Rand Paul: Ingen Vitenskapelige Bevis ‘Tyranniske’ Lockdowns Fungerer

8. Desember 2020

“Du kan ta råd og du kan gi råd. Men når du først har mandat, blir det ikke råd. Det blir en form for tyranni. ”

av Steve Watson

Senator Rand Paul uttalte seg mandag mot politikken med lockdown og restriksjoner, og erklærte at det ikke er noe bevis på at de har noen innvirkning på spredningen av coronavirus, og at de som sier at de ikke gjør oppmerksomhet.

Rand Paul Ingen vitenskapelige bevis 'tyranniske' lockdowns fungerer

“Vi burde i det minste fortsatt bruke logikk for å prøve å finne ut hvordan vi stopper dette,” sa Paul i et utseende på Fox News og la til:

“Jeg ser ingen bevis for at folkemengdekontroll, håndvask, står seks meter fra hverandre, alle disse tingene de ber deg om å gjøre – å stenge restaurantene, legge ned skolene – det er ingen reelle bevis for at de endrer banen av sykdommen. ”

“Hvis du ser på forekomsten av COVID, vil den øke… eksponentielt til tross for alle mandatene. Så de som sier at det er vitenskap [bak begrensningene], tar bare ikke hensyn til det, ”fortsatte Paul.

Paul, som i forrige uke slo ned låsingen av sjalot Dr. Anthony Fauci for å ha fullført 180 på skolene som ble stengt, oppfordret til å “å holde alle barna våre hjemme ikke endrer sykdomsforløpet.”

“De har studert dette i fire forskjellige landsdekkende studier. De har studert forekomsten av sykdommen, de har studert overføringen av sykdommen, og de har funnet ut at stenging av skoler ikke fungerer. Selv sosialisten [New York City-ordfører Bill] de Blasio åpner nå skoler, ”understreket senatoren.

Paul har bedt om at skoler skal være åpne siden sommeren , og påpeker konsekvent at det ikke er noen vitenskap bak nedleggelsene.https://platform.twitter.com/embed/index.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1333173462224031751&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2020%2F12%2Frand-paul-no-scientific-evidence-tyrannical-lockdowns-work.html&theme=light&widgetsVersion=ed20a2b%3A1601588405575&width=550px

Paul forklarte at han ikke anbefaler at folk bare ignorerer viruset, og legger til:

“Men jeg forteller deg også at regjeringen ikke skal fortelle deg at du ikke kan gå i kirken, og regjeringen ikke skal si at du ikke kan sende barna til en religiøs skole.”

“Det er gode råd, og du kan ta råd, og du kan gi råd. Men når du først har mandat, blir det ikke råd. Det blir en form for tyranni, hevdet senatoren.

“Så jeg tror regjeringen ikke burde være i form av å pålegge disse tingene, for noen ganger er ikke vitenskapen klar og noen ganger ombestemmer de seg i vitenskapen måned til måned og uke til uke,” la Paul til.

Senator Paul har lovet å gjøre alt i sin makt for å motstå Joe Bidens “evig låsing “.

“Han kommer til å ødelegge landet. Låsing virker ikke. Og faktisk viser alle bevisene på obligatoriske masker at de ikke fungerer heller, ”oppfordret senatoren i et intervju forrige måned.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.