Topp FBI -Tjenestemann Ansvarlig For Forbrytelser Mot Barn, Arrestert For Sexforbrytelser Mot Barn

4. September 2021

Tallahassee, FL – Før han ble arrestert, fikk FBI Supervisory Special Agent David Harris, 51, i oppgave å etterforske forbrytelser mot barn, inkludert seksuelt misbruk av barn, ellers kjent som barnepornografi.

av Matt Agorist

topp fbi -tjenestemann med ansvar for forbrytelser mot barn, arrestert for sexforbrytelser mot barn

Nå lurer mange på om han muligens oppsøkte denne maktposisjonen for å utnytte barn ytterligere da han ble siktet for flere forbrytelser mot barn, inkludert usømmelighet med et barn, forbrytelser mot naturen og seksuelt batteri.

Davis, som bodde i Prairieville, Louisiana, ble i sommer arrestert på grunn av seksuelle overgrep og andre anklager knyttet til en rekke ofre som dateres så langt tilbake som i 2016. Nå har han blitt siktet for flere forbrytelser som involverer barn.

I årevis har Harris angivelig etterforsket utallige forbrytelser som involverer ofre for barn, og i årevis strakte hans rekke ofre seg over tre stater, Louisiana, Texas og Florida.

Tilsynelatende var dette rovdyret så avhengig av å ofre barn at han ikke kunne holde seg inne på familieferie. I følge Franklin County Sheriff AJ “Tony” Smith, fant Harris ‘siste offer seg misbrukt mens hun var på familieferie.

“(FSCO) fikk vite at Harris kom til St. George Island på ferie med familie og venner i juli 2019 og på denne tiden avslørte kjønnsorganene sine på en frekk og spenstig måte for en da 14 år gammel kvinne,” sa lensmannen. Det sa Office i en pressemelding.

Ifølge en rapport i USA Today dannet Louisiana State Police og Texas Rangers en arbeidsgruppe for å undersøke Harris, en West Point -utdannet og en oberst i US Army Reserves. En rekke føderale byråer var også involvert i sonden, inkludert US Department of Justice’s Office of Inspector General.

Da de utførte en ransakelsesordre på Harris ‘enheter og hjem, fant myndighetene bevis på forbrytelsene hans og til og med samtaler der han innrømmet forbrytelser og foretrakk å bytte barn.

“Det ble hentet opptegnelser fra Harris ‘utstedte offentlige elektroniske enheter som fant samtaleutdrag fra Harris som hevdet at han seksuelt foretrakk mindreårige kvinner og innrømmet hans bedrifter (inkludert hendelsen på St. George Island),” sa lensmannskontoret.

Etter at en dommer i Ascension Parish fant Harris som en “trussel mot publikum”, beordret retten ham til å bli holdt uten binding.

Selv om myndighetene ikke spekulerte i detaljene i hans andre anklager, truet Harris sannsynligvis sine ofre hvis de fortalte det. I tillegg til anklagene om seksuelt batteri, voldtektsforsøk, usømmelig oppførsel med unge, risikerer Harris også anklager om vitnesbyrd.

Som TFTP har rapportert før, søker pedofiler ofte maktposisjoner og autoritet over barn, slik at de kan misbruke. Prester, lærere, trenere, politifolk, rådgivere og andre er bare noen av feltene hvor pedofiler vil prøve å få arbeid.

Dessverre er det ikke første gang vi rapporterer om politifolk som bruker merket sitt og den såkalte “autoriteten” til å mishandle barn.

Som TFTP har rapportert, avslørte en studie det oppsiktsvekkende faktum at politifolk blir arrestert omtrent 1100 ganger i året , eller omtrent tre offiserer siktet hver dag. Mange av disse arrestasjonene handler om usigelige sexforbrytelser mot barn.Det Er På Tide Å Slutte Å Terrorisere Barna VåreForrige Innlegg

Relaterte Artikler

vaksinert person

KORONAVIRUSNYHETER

Data Foreslår At Regjeringen Gjør Pandemien Verre, Ikke Bedre

HAF3. September 2021

serie -voldtektsmann får bare 2 år for seksuelle overgrep mot flere vakthavende kvinner

NYHETER

Serial Voldtektsmann Får Bare 2 År For Seksuelt Overgrep Mot Flere Kvinner På Vakt

HAF3. September 2021

hærens oberst i lekket afghanistan tekster 'vi er f ** king forlater amerikanske borgere'

NYHETER

Hærens Oberst I Lekket Tekster I Afghanistan: ‘We Are F ** King Abononing American Citizens’

HAF1. September 2021

hyper smittsom sør -afrikansk variant

KORONAVIRUSNYHETER

Here We Go: Forskere Advarer Om En Ny Hyper-Smittsom Sørafrikansk Variant

HAF31. August 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.