Kanadisk ER -Lege Slutter: Minst 80% Av Pasientene Er Dobbeltvaksede

HAF12. Oktober 2021

Dr. Rochagné Kilian, en ER -lege i Owen Sound, Ontario, trakk seg i protest mot obligatoriske og korrupsjon av våre helsetjenester.

canadian er doktor slutter minst 80% av pasientene er dobbelt vokst

Dr. Kilian kom til offentlig oppmerksomhet da innspillingen av Gray Bruce sykehusstyret ble utgitt. I den innspillingen kan ikke styrepresident Gary Simms gi noen som helst bevis for hans fryktelige spådommer om en “flodbølge av pediatriske Covid -tilfeller” som han sier kommer i høst, mens han truet Dr. Kilian da hun talte for sannheten.

Dr. Kilian har uttalt seg tidligere om den økende korrupsjonen i våre helsetjenester og har vist lederskap og integritet ved å trekke seg fra stillingen.

“Minst 80% av ER-pasientene i løpet av de siste tre månedene var dobbeltvoksede” , sier Dr. Kilian i sin uformelle undersøkelse av pasienter som kommer inn på ER med alvorlige medisinske problemer. “Hvor mange mennesker skal vi drepe hvis vi fortsetter å følge denne fortellingen?”

Denne prosentandelen er nesten identisk med de siste folkehelsedataene fra Storbritannia, som viste at 80% av “covid-19” -dødsfallene i august og 81% i september var fullstendig vaksinerte mennesker. Det er også viktig å merke seg at den mest vaksinerte staten i Amerika ser en massiv økning i “covid-19” sykehusinnleggelser . Vi har også nettopp lært at i var 70% av COVID-relaterte dødsfall mellom 1. og 24. september fullt vaksinerte personer .

Du bør også sjekke ut de nylig utgitte dataene fra John Hopkins University , som viser helt vanvittige økninger i av etter at land introduserte Covid-injeksjonene .

Referanser: Rumble.com ; BitChute.comAustralia Bygger Karantene Leirer For ‘Pågående Operasjoner’Forrige InnleggOppfinner Av MRNA-Teknologi: Fullt Vaksinert Er COVID ‘Superspredere’Neste Innlegg

Relaterte Artikler

oppfinner av MRNA -teknologien fullt vaksinert er covid 'superspredere'

KORONAVIRUSVAKSINER

Oppfinner Av MRNA-Teknologi: Fullt Vaksinert Er COVID ‘Superspredere’

HAF13. Oktober 2021

Australia bygger karanteneleirer for 'pågående operasjoner'

KORONAVIRUSFEMATYRANNI

Australia Bygger Karantene Leirer For ‘Pågående Operasjoner’

HAF12. Oktober 2021

7 av 10 nylig døde av covid 19 i Sverige i full vokxed

KORONAVIRUSVAKSINER

7 Av 10 Nylige Dødsfall I COVID-19 I Sverige Som Skjer I Full Vaxxed

HAF12. Oktober 2021

msm 'double jabbed' briter som har dårlig forkjølelse, lider faktisk av covid

KORONAVIRUSMSM

MSM: ‘Double Jabbed’ Briter Som Har Dårlig Forkjølelse, Lider Faktisk Av COVID

HAF11. Oktober 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.