Hjertebetennelse Hos Tenåringer Eksploderer Over USA Etter At FDA Godkjenner Injeksjoner

12. September 2021

Hjertebetennelsestilfeller, kjent som myokarditt, har eksplodert over hele den vestlige verden hos tenåringer etter at Food and Drug Administration godkjente -injeksjonen.hjertebetennelse hos tenåringer eksploderer over oss etter at fda godkjenner injeksjoner

Bildekreditt: KATERYNA KON / SCIENCE PHOTO LIBRARY via Getty Images

Det siste eksemplet kommer fra en amerikansk studentidrettsutøver ved navn Ron Stallings, som lørdag dro til Instagram fra sykehuset for å advare brukerne om den potensielle risikoen forbundet med å ta COVID -skuddet.

“Jeg er på sykehuset akkurat nå med hjertekomplikasjoner fra COVID-19-vaksinen . Jeg vil informere så mange som mulig om risikoen ved å ta vaksinen som jeg skulle ønske noen ville ha fortalt meg , sier Stallings.https://www.instagram.com/tv/CTtKfXXD8hk/embed/captioned/?cr=1&v=13&wp=540&rd=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com&rp=%2F2021%2F09%2Fheart-inflammation-in-teens-after-fda-approves-injections.html#%7B%22ci%22%3A0%2C%22os%22%3A3571.100000143051%7D

“Jeg er en idrettsutøver i divisjon 1 uten tidligere helseproblemer, og jeg fikk det andre COVID -skuddet tirsdag, og i løpet av fire dager har jeg fått diagnosen myokarditt og ble fortalt at jeg sannsynligvis ikke kommer til å kunne spille seniorsesongen min nå . ”

“Det er ikke riktig at folk blir fordrevet til å ta vaksinen fordi det er faktiske bivirkninger som dette som kan skje med deg, og NCAA bør ikke gi studentutøvere mandat til å få vaksinen på grunn av det som kan skje med så mange andre. studentutøvernes helseproblemer som har skjedd meg, fortsatte Stallings.

Stallings fortsatte med å si at han har snakket med andre studentidrettsutøvere som fikk hjerteproblemer som følge av å ta vaksinen.

“Jeg har snakket med noen andre idrettsutøvere som også har måttet enten opereres i hjertet eller har hatt hjerteproblemer fra dette, og det er veldig skummelt. Og mange mennesker i vår aldersgruppe har tilsynelatende høyere risiko for hjerteproblemer fra vaksinen, og det må virkelig snakkes om, sier han.

Hundrevis av tilfeller av myokarditt har blitt dokumentert hos tenåringer, ikke bare i Amerika, men også i Canada og Europa , som media har dekket opp.

Faktisk har Ernest Ramirez, som forklarte i sitt første intervju med hvordan COVID -injeksjonen drepte sønnen hans, blitt sensurert av Facebook for å prøve å dele sin tragiske historie .

utestengt av Facebook - dødt barn

I denne bombesendingen 5+ lørdag sendte Ernest Ramirez til Alex Jones hvordan sønnen hans ble offer for den eksperimentelle COVID -injeksjonen.

Ernest Ramirez Jr. av hevelse i hjertet fem dager etter å ha tatt Moderna -skuddet, sa Ramirez.

https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1433471484727599108&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2021%2F09%2Fheart-inflammation-in-teens-after-fda-approves-injections.html&theme=light&widgetsVersion=e1ffbdb%3A1614796141937&width=550px

Dette følger en bombestudie som viser at tenåringsgutter har 14 ganger større sannsynlighet for å lide av hjertekomplikasjoner som følge av mottak av COVID -injeksjonen.hjertebetennelse øker covid -vaksinen

Kreditt: Daily Mail

FDA godkjente Pfizer-jabben for barn 12-15 i mai til tross for rapporter om bivirkninger i hjertebetennelse. Byrået godkjente jabben fullt ut i august.

https://api.banned.video/embed/613d30cbf8f77f1d7e3d26b6

Kilder: InfoWars.com ; Banned.video  / Referanser: Instagram.com ; Twitter.comRettssak: 220 000 Medlemmer Av Militærtjenesten Sier Nei Til Bidens Tvungne Covid -InjeksjonerForrige Innlegg

Relaterte Artikler

søksmål 220 000 militærtjenestemedlemmer sier nei til bidens tvungne covid -injeksjoner

KORONAVIRUSTYRANNIVAKSINER

Rettssak: 220 000 Medlemmer Av Militærtjenesten Sier Nei Til Bidens Tvungne Covid -Injeksjoner

HAF12. September 2021

medlemmer av kongressen og deres ansatte er unntatt fra biden's vax mandat

KORONAVIRUSTYRANNIVAKSINER

Medlemmer Av Kongressen Og Deres Ansatte Er Fritatt For Bidens Voksmandat

HAF12. September 2021

dr vernon coleman covid jab er opptil seks ganger dødeligere for gutter som covid 19

KORONAVIRUSAVFOLKNINGHELSEVESENVAKSINER

Dr Vernon Coleman: Covid Jab Er Opptil Seks Ganger Dødeligere For Gutter Som Covid-19

HAF11. September 2021

sykehus for å slutte å føde babyer mens fødselsarbeidere slutter over vaksinatmandat

KORONAVIRUSNYHETERVAKSINER

Sykehuset Slutter Å Levere Babyer Mens Fødselsarbeidere Slutter Over Vaksinatmandat

HAF11. September 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.