COVID-19-vaksineskadde leger begynner endelig å si ifra … og de er sjokkerte over at det medisinske etablissementet forlater dem.

‘Jeg beklager på vegne av profesjonen min for å nekte å lytte til pasienter med vekstskader  – Dr. Michael Huang, lege som behandlet 4000 COVID-pasienter sier at han har sett hundrevis av -vaksineskader , kreft, svangerskapstap, etc.

Klikk her for å se videoen

Vaksineskadde leger begynner å si ifra…

Dr. Melissa Halvorson Smith MD

Dr. Melissa Halvorson Smith er gynekolog fra North Dakota og leder Women’s Health Center. Hun ble skadet av 2 doser COVID-19 mRNA-. Med hennes ord ( klikk her ):

Dr. Smith har blitt sjokkert over den forferdelige behandlingen hun har mottatt fra sine legekolleger som en COVID-19-vaksineskadet pasient.

Dr. Shmuel Shapira MD

Dr. Shmuel Shapira MD MPH (Col) ledet Israels innsats for å utvikle en koronavirusvaksine og var sjef for avdelingen for militærmedisin ved det hebraiske universitetets medisinske fakultet og IDF Medical Corps (les mer her ):

“Professor Shmuel Shapira kan være den mest seniorrangerte medisinske vitenskapsmannen i verden som åpent kritiserer COVID-vaksinene.”

Den 13. mai 2022 sa Dr.Shapira : “Jeg fikk 3 vaksinasjoner (Pfizer), jeg ble fysisk skadet på en svært betydelig måte ettersom mange andre ble skadet. “

Dr. Kerryn Phelps MD

Dr. Kerryn Phelps er tidligere president i Australian Medical Association (AMA). Hun og partneren var covid-19-vaksineskadet. Hun er den høyest rangerte australske legen som innrømmer å være skadet på covid-19-vaksine ( les mer her ):

“Dette er et problem som jeg har vært vitne til førstehånds med min kone som fikk en alvorlig nevrologisk reaksjon på sin første Pfizer-vaksine i løpet av minutter, inkludert brennende ansikt og tannkjøtt, paresestesi og nummen hender og føtter.”

“Jeg fortsetter å observere de ødeleggende effektene halvannet år senere med tillegg av tretthet og ytterligere nevrologiske inkludert nervesmerter, endret luktesans, synsforstyrrelser og muskel- og skjelettbetennelse. Diagnosen og årsakssammenhengen er bekreftet av flere spesialister som har fortalt meg at de har sett “mange” pasienter i en lignende situasjon.”

«Dr. Phelps avslørte at hun også ble diagnostisert med en  vaksineskade  fra sin andre dose av Pfizer i juli 2021, “med diagnosen og årsakssammenhengen bekreftet av spesialistkolleger”.

“I mitt tilfelle resulterte skaden i dysautonomi med intermitterende feber og kardiovaskulære implikasjoner, inkludert pusten, upassende sinustakykardi og blodtrykkssvingninger.”

«Dr. Phelps sa at begge reaksjonene ble rapportert til Therapeutic Goods Administration (TGA) «men aldri fulgt opp».

” Hun avslørte at hun hadde snakket med andre leger “som selv har opplevd en alvorlig og vedvarende uønsket hendelse”, men at “vaksineskade er et tema som få i legestanden har ønsket å snakke om” .

Dr. Danice Hertz MD

Dr. Danice Hertz, en 64 år gammel lege var “forferdelig syk” og “ufør” etter å ha fått Pfizers COVID-19 mRNA-vaksine. Hennes historie er her ( klikk her ):

“Dr.Hertz, en gastroenterolog som gikk av med pensjon i oktober, fikk sin første og eneste dose av Pfizers vaksine 23. desember 2020″

“I løpet av 30 minutter begynte jeg å oppleve bivirkninger”

“Hertz sa i løpet av 24 timer at hun utviklet nevrologiske symptomer, inkludert alvorlige parestesier i ansiktet, tungen, hodebunnen, brystveggen og lemmer, samt skjelvinger, rykninger, svakhet, hodepine, tinnitus og ubalanse.”

“Jeg så seks nevrologer, fem allergiker, tre revmatologer, og ingen hadde en anelse,” sa Hertz.

«Dr. Danice Hertz sa at folk som henne som har blitt alvorlig skadet av covid- blir avvist eller ignorert, og fordi helsemyndigheter ikke vil forske på skadene og potensielle behandlingene deres, har de ingen steder å henvende seg.»

«Etter å ha tatt Pfizer-injeksjonen fikk Danice nevropati, mastcelleaktivering, perikarditt og mange andre symptomer. Hun har nå sett 22 forskjellige leger og har fortsatt ikke blitt frisk.» ( klikk her )

Dr. Stephen Wright MD 

Dr. Stephen Wright (UK) i en alder av 32 av blodpropp forårsaket av AstraZeneca COVID-19-vaksinen.

Mark Steyn gjennomførte flere intervjuer med familien:

Post Covid mRNA-vaksinasjon: Dysfunksjon i immunsystemet, nevropatiske symptomer

Min oppfatning…

Det er avgjørende for leger som har blitt covid-19-vaksineskadet å si ifra og la verden få vite hva som har skjedd med dem og hvordan de har blitt behandlet av sine kolleger og det medisinske etablissementet generelt, når de ble covid-19-vaksineskadde. pasienter.

Det er også viktig for alle, vaksinerte eller uvaksinerte, å være snille mot disse legene når de deler sine smertefulle historier med oss. Stemmene deres vil være avgjørende for å snu utviklingen på COVID-19-vaksinepropagandaen, gassbelysning og .

*

Merknad til leserne: Vennligst klikk på deleknappene ovenfor. Følg oss på Instagram og og abonner på vår Telegram-kanal. Gjerne repost og del globale forskningsartikler.

Utvalgt bilde er fra Children’s Health Defense


Den verdensomspennende koronakrisen, et globalt statskupp mot menneskeheten

av Michel Chossudovsky

Michel Chossudovsky gjennomgår i detalj hvordan dette lumske prosjektet “ødelegger folks liv”. Han gir en omfattende analyse av alt du trenger å vite om “pandemien” – fra de medisinske dimensjonene til de økonomiske og sosiale konsekvensene, politisk grunnlag og mentale og psykologiske .

“Mitt mål som forfatter er å informere folk over hele verden og tilbakevise den offisielle fortellingen som har blitt brukt som en begrunnelse for å destabilisere det økonomiske og sosiale stoffet i hele land, etterfulgt av innføringen av den “dødelige” COVID-19 “vaksinen”. Denne krisen påvirker menneskeheten i sin helhet: nesten 8 milliarder mennesker. Vi står i solidaritet med våre medmennesker og våre barn over hele verden. Sannheten er et mektig instrument.»

Post Covid mRNA Vaccination: Immune System Dysfunction, Neuropathic Symptoms

ISBN:  978-0-9879389-3-0,   år: 2022, PDF e-bok,   sider : 164, 15 kapitler

Pris: $11,50Få din GRATIS! Klikk her for å laste ned .

Vi oppfordrer deg til å eBok-prosjektet ved å gi en donasjon gjennom Global Researchs  DonorBox “Worldwide Corona Crisis”-kampanjeside . Den opprinnelige kilden til denne artikkelen er 

COVID IntelCopyright © 

Dr. William Makis , 

COVID Intel , 2023


Kommenter globale forskningsartikler på vår Facebook-side

Bli medlem av Global Researchrelaterte artikler

mRNAs Jabs kan ha forårsaket titalls millioner av alvorlige nye helseproblemer over hele verden, viser en stor fagfellevurdert studie1. mars 2023

Hjertetesting ved Washington Public Event funnet 53 % myokardittfrekvens, inkludert to aktive amerikanske militærpiloter. Hva betyr det?28. februar 2023

Ondskapens essens27. februar 2023

Over 96 kanadiske barn i alderen 2-19 år har dødd plutselig eller uventet i løpet av de siste tre månedene. En advarsel til kanadiske foreldre.27. februar 2023

Sins of the Pfizer27. februar 2023

Kjære venner, beklager å kunngjøre et folkemord: Dr. Naomi Wolf på Pfizers «Konfidensiell rapport»31. mai 2022

Relaterte artikler fra arkivene våre

Video: Dr. Syed Haider: Healing Vax Injuries and Long COVID22. mai 2022

Titusenvis av australiere ønsker erstatning for covid-vaksineskader19. november 2021

Utvalgte artikler: Studie: Fullt vaksinerte helsearbeidere bærer 251 ganger viral belastning, utgjør en trussel mot uvaksinerte pasienter, medarbeidere25. august 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.