Det Er Nå Uendelig Mye Lettere Å Kontrollere En Milliard Mennesker Enn Det Er Å Drepe En Milliard Mennesker

13. Januar 2022Sponset av Revcontent

Populært Akkurat Nå

Globale Markeder Stiger Fra Kinas…Flash Finance 2021Denne Videoen Blir Snart Forbudt. Se…Hemmeligheter avslørtTopp 20 Perfekt Timede Bilder Du…FillyNewsEldre Menn Trenger Å Vite Dette 1 Rare…Smart Life-rapporterGlem Den Blå Pillen: Bare Ta Denne En…Menns nyheterLeger Forbløffet: Dette Fjerner Rynker Som…DermaLabJennifer Aniston Ingen Sminkebilde…popcornews.comMøt Konene Til De Rikeste Mennene I Livefinancenovels.com¿La Recuerdas? Respira…frikinotas.comHun Giftet Seg Aldri, Og Nå…womanmgzn.com

av Dylan Charles, Waking Times

Hvor mange mennesker kjenner du personlig som bruker sin kreative innsats i livet på å finne måter å kontrollere eller drepe mennesker på? De er der ute.

det er nå uendelig mye lettere å kontrollere en milliard mennesker enn det er å drepe en milliard mennesker

I 2008, ved en tale ved den internasjonale tenketanken Chatham House, kom den avdøde, store sumpskapningen Zbigniew Brzezinski (faren til MSNBCs Mika Brzezinski )  med følgende kommentar :

«I tidlige tider var det lettere å kontrollere en million mennesker enn å drepe en million. I dag er det uendelig mye lettere å drepe en million mennesker enn å kontrollere en million.»

Brzezinski ville vite det, da han hjemsøkte haller til verdens mektigste organisasjoner og tenketanker i flere tiår. Han hadde et unikt elitistisk perspektiv på verden, og i sin klassiske globalistiske bok The Grand Chessboard: American Primacy and Its Geostrategic Imperatives delte han et innblikk i denne tankegangen. De som har makten ser på hele verden som en lekeplass som skal manipuleres, kontrolleres, erobres og ødelegges om nødvendig. Livene våre er tyranners bønder… slik de ser det.

Dette er regjeringens forbannelse, som ikke er noe uten makt og vold, og Brzezinski var en nøkkelspiller og arkitekt for den nåværende globale spenningen vi alle utholder.

Jeg lurer imidlertid på om han hadde levd lenge nok til å spille en rolle i det pandemiske maktovertaket, ville han blitt imponert over fremskritt i evnen til å kontrollere så mange mennesker uten å sette inn tropper, smarte bomber og sanksjoner? Min magiske åtteball sier: ‘du kan stole på den.’

Du skjønner, en ting vi har lært (enten du gjenkjenner det eller ikke) er at det nå er langt lettere å kontrollere folk enn noen gang før. Hvordan det?

Enkel. Du setter dem på sidelinjen ved å programmere dem til å delta i selvsabotasje og selvdestruktiv atferd.

Og hvordan oppnår du dette?

Tankekontroll .

Tankekontroll kommer i mange former, men i hovedsak er det evnen til å få folk til å tro, tenke og handle mot deres naturlige impulser og i samsvar med en pålagt agenda.

Amerikansk psykolog og professor emeritus ved Stanford University, Phillip Zombardo, refererer til tankekontroll som “prosessen der individuell eller kollektiv valgfrihet og handling kompromitteres av agenter eller byråer som modifiserer eller forvrenger persepsjon, motivasjon, affekt, kognisjon eller atferd. utfall.” Hans banebrytende forskningsprosjekt, The Stanford Prison Experiment , viste at folk flest er svært mottakelige for påvirkning av gruppeatferd, og at mange av oss ville gå så langt som å skade andre bare for å være i samsvar med direktivene til noen i en opplevd myndighetsposisjon.

I dagens fustercluck-verden er effekten av tankekontroll tydelig overalt, og under nåværende forhold viser det til og med sin farligste form… massepsykose . Mennesker som lever i denne mørke skyen av desillusjon lar seg lett påvirke og vil lett ofre sin egen helse og velvære i respekt for rådene og mandatene til ‘eksperter’ og beslutningstakere som halliker og deretter gir et falskt pusterom.

Tenk på hvordan dette utspiller seg i samfunnet vårt:

1. Dumme ned befolkningen med kjemiske beroligende midler, inkludert alkohol , legemidler og giftige matingredienser.

2. Monopoliser mediene under bedriftens kontroll. Presenter partiske, giftige meninger som “nyheter” 24 timer i døgnet, og skaper bevisst splittelse og splid blant majoritetsbefolkningen.

3. Sensurer all informasjon og meninger som motvirker propagandaen til bedriftsstaten, slik at det virker som om autoritære minoritetsposisjoner er i flertall.

4. Få massene til å tro at sensur er nødvendig for deres beskyttelse, og at å uttale seg i opposisjon til bedriftsstaten utgjør en fysisk trussel mot deres .

5. Fremhev en kultur for kjendistilbedelse , og fremme degenerasjon og dumhet som dydige former for pseudo-opprør.

6. Indoktriner barn fra en tidlig alder til å lære lydighet fremfor kritisk tenkning, mens du lærer dem at staten er ufeilbarlig uansett hvor mange grusomheter den begår.

7. Isoler folk fra hverandre. Koble dem fra jording og mangfoldig påvirkning fra familie og venner.

8. Angrip sansene til befolkningen med en endeløs strøm av traumebasert tankekontroll og fryktpropaganda.

9. Få vanlige mennesker til å tro at det å være blakk og fattig er dydig, samtidig som det oppmuntrer til et massivt rikdomskløft mellom eliten og resten av samfunnet.

10. Destabilisere tradisjonelle felles- og familiestrukturer ved å oppmuntre til promiskuitet, skilsmisse og dysfunksjonelle forhold.

11. Skjønner verdien av den eneste tillatte valutaen slik at typiske kjønnsroller snus og begge medlemmene av en kjernefamilie må jobbe for å gi et grunnleggende liv, mens barn må sendes til dyre barnehager og offentlige skoler.

12. Forvirre folk over enkle biologiske spørsmål som kjønn, og skap en kult av offisielle vitenskapelige tilhengere som ikke er villige til å erkjenne slike grunnleggende vitenskapelige fakta.

13. Ødelegg de mektigste og mest dyktige medlemmene av samfunnet, alfa-hannene , gjennom mediekampanjer som demoniserer dem.

14. Fokuser oppmerksomheten til massene på en usynlig, immateriell, allestedsnærværende frykt som en ustoppelig pest som stadig endrer form.

15. Krev at folk søker tillatelse fra myndighetene for praktisk talt alle mulige produktive bestrebelser.

16. Fest massene inn i et system med teknologisk kontroll som forbyr fri forening og fri virksomhet, og straffer de som mest sannsynlig vil gjøre motstand.

15. Hev de mest kriminelt sinnssyke medlemmene av regjeringen, og gi dem åpen, gratis tilgang til 24 timers monopoliserte medier.

16. Utrydde naturlige og holistiske former for medisin, og samle alle inn i et ovenfra og ned, one-size fits all, for-profit, absurd dyrt, allopatisk medisinsk system.

17. Koble mennesker fra ekte, personlig åndelig forbindelse, slik at de lever med en umettelig dødsangst i konstant indre uro.

18. Over tid, sosialt skapt en samfunnsstamme av dysfunksjonelle, usunne, forvirrede, harme, blakke, statstilbedere som kanskje ønsker å leve et velstående liv, men som aldri kan klare å overvinne trangene til deres underbevissthet for å handle i deres eget beste.

Sluttresultatet av alt dette er et individ som har blitt så slått ned av omstendigheter og kronisk stress at de trenger stimulerende midler hele dagen for å fungere, og beroligende midler hele natten for å takle galskapen i det hele.

Og praktisk er det bare tilfeldigvis en kaffebar på hvert hjørne og en bar med full service i hver gate.

Nesten alle av oss engasjerer oss i selvsaboterende og selvdestruktiv atferd, noe som er flott for gutter som Brzezinski, fordi det gjør det enklere å kontrollere massene enn noen gang før.

Handlingen med å leve “normalt” i dette miljøet gjør deg til en ikke-trussel for de som styrer sjakkbrettet. Du er kontrollert i kraft av din manglende evne til å holde deg på din egen unike vei for selvmestring.

Venner, dette er sosial ingeniørkunst på sitt mest avanserte, og selv om det er informativt å forstå hva som har skjedd med samfunnet vårt, er deres imperativ nå å internalisere dette som et krav om å eliminere slike påvirkninger fra livet ditt.

Du må søke å forstå hvordan disse påvirkningene har avsporet potensialet ditt, og deretter må du engasjere deg i arbeidet som trengs for å koble deg tilbake med din indre visdom og autoritet.

Selvsabotasje er en gave til eliten. Det setter deg på sidelinjen av livet og får deg til å brenne energien din konstant i en permanent krig mot deg selv.

Det gjør det nesten umulig for deg å gjøre positive endringer i livet ditt eller ha en positiv innvirkning på samfunnet ditt eller denne verden. Det gjør deg reservert og avhengig av direktivene fra dyktige profitører som bruker sinnets vitenskap mot deg.

Så, ja, i dagens verden er det mye lettere å kontrollere milliarder av mennesker enn å myrde dem. Og med mindre du forplikter deg til å ta tilbake kontrollen over livet ditt, oppfyller du direktivet ditt som deres brikke.

Relaterte Artikler

'massepsykose' er populært på twitter

KORONAVIRUSMASSEFORMASJONSPSYKOSETANKEKONTROLL

“Mass Psychosis” Er Populært På Twitter

HAF7. Januar 2022

lekket 'massedannelsespsykose' riktignok brukt av regjeringer som verktøy for befolkningskontroll

STYREKORONAVIRUSMASSEFORMASJONSPSYKOSETANKEKONTROLLTYRANNI

Lekket: ‘Masseformasjonspsykose’ Brukes Riktignok Av Regjeringer Som Verktøy For Befolkningskontroll

HAF6. Januar 2022

begrepet 'massedannelsespsykose' er nå forbudt av google etter bombshell dr.  malone intervju

STOREBRORSENSURKORONAVIRUSMASSEFORMASJONSPSYKOSETANKEKONTROLLPROPAGANDA

Begrepet “Masseformasjonspsykose” Er Nå BANNET Av Google Etter Bombe-Dr. Malone-Intervjuet

HAF3. Januar 2022

cia torturerte 311 danske foreldreløse barn i to tiår, og brøt Nürnberg-koden

TANKEKONTROLLKRIG MOT BARN

Rapport: CIA Torturerte 311 Danske Foreldreløse I To Tiår, Brudd På Nürnberg-Koden

HAF29. Desember 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.