Den midlertidige kollapsen i Texas viser til USAs totale kollaps. 20. februar 2021.

av Michael Snyder
The Economic Collapse

Vi får en veldig kort forhåndsvisning av hva som til slutt vil skje med USA som helhet.

Amerikas infrastruktur eldes og smuldrer opp. Våre kraftnett var aldri ment å så mange mennesker, vannsystemene våre er en fullstendig vits, og det har blitt helt tydelig at vi ville være helt tapt hvis en stor langsiktig nasjonal nødsituasjon noen gang rammet.

Texas har enorm rikdom og enorme energiressurser, men nå kalles det en “mislykket stat”.

Hvis det ikke en gang takler noen dager med kaldt vær, hvordan vil resten av Amerika se ut når ting virkelig begynner å bli kaotiske i dette landet?

På dette tidspunktet har det blitt klart at strømnettet i Texas er i langt dårligere form enn noen noen gang har forestilt seg. Da ekstremt kaldt vær rammet staten, økte etterspørselen etter energi dramatisk.

Samtidig frøs omtrent halvparten av vindmøllene som Texas stoler på, og resten av systemet takler rett og slett ikke den enorme økningen i etterspørselen.

Millioner av texanere var uten strøm i flere dager, og hundretusener er fremdeles uten makt når jeg skriver denne artikkelen.

Og nå lærer vi at Texas bokstavelig talt bare var øyeblikk unna “en katastrofal feil” som kunne ha resultert i blackouts  “i flere måneder” …

Texas ‘kraftnett var “sekunder og minutter” unna en katastrofal feil som kunne ha forlatt Texans i mørket i flere måneder, sa tjenestemenn med enheten som driver nettet torsdag.

Ettersom millioner av kunder over hele staten begynner å få strømmen tilbake etter dager med enorme blackouts, sa tjenestemenn fra Electric Reliability Council of Texas, eller ERCOT, som driver kraftnettet som dekker det meste av staten, at Texas var farlig nær det verste. -case scenario: ukontrollerte blackouts over hele staten.

Jeg kan ikke engang forestille meg hvordan marerittfulle ting til slutt ville blitt i Texas hvis det faktisk hadde vært blackouts i flere måneder.

Ifølge en ekspert var staten virkelig rett på randen av et  “worst case scenario” …

Det verste tilfellet: Kravet til kraft overgår tilførselen av kraftproduksjon som er tilgjengelig på nettet, noe som får utstyr til å ta fyr, nettstasjoner blåser og kraftledninger går ned.

Hvis nettet hadde gått helt frakoblet, kunne den fysiske skaden på kraftinfrastrukturen fra overveldende nettet ha tatt måneder å reparere, sa Bernadette Johnson, senior visepresident for kraft og fornybar energi i Enverus, et olje- og gassprogramvare- og informasjonsselskap med hovedkontor i Austin .

I årevis har jeg fortalt leserne mine at de må ha en sikkerhetskopieringsplan for strøm, fordi nettet under en stor nødsituasjon kan mislykkes.

Og når det mislykkes, kan det bokstavelig talt koste noen mennesker livet. Jeg ble veldig lei meg da jeg fikk vite at en mann i Texas faktisk frøs i hjel  sittende i sin egen hvilestol …

Da Texas led gjennom dager med strømbrudd, skal en mann ha fryst i hjel i hvilestolen sin med kona som klamrer seg til livet ved siden av seg.

Mannen ble funnet død i sitt Abilene-hjem onsdag etter å ha vært uten strøm i flere dager i rekordkulden.

De fleste amerikanere er ikke klar over at mye av resten av verden faktisk har mye bedre kraftinfrastruktur enn vi har. Bare sjekk ut  disse tallene …

I Japan ser det gjennomsnittlige hjemmet  bare 4 minutter med strømbrudd  per år. I det amerikanske Midtvesten er tallet 92 minutter per år. I nordøst er det 214 minutter; alle disse figurene dekker bare vanlige avbrudd og ikke de som er forårsaket av ekstremvær eller branner.

Etter hvert som befolkningen vår har vokst og infrastrukturen vår har eldet, har ytelsen bare blitt dårligere og dårligere. Faktisk løp ting mye jevnere  hele midten av 1980-tallet …

I følge en analyse fra Climate Central vokste store avbrudd (som rammet mer enn 50 000 boliger eller bedrifter) ti ganger mer vanlig fra midten av 1980-tallet til 2012. Fra 2003 til 2012 doblet værrelaterte avbrudd. I en rapport fra 2017 rapporterte American Society of Civil Engineers at det var 3.571 totale avbrudd i 2015, i gjennomsnitt 49 minutter. US Energy Administration rapporterer at i 2016 hadde den gjennomsnittlige brukskunden 1,3 strømbrudd, og deres totale blackout-tid var i gjennomsnitt fire timer.

Amerika smuldrer bokstavelig talt rundt oss, og det blir verre for hvert år som går.

Våre vannsystemer er et annet eksempel.

I Texas førte det kalde været bokstavelig talt til at tusenvis av rør sprakk. Skaden forårsaket av alle disse ødelagte rørene kommer til å være i milliarder dollar.

Akkurat nå får vi beskjed om at totalt 797 vannsystemer i staten for øyeblikket rapporterer om problemer med  “frosne eller ødelagte rør” …

Noen 13,5 millioner mennesker står overfor vannforstyrrelser med 797 vannsystemer i hele staten som rapporterer om problemer som frosne eller ødelagte rør, ifølge Toby Baker, administrerende direktør for Texas Commission on Environmental Quality. Omtrent 725 systemer er under kokevann, sa Baker under en pressekonferanse torsdag.

Totalt sett bor omtrent 7 millioner innbyggere i staten i områder som har fått ordre om å koke vann, og det kan ta flere måneder før tjenesten er helt tilbake til det normale.

Uten vann kan ingen av oss overleve lenge, og det er absolutt viktig at du har en plan for sikkerhetskopiering i tilfelle ditt lokale system går ned.

I Houston har folk som er uten vann i hjemmene sine blitt tvunget til å stille opp for å fylle bøtter  ved en offentlig tapp …

I mellomtiden, i scener som minner om et land i den tredje verden, brukte Houston-innbyggere å fylle opp bøtter med vann fra en tapp i et lokalt nabolag.

En bosatt i Houston, hvis kraft nettopp har gått tilbake på torsdag etter tre dager, men fortsatt ikke har vann, fortalte DailyMail.com: ‘Det er gal at vi nettopp så lande på Mars, men her i Houston har de fleste av oss fortsatt ikke drikker vann.’

Du kan se video av dette som skjer  her . Selvfølgelig, hvis det lokale vannsystemet mislykkes helt, vil det ikke engang være en offentlig tapp tilgjengelig for å få vann.

Mangel på mat og andre viktige forsyninger rapporteres også i Texas.

For Philip Shelley og hans unge kone ble situasjonen ganske fortvilet  ganske raskt …

Philip Shelley, bosatt i Fort Worth, fortalte CNN at han, hans kone Amber og 11 måneder gamle datter, Ava, slet med å holde seg varm og matet. Amber er gravid og forfaller 4. april.

“(Ava) er nede på en halv boks med formel,” sa Shelley. “Butikkene er ute om ikke ekstremt lite mat. Det meste av maten vår i kjøleskapet er bortskjemt. Frysemat er nær opptint, men vi har ingen måte å varme det opp. ”

Så hva ville de ha gjort hvis strømavbruddet hadde vart i flere måneder?

Over hele staten har ekstreme lange køer dannet seg ved lokale supermarkeder. I noen tilfeller har folk begynt å vente  langt før butikkene faktisk åpner …

Joe Giovannoli, 29, ankom et Central Market supermarked i Austin klokka 8.30 torsdag, halvannen time før det åpnet. Minutter senere hadde mer enn 200 mennesker stilt opp bak ham i det bitende 26-gradersværet.

Giovannolis kone er tre måneder gravid, og strømmen i leiligheten i Austin med ett soverom blinket ut tirsdag kveld. Etter at et vannrør brøt, slo brannmenn også av bygningens vann, sa han. Giovannoli sa at han skjønte at han fortsatt hadde det bedre enn mange andre over hele Texas, men bekymret for hvor lang tid det tar å komme tilbake til det normale.

Dette skjer i lokalsamfunn over hele Texas, og du kan se video av en av disse “brødlinjene”  her .

Selvfølgelig måtte de som hadde blitt forberedt på forhånd ikke vente i så lange køer fordi de allerede hadde mat.

Dessverre, selv om Joe Giovannoli hadde kommet seg til supermarkedet så tidlig, mottok han senere  veldig dårlige nyheter …

Noen få minutter før butikken åpnet dørene, gikk en leder ut og advarte de som ventet i køen om at forsyningene inne var lave: Ingen produkter, ingen bakevarer, ikke mye hermetikk.

“Vi har ikke hatt levering på fire dager,” sa han.

Husk at dette bare er en midlertidig krise i Texas som bare vil vare i noen dager.

Så hva ville skje hvis  en alvorlig langvarig nasjonal nødsituasjon  forstyrret mat-, vann- og kraftsystemer i flere måneder?

Alt som trengs for å forårsake et kortsiktig “-scenario” i delstaten Texas var noe kaldt vær.

Etter hvert vil mye verre ting skje med nasjonen vår, og det har blitt klart at vi ikke er klare.

Så vær forberedt mens du fremdeles kan, for tiden er ute.

Les hele artikkelen på The Economic Collapse .

Har du problemer med å motta nyhetsbrev? Se:

Hvordan slå internettsensur og lage din egen nyhetsmating

Vi er nå på  Minds.com , MeWe , Parler og Gab . Videokanaler på Bitchute og Rumble .

Hvis nettstedet vårt blir beslaglagt og stengt, kan du finne oss på Minds.com , MeWe , Parler og Gab , samt  Bitchute og Rumble  for ytterligere instruksjoner om hvor du kan finne oss.

Hvis du bruker TOR Onion leseren , her er linkene og tilsvarende nettadresser for å bruke i TOR leseren for å finne oss på the Dark Web: Helse Impact News , Vaccine Impact , Medisinsk kidnappe , Created4Health , CoconutOil.com .

Unmasking Who is Behind the Plandemic and Rioting to Usher in the New World Order

De sataniske røttene til moderne medisin – dyrets merke?

Er Guds dom i ferd med å falle over Amerika? Hva er “dyrets merke”?

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.