Fjesboka spør meg hva jeg tenker på? Jo det skal jeg si: Reprise fra 17 juli 2020….samt årsak til snøværet vi har i dag!

DET

Etter å ha innhenta dokumentasjoner og info fra alle verdens kanter så er jeg ikke lenger i tvil. Dere får tro hva dere vil og det samme gjør jeg. Dere kan jo feks legge dere på minne det jeg skriver her nå:

Den giften som sprayes over oss er hovedårsaken til at folk blir syke. Har dere lagt merke til at de snakker hele tiden om . Noe de enda ikke kan bevise at det er det de har funnet ved tester. De har INGEN dokumentasjon på at den testen de tar påviser denne hoaxpandemien. Dette er noe de har funnet på for å villede. Dermed går giftsprayinga sin gang UTEN at de tenker tanken på at DET er årsaken.

Hvorfor i svarte granskauen flyr disse giftflyene selv om det foreligger restriksjoner? Helt siden ballet starta i mars har jeg filma og tatt bilder både i lufta og på diverse flyplasser her i landet.

Jeg har dokumentert ved bilder av dyser på giftflyene samt ruteflyene der gifta slippes ut.

Jeg har dokumentert hva flybrenslet består av utallige ganger i 2 år.

Men jaggu finnes det enda folk som sitter og lurer og viser bilder av det som skjer. Veldig bra det….men dere må snart se å sette dere inn i detaljene som jeg har vist dere….og når det er sagt så har jeg vært villig til å besvare spørsmål så langt jeg kan utifra hva jeg har dokumentert

Vi er nå inne i kall det første fase for det som kommer senere…og da tenker jeg på 5G.

Når vinteren kommer så blir virkningen av det de sprayer mye verre enn idag. Det har jeg også dokumentert.

Kort fortalt så går giften inn i cellene og kroppen får mangel på surstoff og når strålingen fra 5G når cellene kan man ved sterk stråling dø tvert. Dette blir det ikke snakket om fra bla leger.

Jeg var til lungespesialister privat og på sykehus for etpar mndr siden og stilte disse noen spørsmål som de hadde problemer med å svare på.

Legen på sykehuset ble irritert og nærmest ba meg å gå da han fikk problemer med å svare.

Ved undersøkelser så skal du svare på endel spørsmål som de bruker i vurderingen om du har viruset. Svar da at du er i knallform og har ingen som tilsvarer influensa for da er du garantert å bli stempla…og DET kommer til høsten for de begynner å få dårlig med tid. Politikerne gjennomfører nå Agenda 21-30 til punkt og bare venter på vaksina som kommer i sept/okt.

Den vaksina vil etterhvert bli tvunget på oss av våre kriminelle . Skulle bare mangle om ikke FjErna skulle ha valuta for de 12 milliardene hun ga til VilleBill.

Hun har nå brukt våre penger til å kjøpe seg plass i kjeltringorganisasjnen FN og i tillegg støtter opp om WHO der en terr sitter som sjef.

I tilegg kan man jo lure på hva Trumpern holder på med. Gir mange milliarder dollar til de kriminelle i . Og hvorfor stopper han ikke 5G utbygginga..nei han vil sågar gjerne se at 6G kommer snart.

På tide å lese seg opp…hente sjøl inn dokumentasjoner eller følge med på det som blir lagt ut her. JEG legger ikke ut saker uten dokumentasjon så er det sagt.

Men som tidligere sagt for de som enda ikke ser sammenhengen i denne galskapen men fortsatt bruker tid på å sitte på FB og lure og synse får det bli opp til dem

Jeg prøvde å starte en organisasjon ifjor…men når det kom til at man skulle jobbe så blei det full stopp. Mulig jeg var årsak…det vet jeg iokke…men er det så så kan andre gjerne få overta for. Etter 2 år nå så ser jeg det slik at når folk ikke tar til seg saker og heller vil trykke likes osv så vil man ikke ha endringer.

Vel det var nå godt å få blåst ut litt. Skal finne litt artig og dæns senere ikveld.

SHIP OHOI!(i heimen oppi skauen).

Innlegg FB 17 apr 2022

Til info: Jeg lovte å komme med hva slags stoffer de benytter for å lage feks…varmt og kaldt vær:

Varmt vær: Pulver av Aluminium sulfat som har formelen: AL2(SO4)3…legg merke til at svovel er med i blandinge.

KAldt vær: Pulver AL fluoride…som har formelen: AL2F3-3H2O—legg merke til fluorid som brukes bla i tannkrem(ikke bra…kan være etsende og angriper huden…ved for mye.

NB! Det er pulver blandet med vann som kommer ut av dyser bypass engine eller ut av dyser mellom motor og vinge eller under motor og flykropp.

Mao disse stoffene i større mengder er farlige for mennesker og alt liv ….farlig ved å blande inn vann. Det er jo vann i cirrusskyene som flyene “lager” og dette igjen faller ned på jorda som “regn” men tørker fort opp. Det kan man se pga tørken like etter det har regna…ergo blir jorda uttørka og fare for branner oppstår. Når man i tilegg har “sola” som stråler verre enn før så vil jorda fortere tørke.

Vel…det var da noe en sen kveld.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.