Litt om hvordan vær blir til 06.06 2022.

2+0+2+2=6 06 06 —– 666

I DENNE OMGANGEN TAR JEG FOR MEG ET OMRÅDE …NEMLIG NORDOMRÅDENE MED SIDEN DETTE OMRÅDET HAR I ÅR FÅTT MYE SPRAYING SAMTIDIG SOM DET ER SPRAYET MYE I ATLANTEREN OG OVER GRØNLAND. SOM JEG HAR NEVNT FLERE GANGER TIDLIGER SÅ HAR HENSIKTEN VÆRT Å VARME OPP HAVET/ATMOSFÆREN HELT FRA MEXICOGULFEN OG HELE VEIEN OPP TIL ARKTIS.

SER MAN PÅ FLYRUTENE SÅ SER MAN AT DET ER STORT SETT DE SAMME FLYENE SOM FLYR FRA ASIA , USA OG OVER NORDOMRÅDENE. MAN KAN OG SE AT DE SAMME FLYENE ENDRER RUTEN UNDERVEIS TIL BESTEMMELSESSTEDET( SAMME BEST.STED VED HVER RUTE SLIK AT DET ER ENKELT Å FINNE UT AT DE FLYR ETTER ET SYSTEM).

SYSTEMET BESTEMMES AV VÆRFORHOLDENE UNDERVEIS I RUTEN. NOEN FLY HAR EN SENTRAL OMBORD SOM ER BETJENT OG SOM HAR PROGRAMVARE TIL Å FINNE UT HVOR DET SKAL SPRAYES OG HVA SOM SKAL SPRAYES.

I HOVEDSAK BLIR HAVET VARMET OPP OG VED HJELP AV (SENDER RADIOBØLGER I VANN OG ATMOSFÆREN SOM GJØR AT ATMOSFÆREN OGSÅ VARMES OPP (DETTE KALLES VARMEOVNER).

VI VET JO AT VARMER MAN OPP VANN FÅR MAN VANNDAMP OG DET VARME VANNET GÅR OVER TIL GASS. VANN HAR ER I JORDENS ATMOSFÆRE TRE TISLSTANDER: FAST(IS)….VÆSKE (REGNDRÅPER)….GASS (VANNDAMP). VANNDAMP ER SOM NEVNT GASSFORMEN AV VANN SOM OPPSTÅR NÅR VANNET BLIR VARMERE OG DET ENDRES FRA EN VÆSKE TIL EN GASS. VANNDAMP I JORDENS ATMOSFÆRE FANGER VARME NÆR OVERFLATEN OG HOLDER JORDEN VARM. NÅR VANNDAMP STIGER OPP I ATMOSFÆREN, AVKJØLES DEN OG BLIR TILBAKE TIL VANNDRÅPER. VANNDRÅPER DANNER SKYER(CIRRUS) OG TILSLUTT PRODUSERER NOEN SKYER REGN ELLER SNØ. MÅLINGER AV VANNDAMP ER VELDIG VIKTIG SIDEN DET PÅVIRKER VÆRMØNSTRE I SÅ STOR GRAD OG ER DA EN VIKTIG KOMPONENT TIL JORDENS KLIMASYSTEM,

KONKLUSJON BLI DA AT DET FLYENE SLIPPER UT AV DIVERSE STOFFER I TILLEGG TIL OPPVARMINGEN AV ATMOSFÆREN GJØR AT DE KAN STYRE VÆRET OG HELE KLIMASYSTEMET.

DETTE NEVNES IKKE MED ETT ORD HOS DE SÅKALTE FORSKERE OG FORSTÅSEGPÅERE I DIV KLIMAGRUPPER HER PÅ FB.

EN ANNEN TING ER SPESIELLE STOFFER SOM SENDES OPP MED BALLONGER OSV TIL EN HØYERE ATMOSFÆRE ER OG MED PÅ DENNE VÆRMODIFISERINGEN DER HAARP ER MEDVIRKENE TIL YTTERLIGERE KATASTROFER SLIK SOM VULKANUTBRUDD/ TSUNAMIER/JORD,,,SNØRAS OSV. DET FÅR JEG KOMME TILBAKE TIL SENERE.

HÅPER DETTE VAR FORSTÅELIG..HVIS IKKE SÅ SPØR.

ADMIN

Vann sykluser gjennom jordens atmosfære i tre tilstander: fast (is), væske (regndråper), gass (vanndamp). Vanndamp er gassformen av vann, som oppstår når vannet blir varmere og det endres fra en væske til en gass. Vanndamp i jordens atmosfære fanger varme nær overflaten og holder jorden varm. Når vanndamp stiger opp i atmosfæren, avkjøles den og blir tilbake til vanndråper. Vanndråper danner skyer og til slutt produserer noen skyer regn eller snø. Overvåking av vanndamp er nyttig ettersom det påvirker værmønstre og det er en viktig komponent i jordens klimasystem.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.