New York State Lovgivning Foreslår: Ubestemte Covid-Fengselsleirer For Uvaksinerte

27. Desember 2021

I den neste lovgivningsdebatten, som starter 5. januar 2022, kan senatet og forsamlingen i New York vedta lovgivning som vil gi tillatelse til å fjerne og holde tilbake saker, kontakter, transportører eller til og med alle som er mistenkt for å utgjøre en “betydelig trussel”. til folkehelsen» og skille dem fra offentligheten på ubestemt tid. Lovforslaget foreslår ubestemte COVID-fangeleirer for uvaksinerte.

New York State-lovgivningen foreslår ubestemte covid-fangeleirer for uvaksinerte

Bill A416 utgjør en alvorlig trussel mot de grunnleggende frihetene til alle amerikanere i delstaten New York, inkludert deres evne til å velge om de skal motta medisinsk hjelp og relatert til infeksjonssykdommer. [Dette lovforslaget baner også vei for konsentrasjonsleirer i Amerika].

Lovforslaget gir guvernøren i New York og deres delegater, som inkluderte kommissæren og lederne for lokale helseavdelinger, makt til å skille og holde opp enhver person eller gruppe av individer ved å bare måtte utstede en enkelt ordre . Ordrene må bare inkludere personens navn eller “rimelig spesifikke beskrivelser av individene eller gruppene.”

Avdelingen kan beslutte å tilbakeholde en person eller gruppe personer i et legesenter eller et annet senter den finner hensiktsmessig. Språket holdes bevisst vagt.

Mens lovforslaget tar sikte på å sikre at ingen kan holdes i varetekt i mer enn 60 dager, tillater språket at rettsdommer kan omgjøres for å fjerne den maksimale varetektslengden. Etter de 60 dagene som har gått, har retten ytterligere 90 dager på seg til å vurdere en persons forvaring, en syklus som avdelingen sa kunne vare på ubestemt tid.

Den fortsetter senere med å slå fast at lovforslaget kommer til å “kreve at et individ som har blitt utsatt for eller infisert av en smittsom sykdom fullfører et passende, foreskrevet behandlingsforløp, forebyggende medisinering eller vaksinasjon,” og gir regjeringen rett til å pågripe og vaksinere noen med makt.

Siden ordlyden i lovforslaget refererer til enkeltpersoner eller grupper som er “potensielt” truende, er lovforslaget en forebyggende streik i opposisjon til alle som avdelingen mener kan utgjøre en potensiell trussel i fremtiden, som individene som nektet å akseptere vaksinen for .

Det finnes ingen eksplisitt referanse for å indikere hvilke typer smittsomme sykdommer som kvalifiserer en person til å bli fjernet fra offentligheten, internert og tvunget til å få vaksinen og medisinsk behandling.

Teknisk sett kan alle holdes isolert så lenge de anses som ikke-smittsomme, noe som kan reise spørsmålet om hiv/aids-bærere vil slippe ut i samfunnet.

Lovforslaget fikk mange negative tilbakemeldinger på nettstedet til New York Senatet. Kommentatorer bemerket at “dette er urovekkende og skaper en forferdelig presedens for fremtidig lov. Guvernøren kan i utgangspunktet arrestere den som [han/hun] liker på grunnlag av sparsomme bevis. Dette er uamerikansk.

Det minner om at Sovjetunionen låste politiske motstandere på grunnlag av at de var «mentalt ustabile». Vi KAN IKKE tillate dette i vår stat.»

– Dette er et brudd på grunnleggende menneskerettigheter. Regjeringen bør jobbe for folket, ikke låse dem inne uten grunn.»

Andre peker på likheter mellom loven og Australias svar på COVID-19. Australia har overvåket byggingen av en rekke COVID-“karanteneanlegg” som kan huse tusenvis av mennesker om gangen.

Over et dusin mennesker har blitt tvangsført til statlige isolasjonssentre i Tyskland , mens hundrevis blir holdt i lignende sentre i Australia ettersom vestlige land fortsetter å bruke  obligatoriske COVID-karantenesentre for å  sette en stopper for COVID-19.

Ifølge en lokal tjenestemann overfører australske myndigheter  COVID-19-positive pasienter og innbyggere i Northern Territory til en karanteneleir  i Howard Springs etter at ni tilfeller er identifisert i Binjari-samfunnet.

Barn blir mentalt torturert i Australias Covid ‘fengselsleire: innelåst i celler i mer enn 23 timer i døgnet .

Du har ikke sett dette i nyhetene: Kanadiske myndigheter oppretter et nettverk av Covid-detentionsleirer (Ontario-politikeren Randy Hillier fikk mikrofonen kuttet fordi han spurte hvorfor de reiser konsentrasjonsleirer).

Canada: Opptak fra Covid konsentrasjonsleir (A Peak Into the NWO) .

CDC dokumenterer  detaljert plan for å verve en innenlandsk sivil styrke for å målrette og låse inn friske mennesker i tvangsarbeidsleirer .

Til og med New Zealand har kunngjort at de vil sette alle COVID-19-pasienter i obligatoriske karanteneleirer . Statsministeren i New Zealand har sagt at hver eneste aktivitet vil bli overvåket i disse leirene, og de som nekter å bli testet vil bli tvunget til å bli i leirene over lengre tid.

The Bill A416 og det er ordlyden ville garantere for at amerikanerne skal de teste positivt for COVID eller noen av de flere andre sykdommer , ville bli satt for en ubestemt opphold på slike anlegg .

Kilde: GreatGameIndia.comHele 25 Politimenn I Et Enkelt Fylke Arrestert I 2021 Fra Barnevoldtekt Til BestialitetForrige Innlegg

Relaterte Artikler

omicron-epidemi av vaksinerte

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSVAKSINER

Delta Og Omicron Forårsaket Av Jab? Tripled Jabbed Er 4,5 Ganger Mer Sannsynlig Å Teste Positivt For Omicron Enn Unjabbed

HAF24. Desember 2021

Harvard-professor dømt for bånd mellom Kina og Wuhan-universitetet

KORONAVIRUSNYHETER

Harvard-Professor Dømt For Bånd Mellom Kina Og Wuhan University

HAF23. Desember 2021

mir 19

KORONAVIRUSHELSEVESENNYHETER

Russisk Utvikler: New Aerosol Drug ‘Peace-19’ Bekjemper ALLE Covid-Stammer

HAF23. Desember 2021

tedros boostere dreper barn

KORONAVIRUSAVFOLKINGVAKSINER

WHO-Direktør Sier At Covid-Boostere Blir Brukt Til Å ‘Drepe Barn’ Under Pressekonferanse – Freudian Slip?

HAF23. Desember 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.