har organisasjonen deres, Hilarity for Charity, som mål å gjøre nettopp det.
Både Lauren og jeg har en personlig tilknytning til denne ødeleggende sykdommen: Jeg mistet faren min på grunn av Alzheimers, og Lauren mistet moren sin. I dag bruker Lauren og Seth plattformene sine til å øke bevisstheten om hva hjernehelse egentlig betyr, samle inn midler for å omsorgspersoner og slette stigmaet som hindrer så mange mennesker med Alzheimers og deres kjære fra å snakke om opplevelsene deres.
Jeg er takknemlig for arbeidet de gjør med denne ødeleggende sykdommen. Og jeg er spesielt takknemlig for at de tok seg tid til å forvirre meg om omsorg, komedie og cannabis. (Ja, vi diskuterte Seths livsstilsvirksomhet for cannabis, Houseplant.)
Du kan lytte til den første episoden av Unconfuse Me with  i dag på Spotify , Apple Podcasts , YouTube , eller hvor enn du finner podcastene dine.
Som alltid, takk for at du er en insider.
Regningssignatur

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.