Bidens Seks Måneder På Kontoret: Agendaen Skal Bringe Kommunisme I Amerika

SOMMER14. August 2021

Kapitalismen, med alle dens vorter og kviser, er måten folk organiserer seg på av egen vilje. Det er økonomisk frihet. Sosialisme og dens barn – kommunisme og fascisme – kan bare tvinges på en befolkning gjennom tyrannisk tvang og brutal makt.Bidens vei til kommunisme

Bidens vei til kommunisme ( Joe Biden av Gage Skidmore, CC BY-SA 2. 0), redigert av Andrea Widburg.

Dean Koontz, i Icebound , oppsummerte kommunismen og skrev:

“Dette var meningsløst, meningsløst galskap … men ingenting kommunistene noensinne hadde gjort var fornuftig, ikke noe sted i verden. … Deres ideologi var bare en gal sult etter uhemmet makt, politikk som kultreligion skilt fra moral og fornuft og deres blodige rasing og bunnløs grusomhet kan aldri analyseres eller forstås av noen som ikke er av deres galne overtalelse. ”

Vi er ikke der ennå, men ettersom våre venner fra Venezuela har prøvd å advare oss , er vi godt i gang og følger nøye i deres fotspor. Vi er nå nedsenket i “meningsløs, meningsløs, galskap”, mens våre sliter med “en gal sult etter uhemmet makt.”

Amerikas sørlige grense er åpen. I følge den amerikanske toll- og grensepatruljen krysset nesten 190 000 mennesker inn i USA alene i juni, og det tallet har akselerert i løpet av de seks månedene siden Biden-administrasjonen snudde all politikk fra Trump-tiden og nektet å håndheve eksisterende immigrasjonslov. .

Med denne hastigheten er det ikke utenkelig at vi vil ha absorbert ytterligere 30 millioner ulovlige immigranter, eller omtrent 10 prosent av den nåværende amerikanske befolkningen hvis Joe Biden sitter i to valgperioder. Det er en invasjon. Det amerikanske bør stilles opp praktisk talt skulder ved skulder langs hele den sørlige grensen.

Men hvem vil da stemme på demokratene? De eneste immigranter som kommer inn til dette landet fra sør som til slutt ikke ville stemme på demokrater i stort antall, er cubanske flyktninger. De er også stort sett den eneste gruppen med legitime asylkrav – og de er den eneste gruppen Bidens regjering vender seg bort fra . Deres skjebne er noe du sannsynligvis ikke vil tenke på, men det tjener Biden -administrasjonens formål, hvis mål er å importere så mange fremtidige demokratiske velgere som menneskelig mulig.

Den kanadiske grensen er nå stengt på grunn av COVID, men ulovlige immigranter som strømmer over vår sørlige grense med sin ti prosent covid smittefrekvens blir transportert på skattebetalers bekostning til det amerikanske interiøret. Hvis dette ikke kvalifiserer som meningsløst, meningsløst, galskap, vet jeg ikke hva som ville gjort.

Folk som trekker i trådene for denne galskapen kan godt være kommunister, men de er ofte kledd ut som noe annet. Når de har ødelagt og middelklassen, vil innvandringen sikkert tørke opp. Hvis det er ille nok, vil en masseutvandring begynne, og det er da venstresiden vil ta av seg maskene og fullføre Trumps grensevegg.

Hvor er republikanerne? Jeg vet at de ikke meldte seg på dette. “Congressman” skal visstnok være en ganske koselig konsert. En overklasselønn for livet, det beste helsevesenet landet har å tilby, og deres eget politistyrke med et budsjett nå over en halv milliard dollar i året for å beskytte noen hundre mennesker. Er det noen som prøver å gå tilbake til hovedpolitiets budsjett? Tvert imot, det øker .

Dessverre for de bortskjemte egoistene i kongressen, kan de gode tider ikke fortsette å rulle. Venstrefolk vil brenne landet ned og deretter bygge det opp igjen som et tredjeverdenskommunistisk helvete, slik de har gjort på så mange andre steder rundt om i verden. Republikanerne må begynne å tjene sine for oppblåste lønnsslipp, ellers vil de være ansvarlige for en stor nasjons bortgang.

Vi har ventet lenge på at de skal vokse en ryggrad og begynne å stå opp til venstre. Noen, som har målt øyeblikkets alvor, presser seg tilbake mot demokratene, men de fleste sitter fortsatt på hendene eller motsetter seg aktivt enhver innsats for å tøyle alt galskapen.

Venstrefolk har lenge visst at de bare kan utføre sine utopiske drømmer med en endeløs parade av eksistensielle kriser. Global oppvarming var nettopp en slik krise, praktisk talt full av potensial til alle de fryktelige spådommene kom fryktelig kort.

Folk i nord vet fremdeles hvordan snø er, selv om den burde ha forsvunnet fra stedet for tjue år siden. Vi hører ikke mye fra Al Gore lenger . Etter å ha tjent sin formue på å selge karbonfôr , har han pensjonert seg for å nyte sitt massive karbonavtrykk , som sannsynligvis overstiger mange små nasjoners.

AOCs 12-årige dommedagsscenario vil komme og gå, og ingenting vil ha endret seg. Hun vil påstå at demokrater løste problemet bare på et øyeblikk, og den nye klassen med offentlige skole-automater vil bryte ut i gråt og si: “Takk Gaia.”

Hvis hennes Green New Deal [som faktisk er den gamle Agenda 21 ] trer i kraft, eller klima -hoaxerne i Paris klarer å suge av amerikansk rikdom, kan vi se dommedag for Amerika, men verden kommer til å bli bra. Dårligere og mye mindre gratis, men ellers helt fint. Kubanere gjennomsnittlig $ 17 dollar i måneden, men deres “fantastiske” helsevesen og “fantastiske” offentlige boliger er gratis, så det er det å se frem til.

Endringen fra ” global oppvarming ” til ” klimaendringer ” ble utviklet for å redde krisen. Tenkende folk har klør seg i hodet siden. Klimaet har endret seg så lenge det har vært en jord.

For bare 12 000 år siden var store deler av planeten innhyllet i is. For tusen år siden, under det lille klimatiske optimalet, var gjennomsnittstemperaturene mye høyere enn dagens.

Vi burde takke våre heldige stjerner for klimaendringene, men venstresiden har lært barna våre å hate Amerika og kapitalismen fordi det er vi som driver dette ikke-eksisterende problemet. Mer galskap.

Hvis vi bare et øyeblikk ignorerer alle de åpenbare svindelene som var involvert i det siste valget, kan du enkelt komme med at COVID kostet Donald Trump valget i 2020 . Da vi gikk inn i den politiske sesongen 2020, gikk vi fra den laveste ledigheten i generasjoner til en av de høyeste som er registrert. I utgangspunktet tok økonomien takket være COVID -lockdowns .

Det ser nå ut til at menneskene som anbefalte nedleggelser til Trump var medskyldige i den farlige forskningen som foregikk i Wuhan -laboratoriene. NIH, WHO og KKP har alle oppført seg som om de har mye å skjule, og det er ikke urimelig å tro at de gjør det.

Det kan høres ut som en “bro for langt” til å tro at hele episoden kunne ha blitt orkestrert for å få presidenten i USA, men gårsdagens vanvittige konspirasjoner blir stadig til dagens vanvittige virkelighet.

Hvem hadde trodd at Hillary Clinton og Demokratene kunne lage falske bevis, presentere det for media, og at DOJ, FBI og CIA ville bruke tre år på å prøve å avsette Trump mens de godt visste at saken var bygget på ligger?

Det viste seg å være verre enn den villeste konspirasjonsteorien, men den dag i dag har ingen blitt holdt ansvarlig.

Selv om du ikke kan tro at det hele var et oppsett, er det åpenbart at når COVID -ballen begynte å rulle, brukte media og Deep State den til å ødelegge Trump. Jeg antar at en oppsettskonspirasjon sannsynligvis er litt av en strekk. Det ville tross alt være “meningsløst, meningsløst, galskap” og “bunnløs grusomhet”.

Av Frank Liberato , AmericanThinker.comBOOM! Leder For WHO Origin Investigation Team Innrømmer At Det Kommunistiske Kina Har Beordret Dem Hva De Skal Skrive I RapportenForrige Innlegg

Relaterte Artikler

CDC -opptak av covid arbeidsleir i USA

SAMMENSVERGELSEKONTROLLCORONAVIRUSFEMATYRANNI

Offisielle CDC -Dokumenter: Låsing Av Friske Mennesker I Arbeidsleirer

SOMMER12. August 2021

CDC -direktør gjør at vaksinasjonspass for saker er meningsløse

KONTROLLCORONAVIRUSIMMUNITETSPASSVAKSINER

CDC -Direktør Gjør At Vaksinasjonspas Er Ubrukelige

SOMMER9. August 2021

cnn stilker, trakasserer uten skjorter dr.  mercola over covid "feilinformasjon"

KONTROLLCORONAVIRUSMSMPROPAGANDA

Forferdelig! CNN Stalks, Harasses Shirtless Dr. Mercola Over Covid ‘Feilinformasjon’

SOMMER6. August 2021

usa eksperimenterer med wef's 'you will own nothing and be happy' agenda ved å gi gratis penger

SAMMENSVERGELSEKONTROLLFLOTT TILBAKESTILLINGTYRANNI

USA Eksperimenterer Med WEFs ‘You Will Own Nothing And Be Happy’ Agenda Ved Å Gi Gratis Penger

SOMMER27. Juli 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.