Ståa pr. 07.06 2023

ETTER NOEN MNDR UTEN NOE SOM HELST INFO FRA DE “STYRENDE” SOM NÅ REISER RUNDT FOR Å “SMISKE” FORAN KOMMUNEVALGET TIL HØSTEN SÅ PÅGÅR DET EN OPPTRAPPING I IFLG WHO.

Til de i Norge som fortsatt ikke har våknet så er der ting å¨gang i WHO som også kommer til Norge….men det vil ta noe lenger tid før restriksjonene kommer også her.

Siden våre fortsatt jobber mot å være “flinkest” i klassen vil også folket i Norge få merkehva som settes i gang i Afrika.

Vi må heller ikke glemme at det foregår værmodifisering bla i Haiti der 1000 vis av mennesker vil miste hjem og påfølgende mangel på mat samt diverse sykdommer og mange vil omkomme. Man kan nå for alvor se at det er de fattigste landene som skal “tas” først.

I Norge opplever man værmodifisering med fortsatt vinterlige forhold i nord med kaldt vær og snø ned mot 300m noe som er helt uvanlig på denne årstiden. I sør Norge opplever man tørke og etterhvert vannmangel…og for ikke å snakke om branner pga tørken og stoffer som sprayes og som blir lett antennelig pga “solstråling”

Med tørke og vannmangel så vil man ganske snart se at man får reduserte avlinger samt reduksjon av vannmagasiner som igjen øker prisen på strøm. Man så dette i fjor som den gang var en på hva som ville komme i år. Høsten i fjor med det regnet som kom gjorde at resultatet ikke ble så ille som det muligens vil bli nå til høsten.

Man opplever i dag(juni) sterk stråling fra “sola” når man er i sola mens luften er kald. Dette beror på at de sprayer stoffer som sølvjodid og flytende CO2. samt at de på ca 12-15000 m høyder opp mot ionosfæren lager et teppe da med spraying av sot som reflekterer solstrålene tilbake til sola og som ikke går gjennom det teppet som lages. Denne type spraying har bla norske regjeringer godkjent (2009..) kan gjøres har den hensikt å blokkere for “solstråler” pga global oppvarming. De verktøyene og produktene(grunnstoffene) som benyttes er i all hovedsak patentert i USA vis FN og er lovlig brukt i alle land tilknyttet FN.

Disse patentene er tilgjengelig på denne nettsiden og kan derfor benyttes av alle ved behov.

Skulle man være interessert i mer utfyllende stoff om det med …ta kontakt med RED.

DET VILLE VÆRT EN SANN GLEDE OM RED BLE “HUKA INN” AV MYNDIGHETENE (OM DE TØR) SLIK AT DET STOFFET RED HAR FOR DOKUMENTASJON/BEVIS PÅ AT VERKTØYENE FOR VÆRMODIFISERING BRUKES SOM VÅPEN. DET KAN SOM SAGT DOKUMENTERES.

RED

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.